Erotické pomůcky bez zbytečných breberek

S masážními hlavicemi, dildy, vibrátory a dalšími erotickými pomůckami je milostný život zkrátka lepší. Oplaťte jim jejich vlastnosti a dovednosti a postarejte se o ně tak, jak si zaslouží – hygienou!

 Sexuální hračky jsou vědecky navrženy tak, aby pomáhaly při sexuálních radovánkách, stimulují mysl i tělo, jsou užitečné při zvládání sexuálních dysfunkcí a celkově zlepšují sexuální život. Pečujete o ně dobře?

Co udělat před prvním použitím?

Čištění erotických pomůcek je neuvěřitelně důležité. Díky tomu zůstávají neporušené a vaše zdraví je v bezpečí. Bez ohledu na výrobce nebo materiál je nutné dildo nebo vibrátor umýt ještě před prvním použitím. Jak to přesně uděláte, bude záviset na tom, z čeho je hračka vyrobena, ale čištění by mělo být stejně důkladné. Jakákoli pomůcka totiž může obsahovat škodlivé bakterie. Dávejte ovšem pozor na to, zda je hračka voděodolná. Existuje několik termínů, které výrobci hraček rádi omílají. Voděodolnou hračku lze bez problémů jednorázově postříkat vodou, ta vodotěsná může být ve vodě neomezeně dlouhou dobu bez škodlivých účinků.

Čím hračky čistit?

Prakticky u každé hračky odvedou slušnou práci při čištění antibakteriální mýdla. Postupujte něžně, jemně, pomůcku nedřete, ať ji nepoškodíte. Zvláštní pozornost věnujte případným zákoutím na hračce (hřebeny v textuře, místa, kde se setkávají dva materiály atd.). Tato místa jsou útočištěm bakterií.

Kde pomohou vysoké teploty?

U některých materiálů je vaření rychlým a důkladným způsobem, jak se zbavit nepříjemných pachů nebo nezvaných návštěvníků. K těm patří nerezová ocel, sklo (přesněji to borosilikátové) a 100% silikon. Jednoduše hračku vyvařte 5–10 minut a máte hotovo. Při vyvařování kovových a skleněných hraček dodržujte několik opatření. Ujistěte se, že hračka vychladla.

V případě, že pomůcka má elektronické součástky, bude vyžadovat jiný přístup. Nevodotěsné hračky se nejlépe čistí kouskem vlhkého hadříku. Namočte jej do roztoku teplé vody a antibakteriálního mýdla a hračku důkladně otřete.

Než hračky putují do skříně

Před uskladněním je nutné hračku zcela vysušit, protože na ní může růst plíseň. Sušení na vzduchu po otření ručníkem nebo papírovými ubrousky je vyhovující. Erotické pomůcky čistěte vždy před a po použití. Nejdůležitější je opláchnout veškeré semeno nebo jiné tělesné tekutiny.  Pokud hračky využíváte i análně, nezapomeňte je také občas vyvařit a následně je schovejte na bezpečné místo tak, aby k nim neměli přístup děti ani domácí mazlíčci.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat