Komentáře k článku

Jirka 11.03.2016

Please reprise M. Začnu tě líbat na chodidle jedné nohy, prsty vezmu do úst. Pak budu pokračovat pomalu výš a výš. Od kolen nahoru se zaměřím na vnitřní stranu stehna a nevynechám ani milimetr čtvereční. Studánku rozkoše však přeskočím, abych vše zopakovat na té druhé noze. Pak přesně uprostřed zastavím čas a budu se věnovat okolí oné studánky. Líbat, stále jen líbat a pomalu se přibližovat až se konečně mé rty dotknou onoho vytouženého místa. Ruce nebudou zahálet. Celou dobu tě budou hladit všude, kam v tom okamžiku dosáhnou. Nyní se do akce zapojí jazyk. Něžně bude odstraňovat krůpěje rozkoše z obou půlek té voňavé štěrbinky, avšak rafinovaně bude postupovat výš k jejímu vrcholu, kde bezpečně nalezne to správné místečko uprostřed. V tomto okamžiku bychom mohli změnit pozici tak, aby mi neunikla ani kapička slastného nektaru a ty budeš mít větší možnost ovlivnit intenzitu. Chci ho mít úplně všude, po celém obličeji, ale nejvíc v ústech. Byl by to nejkrásnější dárek k mým kulatým narozeninám.

Jirka 14.02.2016

Asi jsem něco pokazil v důsledku přemíry alkoholu a tak už vícekrát nechce. Šíleně rád bych ji chtěl opět ochutnat, myslím na to dnem i nocí a už to je víc než 3 roky. Trpím kritickým nedostatkem jejího slastného nektaru, který jsem hltal plnými doušky díky té zázračné pozici. Please reprise.

To víte... 13.06.2015

...kdybychom tady nebyli měli po 20 let samozvaného Ministra sexu ČR z Košic, mohli jsme to know-how vyvážet my...*3*

Péťa 13.06.2015

Mám rád, když mi jí Jaňulka přitiskne rovnou na hubu.

Jíra Péťa 24.06.2015

Bacha Péťo, když ji Jaňulka bude mít přitisknutou na Tvé hubě víc jak deset minut, začnou Ti nedostatkem kyslíku nenávratně odumírat mozkové buňky ! (ale vadit Ti to pravděpodobně nebude, protože zblbneš a nebudeš to vnímat) *1*

Frank 12.06.2015

Jdi hajzlu krávo pitomá, která papouškuje to, co je uvedeno jinde.

Natural born lover 12.06.2015

Vůbec to není opsané z knížky Cunnilingus Secrets: How to Give a Woman the Best Oral Sex of Her Life :-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat