Najděte u svého muže nová místa slasti

Pokud si myslíte, že muže můžete svést pouze jedním způsobem, jste na omylu! Máme pro vás pět erotogenních zón, kterými ho vystřelíte rovnou ke hvězdám!

Jakmile jde o mužské erotogenní zóny, jako první se vám jistě vybaví ta nejzřetelnější – penis. Proč byste se ale měli hned soustředit na tento jediný cíl, když mužské tělo skrývá tolik dalších vzrušujících tajemství? Ať už během předehry nebo uprostřed aktu: prozradíme vám, jak ho s jistotou můžete svést!

Penis

Začněme tím, co už víme: Největší body potěšení pro něj jsou kolem penisu a žaludu, zejména na uzdičce (vazivo, které spojuje předkožku penisu se spodní stranou žaludu) a na dříku penisu. Prostřednictvím hlazení, tření, líbání, sání, masírování (fantazii se meze nekladou) a pronikání jsou tyto erotogenní zóny při sexu stimulovány. To je spolehlivý způsob, jak vzrušit muže.

A co jeho další body potěšení?

Erotogenní zóny, které byste rozhodně měli objevit

Hovoříme o všech částech těla, které jsou obzvláště citlivé na laskání a zvyšují sexuální vzrušení, ale na které se bohužel příliš často zapomíná. K sexu samozřejmě může dojít i bez toho, abyste tyto vysoce citlivé oblasti jeho nádherného těla hýčkali. Mnohem hezčí je, když i tady použijete ruce, jazyk (nebo cokoli jiného).

Perineum: Oblast od varlat po řitní otvor

Anus a oblast kolem ocasní kosti jsou velmi erotogenní zónou kvůli četným nervovým zakončením. Stimulace této zvláště intimní oblasti může způsobit silné pocity slasti.

Prostata: mužský bod G

Prostata je jedním z mužských vnitřních pohlavních orgánů – a je považována za mužský bod G. Nachází se mezi močovým měchýřem a pánevním dnem a lze jej snadno nahmatat, pokud vložíte prst do řitního otvoru a nahmatáte cestu k močovému měchýři: je podobný kaštanu.

Bradavky

Některým mužům se také velmi líbí hlazení a něžné okusování bradavek. Ale pozor: pro některé muže je stimulace bradavek spíše bolestivá než vzrušující. Pečlivě tedy vyzkoušejte, co se vám líbí a co ne.

Stehna

Vnitřní strana stehen – a také zadek – může být u mužů extrémně citlivý. Během předehry, při felaci nebo při aktu... existuje mnoho skvělých příležitostí, jak tyto erotogenní zóny náhodně stimulovat.

Záda, krk, uši, chodidla…

Erotogenní zóny nemusejí být nutně v intimní oblasti. Jak všichni víme, jemné hlazení, okusování a líbání v oblasti krku nebo zad vám může způsobit husí kůži – a to i u mužů. Zejména uši a nohy jsou vybaveny četnými nervovými zakončeními, jejichž stimulace může zvýšit vzrušení.

Ale stejně jako mnoho věcí v sexu jsou erotogenní zóny velmi osobní záležitostí a věcí vkusu: to, co se jednomu líbí, může být pro druhého zcela ohavné. Proto vám radíme: prostě to vyzkoušejte a objevte společně, co se vám líbí a co ne.

Zdroj: link.springer.com/article/10.1007/s10508-016-0745-z, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7641941/, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:23
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat