Neodolatelné sexuální dovednosti na mužském těle

Určitě víte, jak zajistit, aby se váš partner v ložnici cítil dobře. Ale pokud se snažíte věci okořenit, milence překvapit nebo prohloubit své sexuální umění, existuje spousta věcí, které můžete udělat pro dobro a slast vás obou. Osvěžte si dovednosti, kterým žádný muž neodolá!

Technik, které partnera v ložnici doslova vystřelí z kecek, je hned několik. Plánujete bouřlivý večer, po kterém se již od rána budete spiklenecky usmívat? Pak se vrhněte na tyhle kouzelné věci!

Věnujte pozornost jeho uším

Ucho je jedním z míst, kde se nachází hodně akupunkturních bodů a mnoho nervových zakončení. Využijte toho! Umístěte své rty asi tak centimetr od partnerova ucha a pomalu vzdychněte. Potom vezměte jeho ušní lalůček mezi rty a jemně za něj zatahejte. Můžete jej i smyslně olíznout. Souběžně s tím milence pohlaďte po zádech nebo v rozkroku.

Neopomínejte dlaně

V kůži dlaně i prstů jsou nervová zakončení pro vnímání teploty, hmatu a bolesti. Proto konečky svých prstů jemně přejeďte právě po milencových dlaních a následně je začnete zasypávat vlhkými polibky. Tento trik způsobuje husí kůži, protože daná oblast je skutečně velmi citlivá.

Sajte ret

I muži milují předehru, ne že ne! Po výše uvedených technikách a několik minutách, když už se partner začíná chvět a roztékat jako kostka ledu na slunci, se zaměřte na jeho ústa. Přejeďte jazykem po rtu, nasajte jej a proneste něco ve smyslu: „Nemohla jsem odolat, prostě mě hodně vzrušuješ!“

Zařaďte zpátečku

V této fázi protějšek získává dojem, že ho máte v hrsti a budete pokračovat ve francouzském líbání – nebo že se svými rty přesunete níže k jeho rozkroku. Jak moc se mýlí! Stupňování vzrušení není o tom, že mu hned dáte všechno, po čem touží, naopak. Zařaďte zpátečku, jazykem přejeďte ke spánkům a pak zpět k jeho ústům. To vyvolává úplně jiný pocit než obvyklý vlhký polibek. Je tomu tak proto, že obličej je pokrytý téměř neviditelným chmýřím nazývaným pergamenové chloupky. Lehký, jemný dotek tyto chloupky aktivuje a vyvolá erotické vibrace. Od rtů se pak přesuňte ke krku. Napětí stoupá!

Vyzkoušejte nové citlivé místo

Spodní strana vašeho jazyka se bude cítit opravdu dobře na jeho nejcitlivějších místech – konkrétně na bradavkách, u mužů často opomíjené erotogenní zóně. Mnozí samci o ní moc nemluví, protože se stydí – myslí si, že rozkoš věnovaná hrotům uprostřed dvorce náleží pouze ženám. Opak je pravdou. Věnujte se těmto sladkým místům s hravostí sobě vlastní. Teď už vám nic nebrání v cestě za pánským klínem.

Vezměte to přes stehno

Začněte přímo nad jeho kolenem, vložte tam lehký polibek jako pírko, pak postupujte nahoru a zvyšujte tlak svých rtů na jeho kůži. Odstartuje ruční práci, pomalu stahujte předkožku penisu, a až uznáte za vhodné, rozvibrujte ústa. Hučení způsobuje, že se stimulace podobá sexuálním hračkám. Připravte se, že milenec tohle dlouho nevydrží!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat