Sexuální polohy pro současnou stimulaci bodu G a klitorisu

Kdo by nestál o orgasmus, tu vysoce intenzivní fyzickou rozkoš, kterou kontroluje autonomní nervový systém? Pokud toužíte po jeho dvojité porci, vsaďte na tyhle sexuální polohy, při kterých dochází ke stimulaci bodu G a klitorisu – současně!

Orgasmus nepřestává fascinovat. Debby Herbenick, profesorka aplikované vědy z Indianské univerzity, se na něj nedávno zaměřila ve studii s příhodným názvem „Ženské zkušenosti s dotykem genitálií, sexuálním potěšením a orgasmem“.

Tato odbornice se svým týmem zkoumala 1 055 amerických žen ve věku 18 až 94 let a zjistila, že pokud jde o získání plného uspokojení, 36,6 procent žen během sexu bezvýhradně potřebuje stimulaci klitorisu, zatímco 18,4 procent si „vystačí“ pouze s vaginální penetrací (1). Co tahle tyhle dva způsoby dosahování vyvrcholení propojit – s pomocí poloh, při kterých dochází ke stimulaci bodu G i klitorisu – současně? Tyhle jsou ideální!

Chlípnější varianta misionáře

Lehněte si na záda a vyzvěte partnera, aby před vámi pokleknul. Nohy mu přehoďte přes ramena a pod pánev vložte malý polštář, který zajistí lepší úhel podnikání. Ve chvíli, kdy se milenec začne pohybovat, může kdokoli z vás zatlačit rukou na podbřišek. Tenhle trik (tlak) stimuluje klitoris zvenčí. Ostatně, co se velikosti poštěváčku týče, tak tento orgán zasahuje do hloubky 9–13 centimetrů (2). A rytmická masáž mu dělá dobře!

Vy nahoře – zády k němu 

Partnera necháte ležet na zádech, zatímco si nasednete na jeho klín – zády k němu. Získáte tak plnou kontrolu nad hloubkou pronikání, ba co víc. Toto je ideální poloha pro duální stimulaci, zvlášť když se mírně předkloníte a necháte viditelnou část klitorisu třít o partnerův klín.

Vy nahoře – čelem k němu

On stále odpočívá na zádech, ale vy se přetočíte tak, že se na něm uvelebíte – pro změnu čelem (neseďte vzpřímeně, ale skutečně milence spíše zalehněte). I když tato poloha vyžaduje trochu víc práce, je to jedna z nejlepších pozic pro orgasmus a stimulaci vašich dvou bodů slasti. Pohupujte svými boky a najděte úhel a rytmus, který vám vyhovuje. Opět platí, že třetí klitorisu o milencovu pánevní kost zvýší stupeň vašeho vzrušení.

Psí pozice

Vy jděte na všechny čtyři, milenec si klekne za vás. Psí poloha umožňuje hlubší průnik a ideální úhel pro zasažení bodu G. Pro dráždění klitorisu využijte nějakou z vibračních pomůcek z obchodu pro dospělé. Mějte však na paměti, že psí poloha se nehodí pro romantické duše, které mají rády oční kontakt a polibky.

Zdroje: (1) www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/0092623X.2017.1346530, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/, názor autora (zbytek článku)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat