Komentáře k článku

Marcela 03.01.2020

Párkrát měl můj manžel problémy s erekcí, a od té doby se mnou už nechce moc spát, myslím si, že se za to stydí. Já bych mu ale ráda pomohla, je mi jasné, že se to prostě může stát, ale jak na to? jak s ním o tom mluvit? řešila jste některá tuhle situaci s partnerem?

Dita Marcela 05.01.2020

U chlapů je to asi stejné, jak s tím mají problém, tak se o tom nesmí ani promluvit, já jsem tomu svému prostě objednala prášky na lepší erekci, a prvně se naštval, pak ale jednou vyzkoušel a ještě mi děkoval.

vladyka pavlina 28.05.2017

*14* tady jde přesně vidět, že autorka se s problémem nikdy sama nesetkala a zná ho jen z vyprávění....

Karolína 05.11.2015

Jeden z mála článků, který mi opravdu něco dal. Přesně tahle situace nastala u nás doma... Dřív bylo sexu plno a najednou se to začalo vytrácet a já nevěděla jak to mám chápat... S partnerem jsme si o tom promluvili a zahnali tak obavy na obou stranách...

Honza 03.06.2014

Já jsem měl celkem problém s erekcí, nedokázal jsem se vzrušit a ani nijak zvlášť chuť na sex se nedostavila. Proto jsem si zkusil koupit Arginmax pro muže. Teď ho beru už půl roku a sex je úplně skvělí. I manželka je spokojená protože dýl vydržím a mám ho pevnějšího!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat