Proč si dopřávat vlákninu? Pomůže nejen s hubnutím

25.04.2017 | Testování

Vláknina. Kouzelné slovo, které slýcháme prakticky ze všech stran. Především v souvislosti s trávicím ústrojím a také faktem, že jako Češi jí ve stravě máme stále ještě výrazný nedostatek. Přitom právě vláknina našemu tělu neskutečně prospívá!

Denně bychom měli ve stravě dodat svému organismu okolo 25 až 30 gramů vlákniny. Ovšem ruku na srdce – takto „poctivě“ se stravuje málokdo. Kde ji hledat? Najdete ji v zelenině a ovoci, ale také obilovinách či luštěninách nebo oříšcích. Bohužel, to nejsou zrovna potraviny, kterých na svůj talíř zařazujeme dostatečné množství.

Vláknina má mnoho pozitiv a tomu všemu dokáže také pořádně zasytit (váže na sebe vodu, čímž zvětší svůj objem), takže potraviny, jež mají vysoký obsah vlákniny, zajistí, že hodinku po obědě nebo večeři už zas nebudete „šmejdit“ v lednici a hledat, čím byste ukojili hlad. A to je rozhodně dobrá zpráva, pokud chcete zhubnout!

Jak zhubnout (nejen) do plavek

Jak už jsme naznačili, pokud chcete zhubnout, je vláknina ideálním pomocníkem. Jenže jak zvýšit její spotřebu, když sami dobře víte, že v tomto ohledu svůj jídelníček přece jen zanedbáváte? Řešením může být například přípravek Psyllium fit&slim společnosti Topnatur, který představuje unikátní kombinaci psyllia a glukomannanu. A právě tento přípravek mohly otestovat i naše testerky! Jak se jim nejen hubnutí s tímto pomocníkem dařilo?

„Naprosto bezkonkurenční produkt, já jsem skutečně nadšená. Mám 4 kg dole, a to bez velké námahy. Občas prožene více, než bych očekávala. Každopádně za mě naprosto perfektní, dokonce mi chutná, cítím v něm bylinky. Tudíž ve shrnutí chutná, zasytí, funguje lépe, než jsem očekávala,“ rozplývala se testerka s přezdívkou 562663545.

„Vidím v něm samé klady. A pomalu se mi daří shazovat poporodní kila. Přípravek budu používat dál a už jsem ho i doporučila kamarádkám i mojí sousedce, která je taková dietářka,“ napsala testerka Monique.

„Přípravkem Psyllium fit&slim jsem byla mile překvapena. Užívala jsem ho přesně podle doporučeného dávkování třikrát denně, akorát s tím rozdílem, že jsem ho nezapíjela 200 až 300 ml vody, ale 500 ml vody. Dělám to i proto, že mě to tak víc zasytí a nemám takovou potřebu jíst. Tento přípravek mohu doporučit. Nevím jak ostatním, ale mě vyhovuje i celkem neutrální chuť přípravku Psyllium fit&slim,“ napsala čtenářka Renda.

„Zatím jsem se většinou podobným přípravkům vyhýbala, protože mám dost citlivé zažívání a trochu jsem se bála, co to s ním provede. Ale byla jsem statečná a Psylium fit&slim jsem pěkně používala podle návodu. A musím říct že super! Takže užívám i dál a nutím rodinu, aby si tohle psylium taky koupila,“ popsala testerka Lucienova79.

 

 

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat