Komentáře k článku

Žužu 02.07.2011

Tak nerada vstupujem ale ja si pod predohrou prestavujem maznanie, túlenie sa k sebe, bozkávanie a hlavne dotyky v tých správnych telesných partiách :-p:-p:-p

abc 16.10.2010

A co si pod ní představuješ Ty?

lili 15.10.2010

nejvetsi traaaga je, ze si panove pod predehrou predstavuji leda tak delsi libani )))

Myška vždycky s tvrdým lili 14.01.2016

Drahoušku LILLY, chlap není věštec, aby věděl co chceš, když nic neříkáš. Pokud mu nedokážeš říci, co chceš, tak mu aspoň kup příručku, hrozí však nebezpečí, že bude v levé ruce držet tebe a v pravé ruce příručku, do které bude během sexu nakukovat. To by se hodilo do filmu s názvem Jak nezůstat panicem, ale v praxi dost nepoužitelné. Lepší bude povědět, co má dělat a často procvičovat. Výsledek? Máš chlapa podle svých představ. Hodí se, aby tě občas projel podle svých představ, to chlapa vždycky potěší. Tak neváhej a dělej.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat