Dezinfikovaná podlaha i bez chemie: Pusťte na ni páru

04.07.2017 | Testování

Po hygienicky čisté podlaze toužíme skoro všichni, ovšem řada z nás se zdráhá používat ve své domácnosti agresivní chemické přípravky. Existuje nějaká možnost, jak dosáhnout hygienické čistoty podlah, aniž bychom svůj byt zamořili chemikáliemi? Existuje! Stačí do práce povolat obyčejnou páru!

Je jasné, že pro vytírání pomocí páry člověk potřebuje k ruce specializovaný spotřebič. Jedním z nich je vysavač Clean and Steam od Rowenty, který nejenže podlahu dokonale vyčistí pomocí páry, ale zároveň ji účinně vysaje!

Nedostižný pomocník


Vysavač si poradí s nečistotami, pára pak odstraní 99 % bakterií.

Vysavač Clean and Steam RY7557 nabízí inovativní řešení na udržování podlah bez poskvrnky a zároveň úsporu času. Díky unikátní patentované sací hubici dojde při jediném pohybu k vysátí podlahy a zároveň k jejímu vyčištění párou. Výsledkem je dokonalý a hygienický úklid, který vyhovuje jakémukoli druhu tvrdé podlahové krytiny.

Unikátní sací hubice je navržena pro přirozený pohyb vpřed a vzad jako při vysávání. Díky tomuto inovativnímu systému je prach z podlahy odstraněn vždy před jejím parním čištěním. Rowenta Clean and Steam eliminuje až 99 % bakterií a choroboplodných zárodků jen s pomocí vody z kohoutku.

Jak se osvědčil?

Vysavač Clean and Steam dostalo možnost vyzkoušet v rámci Zážitkového testování v Tančící kuchyni dvanáct z našich testerek. Jak se jim novinka na poli vysávání a vytírání podlah osvědčila?


Manipulace s Clean and Steam je snadná, ovládání velmi intuitivní.

„Vysavač Steam and Clean od Rowenty vysává i vytírá, takže šetří čas i energii. A také vodu, protože mu stačí jen malá nádržka, žádný kbelík jako při vytírání klasickém. Oceňuji i design, a taky že nepotřebuje sáčky, takže člověk za ně nebude utrácet. Navíc pára dezinfikuje, takže kdo má doma malé děti, nemusí se bát nechat je lézt po podlaze,“ napsala testerka veru.marko.

„Kromě úspory času šetří i náklady na čističe a vodu. Nádržka na vodu má objem 0,7 l a vystačí na cca 40 minut/80–100m2. Vytírání probíhá formou páry, dochází i k desinfekci podlahy a eliminaci bakterií bez použití chemie. Díky duální hubici dochází k vysávání podlahy při pohybu tam i zpět. Ideální pomocník v dnešní uspěchané době,“ ohodnotila vysavač danusch.


Nepotřebujete sáčky do vysavače ani drahé čisticí prostředky. Díky dvěma souběžným funkcím vysavače navíc ušetříte kromě peněz i čas.

„Všechny ovládací prvky jsou umístěné na rukojeti, kde můžete nastavovat i parní ráz, je zde i ukazatel připravenosti páry. Součástí balení je parkovací plocha, několik filtrů, které zajistí dokonalou čistotu. Rukojeť je pro uskladnění polohovatelná, technologie filtru je cyklonová, výhodou je i levné dokoupení náhradního příslušenství. Líbí se mi i volba, že můžete vysávat a vytírat zároveň, nebo použít pouze jednu činnost, a to jen zmáčknutím jednoho tlačítka. Pohyb je plynulý i díky ohebnému kloubu,“ doplnila testerka mersim.

„Jsem matka dvou dětí, a tak mě velmi často čeká po celodenním stravování v kuchyni večerní deratizace, kdy musím nejdřív vyluxovat a poté i vytřít. Tento vysavač zvládá obojí najednou, vysává a přitom i vytírá pomocí páry – prostě sen! Vzhledem k tomu, že vlastním parní čistič, kterým se dá i vytírat, musím říct, že tato volba je určitě tou nejlepší. Vytírání díky páře je velmi úsporné, účinné a podlaha rychle schne. Tento přístroj lze použít jak na mokré, tak i pouze na suché vysávání bez páry. Vysavač mě navíc nadchl tím, že je na elektriku, tudíž nehrozí vybití v půlce vysávání a šňůra je dostatečně dlouhá – 8 m. Cena mě také příjemně překvapila, za mě určitě doporučuji,“ shrnula testerka ladka1.

Hodnocení všech testerek i ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat