Komentáře k článku

Anonym 31.08.2016

Pichat kurvu je proste odporny a tech nemoci a ruznych zviratek co si chlap prinese domu ble

Očko 02.07.2016

no jako chlap řikám, že prostě i když má chlap doma manželku a je s ní po všech stránkách spokojenej, tak prostě má od přírody v palici naprogramovaný, že chce prostě sexovat co to de... a zaplatit si prostitutku je snažší než nalívat nějakou barbínu na baru. Má to jistý za předem známou cenu, a odpadá riziko, že se do něj zamiluje a bude mu pak dělat problémy... a taky že ho některá z manželčiných kamarádek uvidí (ledaže by dělala taky v béčku ale s tím se asi nikomu nesvěří :-)

Fuj 06.06.2016

Fuj při představě ze jsem už dnes desátý.....no lizat frndu po někom kdo se tam udělal a ani nevíte jestli se vykoupala je nechutný... To si to rovnou nechte nastrikat do pusy od někoho vyjde to nastejno.... Proste chlapi jsou prasata co víc dodat ...

cajk Fuj 02.07.2016

hele nevykoupanej a bez gumy v béčku by to neprošlo... a lízat se pracovnice nenechávaj ;-) ale proti gustu...

FANNY 14.03.2015

A hlavne ma chut a neboli ji hlava ,,,:-P:-P

Tereza 07.01.2015

Jo vystihli to, ale já být chlap nepíchla bych nikdy do něčeho tak opotřebovaného :D :D Kdo ví, kolik vzorků si z této ženy odnesete domů. Ble*3*

Mira Tereza 08.01.2015

A v tom je ten problém-nejsi chlap-(možná),takže o tom Terezko víš PRD.:-P

Antikapitalista Tereza 19.01.2015

Ehm, Terezko, vidíš, možná jsi právě odhalila důvod, z jakého je muži vyhledávají... Prostě proto, že pokud si mohou vybrat (což existence prostitutek zaručuje), tak nebudou „píchat do něčeho tak opotřebovaného“...!

Aaa Antikapitalista 06.06.2016

Chudák manželka... Všechny kurvy poslat do prace a byl by klid

Sage 07.01.2015

Podle mě to vystihli docela dobře, především ten bod pro uspokojení tajných sexuálních fantazií.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat