Staňte se bohyní v ruční práci v pánském rozkroku

Potřebujete okořenit ruční práci nějakou inspiraci? Žádný problém! Pro stimulaci pánského přirození vyzkoušejte tyhle nesmírně účinné a vzrušující triky, díky kterým se partnerovi podlomí kolena!

Masturbace penisu je stará jako lidstvo samo. Tahle skvělá ruční práce zahrnuje různé pohyby, jako jsou tahy, tření, klepání, kroucení, jemné škrábání nebo třeba lechtání. Nejlepších výsledků se přitom dosahuje přidáním nějaké akce jazyka a úst. A jak vypadá naprosto ideální scénář?

Udělejte si pohodlí

Nejlepší poloha pro honění je, když si váš partner sedne na stůl nebo pohovku a vy se mu uvelebíte mezi nohama. Máte obě ruce volné a příliš nezatěžujete krční svaly. Pokud vám tato pozice nevyhovuje, požádejte milence, aby si lehnul na záda. Poté k němu přistupte bokem nebo čelem (jakmile dá nohy od sebe). Z důvodu většího pohodlí pro vás také můžete zajistit, aby penis zůstal těsně u okraje postele. Když si klekněte na podlahu (pod svá kolena hoďte polštář), nebudete muset dlouhé minuty pozici měnit. Je totiž dost komfortní.

Mějte teplé ruce

Ruce si zahřejte a na penis naneste dostatek lubrikantu (vystačíte si i s kokosovým olejem). Prsty přejíždějte po celé hlavě penisu, hřídeli a varlatech – až dolů k hrázi. Pyj ze začátku nechytejte ani nedržte. Nechte partnera, aby se psychicky naladil na to, co bude následovat. Poté penis čapněte v jeho základně a rty jemně polaskejte špičku, stačí pár vteřin. Nyní už se pusťte k samotné ruční práci.

Lascivní tip: ploché hlazení dlaní

Z ukazováčku a palce vytvořte kolečko a s jeho pomocí stahujte předkožku, hezky něžně, nahoru a dolů. S kolečkem zároveň můžete i točit, jako když šroubujete uzávěr láhve. Experimentujte s tlakem i rychlostí. U další techniky plochého hlazení celou ruku omotejte kolem penisu, stáhněte předkožku a na špičku penisu položte dlaň své druhé ruky. Proveďte pár krouživých pohybů. Nezapomeňte měnit rychlost a tlak. A co dělat dál?

Podepřete jeho penis (vzpřímeně) a vezměte ho mezi ruce. Začněte si rychle třít dlaně v opačných směrech. Skvělou technikou je i ždímání. Pánský rozkrok uchopte oběma rukama a přestavte si, že je jako ručník nacucaný vodou. Potřebuje vysušit! Nicméně, pro špetku toho okořenění opět párkrát olízněte samotnou špičku klacíku. Ruční práci to dodá šťávu.

Jak oddálit orgasmus?

Jakmile vypozorujete, že se stimulace penisu partnerovi líbí natolik, že se pomalu blíží k orgasmu, přikovejte prsty kolem základny pyje a nedotýkejte se jeho hlavy, jinak milenec vybouchne jako sopka. A víte, že zcela jiné vjemy přináší masturbace v rukavici? Zkuste to, třeba si to partner oblíbí. A propos, když konečně ejakuluje, zachyťte část semene na svůj obličej. Vážně to zlepší jeho orgasmus.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat