Muži s velkým břichem v posteli vydrží déle

Six-pack je sexy. Stojí za ním kvalitní strava a pravidelné cvičení, což ti, kdo se chystají svoje břicho vystavit na obdiv nejen na pláži, moc dobře vědí. Na jedince, kteří však mají pupek, v něčem zaostávají. Je to sexuální výdrž!

Dámy, možná si myslíte, že by vám v posteli předvedl pořádný tanec někdo jako je kanadský herec Ryan Gosling (42) nebo americký hezoun Chris Pratt (43), který zapracoval na vyrýsování svých břišních svalů pro film Strážci galaxie: Volume 3 (česká premiéra proběhla 4. května 2023). Svůj postoj přehodnoťte, neboť nyní se ukázalo, že románek s gentlemanem, jenž má větší břicho, dokáže s vaším sexuálním životem zázraky.

Plus pět minut navíc

Nový výzkum (1) šokuje zjištěním, že muži s větším břichem jsou lepší milenci, protože v posteli vydrží déle. Vědci z Erciyes University v Kayseri v Turecku provedli průzkum 200 mužů, porovnávali jejich index tělesné hmotnosti (BMI) a sexuální výkonnost.

Bez ohledu na to, co si o břichu XXL myslíte, akademici dospěli k závěru, že muži s nadváhou a zjevným „pupkem“ vydrží v posteli déle než jejich hubenější protějšky. Pokud vás zajímají konkrétní čísla, tady jsou. Pánové s vyšším BMI a ano, nevzhlednými vnitřnostmi, vydrželi v průměru 7,3 minuty, zatímco ti štíhlejší ze skupiny sotva 2 minuty (1). Pětiminutový rozdíl je dost podstatný, nemyslíte?

Co dělat, pokud chcete obojí?

Více tuku na břiše podle autorů studie (1) znamená, že dotyčný muž produkuje více ženského pohlavního hormonu estradiolu, který pomáhá inhibovat (potlačovat) orgasmus. Vědci dokonce zašli tak daleko, že podle nich pánové s méně mužnými těly, které se nedají srovnávat s Ryanem Reynoldsem (46) v té nejlepší kondici, častěji trpí předčasnou ejakulací. Jenže to nic nemění na tom, že nemůžete mít obojí.

Pokud partner zdravě jí, cvičí na břicho a zároveň svoji sexuální výdrž posiluje a prodlužuje, kupříkladu technikou mělkého versus hlubokého průniku (při sexu připadne na asi deset mělkých průniků do pěti centimetrů jeden hluboký po celé délce penisu), není co řešit. Vždyť kdo chce, cestu si najde (2).

Zdroje: (1) https://www.nature.com/articles/ijir201011, (2) názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat