Komentáře k článku

Bobina 31.08.2011

Tak to je přesné,psali jste o tom mém.Jak ho tak dobře znáte?:-P

Chlap 26.08.2011

Hlavně že vy ženy nikdy neuděláte pořádek a to i s vecima které jsou čistě muže a ten je nemůže najít, taky by jste rády chodili s námi prohlídnout si velký sklad mototechny, taky vždy posloucháte... hlavně takový ty rady typu: ale tady mel přednost on, tim opiranim rukou o šajtrpaku ničíte převodovku, a zrdcatko není na líčení, taky máme rádi vaše půlhodinové telefonáty s kamarádkama, a otm že jste nejchytřejší a lhaní ani mluvit nemusím. Copak vy jste ustupné? a když už sami zjistíte že se opravdu mýlíte tak se to snažíte zakamuflovat nebo vymluvit...ruku na srdce....s vámi to taky nikdy nebude lehké a vymluovejte si to samy sobě jak chcete!

Maty 19.07.2011

Podle toho článku nejsem holka ale chlap..nepořádná jsem, prkýnko vůbec neřeším, nesnáším nakupování, řešení kravin atd.. :-O

riderx 12.05.2011

Jasný, zýchodový prkýnko, my ženským můžeme říkat stokrát "nejdřív čum kam si sedáš", stejně si na tu mísu sednou a pak řvou...*1* :-P

Maky 12.05.2011

Příšerná gramatika.

Atheena 11.05.2011

Moj chlap sa tym padom lisi od tohto clanku. Vie varit, sam si operie, zasadne spinave veci hned hadze do kosa na pradlo a ovoniava, ci uz je vhodny cas ho tam hodit. Kazdy den sa umyva, dba na hygienu. Dokonca mi robi ranajky...Damy, je to vychovou. Ked mamicka synacikovi neskace okolo prdele az do jeho tridsiatky, tak je samostatny a nechova sa ako idiot :-) Ale bohuzial, nie kazdemu chlapovi bola dana moznost byt takym.

Hanka 30.06.2010

Nevím, jaký smysl má posbírat bez řečí veci sama - leda že to příště udělá zase. Znám i muže, kteří kolem sebe binec nedělají, takže to není samozřejmé, ale naučené.

Iveta 30.06.2010

jojo,nak přesně tak to je.Akorat mi chybí to sebeovládání :-/

Zuzana 26.06.2010

Přesně to sedí,moc pěkný psaníčko ;-)

Eliška 24.06.2010

Ano, to všechno sedí. Jenom ten závěr se nepoved - kdybych si mohla dovolit platit byt sama, už bych s ním nebyla, protože je přesně takový, jak píšete.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat