Jak se vyrovnat se sexuální minulostí svého partnera

Sexuální minulost partnerů je vždy ožehavé téma. Myslela jste si, že ten váš byl nevinnost sama, ale ejhle, má toho za sebou poměrně dost? Jak se z té představy nezbláznit a proč to může být k užitku?

Hovory o bývalých partnerech a předešlých sexuálních zkušenostech? Tak na ty dřív či později dojde  v každém vztahu. A mnohdy to nebývá kdovíjak příjemné, co si budeme vykládat. Jen těžko se vyrovnáváte s tím, že je erotická minulost vašeho protějšku přinejmenším pestrá? Samozřejmě se to dá pochopit, ale pokud s ním hodláte zůstat, musíte se s tím nějak popasovat. Jaká se tu dají najít pozitiva?

Upřímnost jako důkaz lásky

Ano, neposlouchá se to vůbec hezky. Na druhou stranu si můžete vážit toho, že před vámi partner nic moc netají a jedná s vámi narovinu. Skutečnost, že odpovídá na vaše otázky, nemlží a nekličkuje, vypovídá o tom, že mu na vás záleží a nechce si ve skříni schovávat žádné kostlivce, které by v budoucnu mohly váš vztah ohrozit. To je přece plus!

Něco jako „učení dělá mistra“

Mít zkušeného milence, který má ledacos za sebou, se jeví jako záruka pestrého milostného života. Nebo byste snad chtěla, aby vaše polovička neměla žádné povědomí o existenci G-bodu ani o tom, jak vás uspokojit? Bylo by pro vás lepší, kdybyste převzala roli učitelky a vše potřebné musela stylem pokus-omyl po večerech vysvětlovat, a to i s názornými ukázkami? Zkuste se na to dívat praktickýma očima…

Co bylo, to bylo

Ať už vás počet předchozích erotických zářezů partnera sžírá jakkoli, minulost vymazat nelze. Nejsme přece v Matrixu! Jinými slovy – stejně s tím nic nezmůžete. Pokud si potřebujete vzít vyrovnávací oddechový čas, vezměte si ho. Při tomto odstupu by ale nemělo jít o trest za to, co váš drahý vyváděl v dobách, kdy jste se ani neznali. S vámi to prakticky nemá vůbec nic společného. Důležité je, jak se k vám partner chová teď a to, zda jste spolu šťastní. A navíc – právě minulost z něj možná udělala takového člověka, jakým nyní je.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat