Cestování se sexuálními hračkami

Bez svého oblíbeného vibrátoru nebo dilda nedáte ani ránu? Jestliže se chystáte na cesty, schovejte své milované hračky pro dospělé tak, aby o nich nikdo nevěděl!

Ne, nikdo nechce zažít situaci, kdy po přistání letadla u výdeje zavazadel hledáte svůj kufr, který se před desítkami cizích lidí nekontrolovaně rozvibruje, což zaujme nejen dospělé, ale i děti. „Mami, co to bzučí? Má tam ta paní zubní kartáček?“ Cítíte, že se začínáte červenat, takticky mlčíte a přejete si urychleně odejít. Takový trapas! Dalo se mu předejít? Samozřejmě. Než vyrazíte (kamkoli), snižte riziko prozrazení i potíží na minimum.

Zjistěte informace o cílové destinaci

Co udělat jako první? Googlit! Evropa je v přístupu k erotickým pomůckám benevolentní, což se ovšem nedá říct o řadě zemí v Asii a na Blízkém východě. Tamní obyvatelé hračky pro dospělé považují za nevhodné a obscénní, takže je jejich prodej, ale i držení zakázané. Pokud tedy cestujete do Malajsie, Indonésie, Indie, Thajska, Malediv nebo Saudské Arábie, zvažte, zda není bezpečnější pomůcky nechat doma.

Vyjměte baterie

Jestli se chce vyhnout tázavým pohledům, ještě před převozem ze všech erotických pomůcek, které by ideálním případě měly být menší a bez kovových částí (někdo by je mohl považovat za zbraň), vyndejte baterie. Ty vložte do malého průhledného sáčku (při případné kontrole se hraček nebudou dotýkat něčí ruce), přilepte je ke krabičce se svým vibrátorem a uložte na samé dno později zapsaného kufru, ne příručního zavazadla. Proč až tam?

Dostanete se do čela řady, necháte svůj kufr zvážit, ale zjistíte, že jste nad limitem. Něco musí pryč. Zatímco se snažíte, aby z bagáže nevypadlo spodní prádlo a nedotýkalo se špinavé podlahy, omylem vyndáte i erotickou pomůcku, která by skutečně měla být vespod.

Myslete na skrýš

V cílové destinaci myslete na to, zda do vašeho pokoje někdo přijde. Otec, zvědavý synovec nebo třeba pokojská určitě nechtějí vidět, že váš vibrátor jen tak leží na posteli. V závislosti na tom, kolik hraček balíte, se bude hodit větší kosmetická taška, která nevzbuzuje podezření.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat