TESTOVÁNÍ: Testujeme Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky, které zachutnají nejen při grilování

24.04.2024 | Testování

Jemné a vláčné hamburgerové bulky, které voní po másle i tradici? Takové skutečně existují. Pečou je v Odkolkově řemeslné pekárně a jejich chutné testování startuje právě teď!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Teplý vzduch, sluneční paprsky, chlazené nápoje, grilované dobroty a posezení v kruhu rodinném nebo s kamarády. Tomu se říká kvalitně strávený podvečer. Grilovací sezona je tu!

Čas voňavých dobrot přichází!

Ze statistik vyplývá, že první nedočkavci rozpalují rošty už na začátku dubna, ti trpělivější až s příchodem máje. Většině vyznavačů této zábavy období venkovního hodování ukončí až pozdní babí léto. Dobrého jídla v dobré společnosti si Češi zkrátka užívají rádi a takříkajíc poctivě. Na seznam top specialit pak patří klobásy, žebírka, vepřové kotlety, hovězí steaky, grilovaná kuřecí křídla i zelenina z vlastní zahrádky. Tuzemským pilířem grilování bývá i pořádný hamburger, jehož základem je šťavnaté maso a kvalitní bulka. Někdo si doma dělá vlastní, zatímco jiný sází na tu kupovanou. I ta ale může potěšit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky!

Odkolkovy řemeslné bulky jako žádné jiné

Prioritou Odkolkovy řemeslné pekárny je nejen ruční práce a úcta k tradičnímu pečení, ale i využití těch nejlepších surovin, čerstvost produktů, jejich plná chuť a samozřejmě i spokojenost zákazníků, a to včetně těch nejnáročnějších. Každý kousek pečiva tu dostává potřebný čas i prostor, aby byl výsledek vždy jedinečný. A jedinečné jsou proto i nové Odkolkovy řemeslné bulky, které letošní grilovací sezonu posunou na vyšší úroveň.

Vůně po másle a jemná chuť tradice

Jako první si všimnete toho, že tyhle speciální „žemle“ voní po másle, což u kupovaného pečiva rozhodně není samozřejmostí. Nadchne vás také jejich větší velikost a to, že krásně drží tvar a nerozpadají se, a to i ve vší své jemnosti a příjemné vláčnosti. Chuťovou a vizuální stránku podtrhuje světlý sezam v kombinaci se sezamem černým. Už se vám sbíhají sliny? Právě hledáme 40 testerů, a to nejen mezi příznivci grilování, kterým Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky zašleme ve dvou baleních, což jsou dohromady čtyři 80 gramové bulky, aby si mohla pochutnat celá rodina. Cena jednoho balíčku je 28,90 Kč. Udávaná trvanlivost je šest dní, ale pojďme se vsadit, že je sníte spíše za šest minut!

Pro další informace navštivte internetové stránky www.odkolek.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 40 testerů, ideálně žen ve věku 20–50 let, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a odpoví na otázku, jak moc se těší na grilovací sezonu a co nejčastěji na grilu připravují?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají dvě balení Odkolkových řemeslných hamburgerových bulek.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

AliceAli dnes 22:45

Na grilovací sezónu se jako vždy moc těším a nejčastěji připravuji kořeněnou cuketu,kterou přidávám k vařené rýži nebo na chleba. Také ráda griluji hermelín. :-)

Nikinkira dnes 22:32

Doma už jsme grilovací sezónu započali a to právě burgrama. Nejčastější ale u nás jedou steaky.

rabekova.dominika dnes 21:13

31 rokov;velmi sa na tuto sezonu tesime lebo milujeme grilovacku a vsetko s tym spojené. Pripravujeme klobasky, zeleninové salaty a burgre. Bola by som idealna volba!

kamichell dnes 19:25

47let. Vzhledem k počasí už u nás grilovací sezóna začala 😁 nejčastěji děláme maso, ryby a zeleninu. Ta je z grilu luxusní 😜

maxiking dnes 18:18

Je mi 29 let a moc rádi s rodinou grilujeme masíčko.Na tuto sezónu se těším celý rok.❤️😊Moc rádi vyzkoušíme.

Katule85 dnes 17:20

Dobrý den. Je mi 39 let a grilovací sezónu už jsme úspěšně zahájili. Milujeme steaky, burgery, klobásy, špekáčky, různé sýry i zeleninu 😍

Natalieaar dnes 15:30

grilovací sezóna u nás už začala a to mám radost protože se na to těším celou zimu :). a na grilu nejčastěji připravujeme hermelín, špekáčky, klobásy, maso a spoustu dalšího

Karča dnes 14:37

53 let, těším se na grilování, které je většinou u známých . Grilujeme klobásky, zeleninu, kuřecí a vepřové maso, prostě cokoliv je k mání :-)

tygrik dnes 13:44

My se už netěšíme, my jsme už grilovací sezónu odstartovali. Samozřejmě rádi grilujeme maso, hovězí, vepřové i kuřecí, zeleninu, brambory nebo houby.

Kerstyn dnes 11:42

27 let, grilování a burgery milujeme 🍔🥓 sezóna konečně zahájena, gril nachystaný, už jen ty housky 🤤

Mirka2011 dnes 11:14

Grilovacia sezóna práve zahájená:)) Grilujeme všetko čo máme radi... Mäsko, hamburgery,klobásky,zeleninku , špekáčiky a aj žemličky

Kristhynka dnes 10:56

Je mi 30let a s prvním sluníčkem jsme už grilování zahájili. Grilovačky milujeme, takže jsme schopni dělat na grilu vše od snídaně po večeře.

alenab dnes 10:55

na grilovací letní sezonu se těším moc a moc, už jsme začali, bohužel fotky nemám, je mi 49 roků, grilovali jsme zatím jen špekáčky, ale chystáme se na další - klobásy, maso, zeleninu, houby, sýry..........

Zlatulka dnes 10:05

Je mi 37 let a grilovaci sezóny se již nemůžu dočkat!Nejraději grilujeme různé druhy klobásek.

ProsteHanka dnes 8:45

Grilovací sezona je již zahájena a co se dá, se ugriluje!

skoncs dnes 8:43

Ahoj je mi 21 let.Na grilovací sezónu se strašně moc těším celý rok.Nejčastěji si na grilu připravujeme hamburgery 🍔 či jiné dobroty.

Inspirace1 dnes 7:41

Na grilovací sezónu se vždy těším celou zimu a odpočítávám dny,kdy budeme moct zapálit gril a užít si grilování venku💜 Je mi 25 let a jsem milovník nejvíce hamburgerů a masíčka na grilu 🤩

Sabina82 dnes 7:37

Ahoj je mi 42 let a jelikož máme před barákem altánek s grilem , tak u nás se griluje každý týden. Miluju , když vůně grilovaného masa nebo sýra voní po celé vesnici :)

Myshull dnes 6:49

Vek 36rokov. Grilujeme najradšej mäso, či už kuracie alebo bravčové, a syry so zeleninou 👌🏻👌🏻

Tvojesvetluska dnes 3:07

Na grilování se míč těším i přes to že pravidelně grilujeme a i v zimě. Nejčastěji grilujeme krkovičku která perfektně pasuje mezi dvě bulku s bbq dipem



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat