Testování s Bety.cz: Nepokazte si šanci být testerkou

22.03.2017 | Testování

Testování na Bety.cz je stále populárnější, což ostatně dokládá i rostoucí počet čtenářek, které patří do skupiny našich testerek a které mají možnost na vlastní kůži vyzkoušet a ohodnotit řadu novinek z oblasti péče o tělo, zdraví či domácnost.

Pravidelně pro vás připravujeme nová testování, do kterých se můžete hlásit. Jak nepokazit svou šanci zařadit se mezi vybrané testerky?

Jak to funguje?

Aby se zaregistrovaná čtenářka mohla k testování konkrétního produktu přihlásit, musí zodpovědět otázku z takzvaného Rozstřelu testerek. Poté, co je tato fáze ukončena, vybírá redakce mezi přihlášenými uživatelkami v Rozstřelu ty, které následně dostanou produkt na otestování. Pročítáme vaše komentáře a zároveň kontrolujeme, že testerky mají všechny náležitosti – tj. vyplněný dotazník testerky, kontaktní údaje a v profilu nahranou svou fotografii. Což nám vždy pár hodin zabere. Navíc vše prochází opakovaně kontrolou. Jindy se zase po cestě k nám zatoulá balíček s testovanými výrobky. Výsledkem je, že nám může zabrat i pár dní, než testerky vyhlásíme. Buďte prosím ale trpělivé.
 
Výrobek mohou samozřejmě hodnotit i uživatelky, které nebyly v Rozstřelu testerek vybrány, případně které se do něho nehlásily, ale mají s produktem zkušenosti, o něž se chtějí podělit s ostatními čtenářkami. Vybrané testerky by měly výrobek hodnotit až poté, co jej skutečně vyzkoušejí.
 
Pokud však uživatelka, která se přihlásila do Rozstřelu testerek, napíše hodnocení ještě před vyhlášením vybraných testerek, ztratí možnost výrobek vyzkoušet. Důvod je jednoduchý – každá z testerek může napsat hodnocení pouze jednou, a pokud tuto možnost vyčerpá již před vyhlášením testerek, nemůže ji využít pro skutečné ohodnocení výrobku.
 
Vyčkejte tedy prosím až do vyhlášení jmen vybraných testerek. Nenechte se zbytečně připravit o svůj testovací balíček!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat