Satisfyer průkopcem a podmanitelem přirozenosti

07.02.2023 | Sex a vztahy

Ať už se bavíme o womanizeru, satisfyeru, vibrujícím kamarádovi nebo miláčkovi do kapsy, vždy se bavíme o stejném příteli bez drátu, který bude s vámi kdykoli je potřeba. Satisfyer je tím, co vám chybí pokud vyhledáváte slast a potěšení pro denní hrátky sama či s partnerem.

Čím docílí vašeho uspokojení

Mezi satisfyerem a womanizerem není zásadní rozdíl. Rozdíl naleznete v kvalitě provedení a použitých materiálech, čímž se pochopitelně liší i v cenové kategorii. Princip je založen na stimulování a vibrování při přiložení na klitoris. Pomocí podtlaku a sání způsobuje maximální efekt a příjemnou chvilku, kterou klasický vibrator nebo dildo zaručit nedokáže.

Satisfyer pro ženy

Ženy mají o mnoho náročnější bod vzrušení než muži, některým ženám nestačí pouze vaginální stimulace pomocí vibrátoru, penisu nebo jiných předmětů. Jsou ženy, které se uspokojí vaginálně naprosto přirozeně a dostačujícím způsobem ale i těmto ženám se po přiložení vibračního přístroje vzrušení mnohonásobně zvětšuje. 

Muži mohou mít pocit, že svou ženu nedokážou uspokojit, ale opak je pravdou. Taková předehra se satisfyerem, může ženu vynést do nebes a s přirozením partnera zažije maximální vyvrcholení.

Jak vybírat

V kamenné prodejně se vždy můžete domluvit, na tom pravém právě pro vás, tato volba však nemusí být každému zcela příjemná. Vyrábí se řada typů, které mají zcela odlišné funkce, ale zároveň většina je téměř totožná. 

Satisfyer je bezdrátový kamarád na dlouhé chvilky, který se vejde do kabelky i pod polštář. Vybírat můžete z typů, které mají například vyměnitelné hubičky, které vám zaručí nejintenzivnější vzrušení šité na míru. Není výjimkou, že téměř celý sortiment satisfyerů disponuje několika různými druhy vibrací, tím se shodují, avšak rozdíly je možné najít především v možnostech sání, podtlacích a případně jemném dloubání.

Trocha intenzity pro muže

Přístroj je vhodný i ke stimulování mužského přirození. Je známo, že ženy jsou citlivé na vibrace a šimrání v partiích, ale to přece muži také! Muži mají také rádi sání a tlak na varlatech či žaludu. Při párových hrátkách můžete přístroj použít oba dva. Hrátky dosáhnou úplně jiných obrátek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat