Pánové, tohle v posteli opravdu CHCEME!

21.11.2014 | Sex a vztahy

Server yourtango.cz zveřejnil výsledky průzkumu provedeného u tisícovky žen, jichž se autoři ptali na to, co je při sexu vzrušuje a co by chtěly, aby jejich partner v posteli dělal.

Schválně, jestli se s výsledky průzkumu ztotožníte i vy!

10. místo: „Chci, aby mě pomalu svlékal.“

Spousta žen si přeje být „rozbalována jako dárek“, svlékání je pro ně součástí předehry. A tak by ho muži neměli uspěchávat.

9. místo: „Ráda bych se milovala na veřejnosti!“

Možnost „chycení při činu“ je vzrušující pro spoustu žen. Samozřejmě to neznamená, že by se rády milovaly všem na očích, většina z nich by pravděpodobně zvolila místo, kde je s milencem nikdo neznámý nepřekvapí. Nicméně by rády opustily bezpečí domova.

8. místo: „Chtěla bych občas převzít velení...“

Zajímavé je, že tohle je vzrušující představa pro muže i pro ženy. Aktivní role při sexu, která se spíše přisuzuje mužům, je zkrátka něco, co si rádi vyzkouší všichni.

7. místo: „Ráda bych hrála nějaké hry.“

Na doktora a sestřičku, školačku a profesora, ale třeba i striptérku... Fantazii se meze nekladou. A vtělit se do nové role je něco, co vzrušuje většinu žen.

6. místo: „Přála bych si vyzkoušet víc pozic.“

Upřímně, co se sexuálních poloh týče, nejsme úplně kreativní. Misionář, na koníčka, zezadu... Zkuste se poohlédnout po nějaké nové pozici! Inspirujte se v literatuře, na internetu, ve filmech pro dospělé.

5. místo: „Chtěla bych, aby se častěji soustředil jen a jen na mě...“

Ženy milují, když je někdo rozmazluje. A v sexu to platí také.

4. místo: „Ráda bych, kdyby se mi víc věnoval tam dole...“

Orální sex je pro spoustu žen trochu rozporuplný – ačkoli ho milují, cítí se při něm nejistě. A tak je pro ně vědomí, že je muž chce opravdu ochutnat, neskutečně vzrušující.

3. místo: „Miluju, když partner převezme velení.“

Zatímco představa ženy v aktivní pozici si vysloužila v průzkumu 8. místo, opačný scénář to dotáhl do vítězné trojice. Není divu. Spousta žen je od přírody submisivnější než muži, a tak je menší demonstrace síly (neplést se znásilněním!) při sexu velmi vzrušuje. Drsný sex, který prozrazuje, jak moc po nich muž touží, je zkrátka úžasný.

2. místo: „Chtěla bych, aby předehra začínala už přede dveřmi ložnice.“

Na rozdíl od mužů potřebují ženy k milování větší „přípravu“ (výjimkou jsou samozřejmě případy z předchozího bodu, i když i tam lze mnohé vymyslet). Předehra pro ně neznamená, že je někdo povalí na postel. Svádění k sexu zkrátka patří. Nejsilnější erotogenní zónou u ženy je její mysl.

1. místo: „Ráda bych víc polibků. Opravdových.“

Dlouhé, hluboké polibky nejen na ústa, ale všude po celém těle, jsou prostě vzrušující. A tak si vysloužily první místo v průzkumu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat