VIDEOTESTOVÁNÍ: Jak se pere v 21. století?

12.06.2017 | Testování

V rámci prvního Videotestování s Bety.cz získala jedna z našich testerek možnost vyzkoušet, jak se pere v nejnovější parní pračce značky LG. Jak testování dopadlo? Přesvědčte se na vlastní oči!

Síla páry

Jaké jsou vlastně výhody parního praní? Ta hlavní spočívá především v tom, že pára proniká do vláken daleko hlouběji než voda a napomáhá lepšímu rozpouštění pracích prostředků. Díky parnímu praní se vaše oblečení tolik nepomačká, snadno se žehlí, nestane se nositelem alergenů ani statické elektřiny.

Máte obavy, jak se pára bude líbit vašemu jemnému prádlu? Pak vůbec nemusíte! Pára je totiž k oblečení maximálně citlivá.

Novinka od LG: Alergeny nemají šanci

Především domácnosti, které obývá alergik, ocení u praček LG speciální program Pro alergiky, při kterém je z prádla odstraněno až 99,9 % alergenů, a to díky intenzivnímu působení páry a udržení konstantní teploty v bubnu pračky.

LG pračky získaly nezávislou certifikaci BAF (British Allergy Foundation), která potvrzuje, že alergeny jako roztoči, zvířecí alergeny, pyly a chemické látky jsou při použití těchto speciálních pracích programů odstraněny až z 99,9 %.

Testování před kamerou

Z testerek, které se přihlásily do testování nové parní pračky LG F94J7VY1W, jsme vybrali testerku Tutandu. Jak byla s parní pračkou spokojená?

„Parní pračka LG má spoustu pracích programů, šetří energii i spotřebu vody. Vejde se do ní až 9 kg prádla, takže praní velkých věcí, jako jsou třeba deky, je jedna velká radost. Parní praní je vhodné pro alergiky, protože zbavuje prádlo alergenů. Prací prášek se dobře rozpouští. Já jsem moc spokojena," napsala Tutanda v hodnocení.

Ostatně o tom, že měla parní pračka LG opravdový úspěch, se můžete přesvědčit i v následujícím videu s naší testerkou. Jak hodnotí 14denní testování pračky?

O své zkušenosti s parní pračkou LG se podělily i uživatelky, které sice nebyly pro testování vybrány, ale které mají s parním praním své vlastní zkušenosti.

Skvělá pračka, do které se rozhodně vyplatí investovat ty peníze, které stojí. Sice ji máme teprve chvíli, ale jsem z ní nadšená už od prvního praní, tak snad bude spokojenost i nadále a bude dlouho fungovat," napsala uživatelka petac.

„Tuto pračku mám a není jí co vytknout. Váhala jsem, zda koupit značku LG, jelikož jsem s ní neměla pořádné zkušenosti, ale nelituji. A ještě po konci praní na mě tak krásné volá, že když se mi zrovna nechce věšet prádlo, strašně mě štve," svěřila se (s velkým smajlíkem) Lily1989.

„Velice kvalitní, ocenuji šetrné praní i alergický program. Hubí roztoče a další parazity, kteří způsobují alergické reakce. Navíc mám pocit, že prádlo je kvalitněji vypravé. Jsem s ní velice spokojená, doporučuji," uzavírá své hodnocení Siraellen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat