Testování s Perfect Clinic: Jak jsou testerky po operaci spokojené?

12.05.2017 | Testování

Dvě z našich testerek podstoupily v pražském centru estetické medicíny Perfect Clinic operaci horních očních víček. Po více než měsíci od zákroku se s námi podělily o své pocity a prozradily nám, jak jsou s výsledkem operace spokojené.

Těmi šťastnými, které si nakonec lékaři po odborných konzultacích vybrali k zákroku na horních očích víčkách, se staly testerky Verapruklova a Sarinka66. Jak svou zkušenost hodnotí?

Lidé na svém místě


K pozitivnímu zážitku přispělo i příjemné prostředí pražské Perfect Clinic.

Obě testerky pozitivně hodnotily již samotné prostředí Perfect Clinic a hlavně personál, který se jim jak během konzultací, tak i při samotné operaci věnoval. „Personál je profesionální, s individuálním přístupem ke každému, což se projeví hned na recepci. Lékaři i sestřičky jsou lidé na svém místě. Dozvěděla jsem se od pana doktora Ferry vše o operaci i o péči po ní, s jejíž pomocí jsem samozřejmě mohla ovlivnit celý výsledek operace,“ popisuje Verapruklova.

Její slova potvrzuje i testerka Sarinka66: „Prostředí působí příjemným a klidným dojmem. Přestože je přijímací hala-čekárna poměrně velká, není neosobní. Čekání si může člověk zpříjemnit pozorováním ryb v akváriu u šálku kávy. Pocity ovlivňují i vůně – přijímací hala byla provoněna nevtíravým parfémem. Personál byl profesionální, příjemný, měla jsem možnost se na vše doptat.“

Na sále


Zákrok není podle testerek nijak bolestivý.

A jak probíhá samotná operace? Obě testerky se shodují, že zákrok netrvá dlouho a není bolestivý. „Samotná operace byla bez komplikací a poměrně rychlá. Celý zákrok není nějak bolestivý, ale místy trochu nepříjemný. Je pro mě důležité přesně vědět, co se se mnou v každém okamžiku děje, což mi bylo umožněno,“ pochvaluje si Sarinkaa66.

„Myslím, že operace proběhla tak, jak měla, a přes moje samozřejmé počáteční obavy bylo vše v pohodě. Prohlédla jsem si celou operaci na internetu, takže jsem věděla, co se právě odehrává, a u druhého oka jsem měla pocit, že se to odehrálo za kratší dobu než u toho prvního. Všem, co se pro tento zákrok rozhodnou, vřele doporučuji stoprocentně dodržovat všechny rady pana doktora. Vyplatí se to, protože se toho dá po operaci špatnou péčí hodně pokazit,“ radí Verapruklova.

Pro ty, kdo se k operaci chystají nebo o ní přemýšlejí, má Sarinka66 malý tip: „Vezměte si s sebou něco, čím můžete hned ledovat. Po zákroku jsem jela 4 hodiny autem a ledovat jsem mohla cca až po 5 hodinách doma. Uvítala bych možnost ledovat okamžitě po zákroku, mít k dispozici ledové obklady.“

Když se oči hojí


Testerka Verapruklova před (vlevo) a po operaci očních víček.

Řada lidí se bojí, že budou mít problémy s hojením očních víček. Ale jak se – alespoň podle zkušeností našich testerek – zdá, jsou takové strachy prakticky zbytečné.

„Hojení probíhalo kupodivu dobře i přesto, že se obvykle nehojím moc jednoduše. Poctivě jsem chladila, což nejvíce zneklidnilo naše psy, protože nejsou zvyklí, že si sednu na gauč, navíc s něčím na očích. Po vyndání stehů jsem jizvy promazávala a masírovala. První dny po zákroku jsem se snažila být opravdu v klidu, neohýbat se a nezvedat nic těžšího. Do vyndání stehů (což je za týden) jsem se snažila trochu se šetřit, ale pak už jsem neměla pocit, že bych se měla nějak omezovat. Vzhledem k tomu, že sluneční brýle se dnes nosí jako módní doplněk, tak jsem byla vlastně moderní. Nemělo by se chodit na sluníčko bez použití krému s ochranným faktorem aspoň 50,“ popisuje testerka Verapruklova.


„Hojení probíhalo bez problému. Nepotřebovala jsem ani lék proti bolesti. Používala jsem přípravek proti otokům a neměla jsem ani vetší otoky či modřiny. Do práce jsem šla necelý týden od operace. Cvičit jsem začala asi 3 týdny po operaci. Oči jsem se snažila moc nenamáhat koukáním na televizi a čtením, ale jinak jsem běhala kolem 9měsíční dcery jako obvykle. Doporučuje se spát na zádech a ve zvýšené poloze,“ říká Sarinka66.

Na svět novýma očima


Testerka Sarinka66 před zákrokem (vlevo) a po něm.

A jak se nyní, po více než měsíci, našim testerkám dívá na svět novýma očima? Splnila operace jejich očekávání? „Výsledek je každým dnem lepší a lepší. Až vyblednou jizvičky, a to je asi individuální, tak se budu cítit velmi dobře. Bez obav se namaluji a nic se mi nerozmaže, i když nejspíš budu mít větší spotřebu malovátek! O výsledku něco říká i zkoumavý pohled mého vnuka, kterému se vůbec nelíbily náplasti na mých očích, ale teď již nic neříká,“ chválí si Verapruklova.

A podobně nadšená je i Sarinka66: „S výsledkem jsem moc spokojená. Cítím se teď víc zase být sama sebou. Někteří mí přátelé si změny všimli, ale spíš ve smyslu – vypadáš odpočatě, jsi hezky nalíčená...“

Doporučily by naše testerky zákrok na Perfect Clinic i dalším ženám či mužům? „Operaci mohu určitě doporučit! Benefitů je hodně –  konec pocitu unavených očí, zlepšení sebevědomí...“ uzavírá Sarinka66.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat