Sexuální fetiše vyvolávající opovržení i údiv

Co člověk, to sexuální apetit – ten skutečně může mít mnoho podob. Které sexuální fetiše i vás mohou budit ze spaní? Bizarní je zlatý déšť nebo náchylnost ke klaunům!

Slovo fetiš pochází z portugalského fetico. Označuje umělecký artefakt s erotickým symbolickým obsahem. V podstatě se jedná o erotické zaměření na neživé předměty nebo na části těla či situace, které zastupují normální sexuální objekt. Fetišismus podle studií v dnešní době nepředstavuje nic neobvyklého (1), vlastně jeden ze šesti lidí tíhne k oděvům z gumy, preferujte vysoké šněrovací boty, nejčastěji se mazlí s ňadry či nohama. Tedy nejen to. Co možná překvapí i vás? Tyhle fetiše mohou šokovat!

Akrotomofilie

Akrotomofilie popisuje vzrušení vůči osobám po amputaci nějaké z tělesných končetin. Ve skutečnosti jde o sexuální úchylku, při které je objektem vzrušení pahýl právě po amputaci končetiny, případně protéza. Také existují tací, které vzrušuje představa, že se sami stanou amputanty.

Agalmatofilie

Možná jste ve škole četli o Pygmalionovi, sochaři z řecké mytologie, který se zamiloval do sochy své vlastní tvorby. Věděli jste, že existuje fetiš inspirovaný jeho příběhem? Agalmatofilika fascinují objekty antropomorfních tvarů, sochy, figuríny a panenky. Někteří zacházejí dokonce tak daleko, že s objekty své touhy vstupují do manželství. Mediálně známý je například příběh Yuri Tolochka z Kazachstánu, jenž se zamiloval do své nafukovací panny. Svou manželku pojmenoval Margo, ale štěstí mu moc dlouho nevydrželo – rozvedli se.

Breeding

Anglické slovo breeding lze do českého jazyka přeložit jako chov či šlechtění. Jedná se o fetiš, kdy jedince silně přitahuje myšlenka otěhotnění. Většinou pak při takovém pohlavním styku padají hlášky typu: „Nasáčkuj to do mne!“

Coulrofilie

Bojíte se klaunů? Pokud ano, přejděte dolů na další položku v seznamu, protože coulrofilie je definována jako sexuální přitažlivost ke klaunům, šaškům nebo mimům. Postačí jeden barevný kostým a červený nos a orgasmus je zaručen!

Emetofilie

Za emetofilika se označuje jedinec, pro něhož je erotickým stimulem zvracení, kterému se v tomto případě říká „zlatý déšť. A pozor, pouhý charakteristický zvuk, jež vydáváte, když stojíte na mísou, je prý tuze erotický. Inu, proti gustu…

Formicofilie

Formicofilik bývá nesmírně šťastný v lese nebo na zahradě. Obdivuje malý hmyz a všechny ty tvory lezoucí po těle, zejména v oblasti genitálií. Kousni mě, ty potvůrko, aáááách!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6495465/, názoe autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat