REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Jak jsme se rozmazlovaly a voněly si

17.10.2017 | Testování

Není třeba si nic namlouvat. Redakční testování nás vždycky potěší. A když dostaneme možnost vyzkoušet nějakou kosmetiku, zavládne v našem prakticky čistě ženském týmu nadšení. Tentokrát jsme na vlastní kůži testovaly úžasný Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCare. A bylo to hodně příjemné a voňavé testování!


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 50 testerek

Doporučeno: 70x


Tento úžasný tělový balzám v sobě kombinuje účinky kyseliny hyaluronové s vitaminem C, tedy dvě silné ingredience, které hrají v péči o pokožku nezaměnitelnou roli. A jak jsme si tohle testování užily?

Když zavládne harmonie

Zatímco u většiny redakčních testování zůstane vždycky některá z nás zklamaná, protože se na ni prostě nedostane, SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C jsme testovaly všechny, tedy holky z redakce i obchodního oddělení.


Z možnosti otestovat v redakci SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C jsme byly nadšené. A co teprve z výsledků!

„Testování tělového balzámu SynCare mě moc potěšilo. Ještě aby ne. Přípravek je s tolik opěvovanou kyselinou hyaluronovou a vitaminem C, takže skutečný balzám pro mou sušší pokožku. Protože jsem v mazání těla trochu lajdák, musela jsem si z mazání udělat malý večerní rituál. Krém putoval pěkně na vanu, aby byl na očích a já mazala poctivě každý večer,“ popisuje s úsměvem naše obchodnice Petra. „Moc mě překvapila příjemná konzistence. Nemám ráda, když se krém musí dlouze rozmazávat a stále má člověk na těle nánosy a cítí se mastný. To tady nehrozí. Pokožka je po namazání hebká, krém se téměř okamžitě vstřebá a já zase po čase chodím do postele s pocitem, že se o sebe řádně starám. Pocit k nezaplacení,“ pochvaluje si Petra.

„Mě na první pohled upoutal design balení. I když musím přiznat, že si balzám občas pletu s manželovou pěnou na holení,“ směje se další ze zástupkyň testujícího obchodního týmu Denisa. „Moc chválím za pumpičku, mám ji rozhodně radši než klasické dózy či flakony.“

Také naše redaktorka Nela chválila balení a konzistenci krému. „Balzám se vstřebává prakticky okamžitě, což je skvělé, když si člověk uvědomí, že se používá především po sprchování. Představa, že si mám na mastnou kůži obléknout ráno šaty do práce a tím je vlastně umazat, se mi vážně nelíbí. Ale se SynCare tenhle problém vůbec nenastal. Během pár vteřin už ani nevíte, že jste balzám nanesli. Tedy až na příjemnou vůni, kterou zanechává,“ podotýká Nela.

Když si v kanceláři voníme

A právě příjemná, decentní vůně byla dalším aspektem, který nám jako pečlivým testerkám nemohl uniknout. Ostatně jsme během testování (a vlastně i po něm) měly provoněnou kancelář jako nikdy předtím. Ne že by snad byla vůně tělového balzámu SynCare tak intenzivní, ale jistě si dokážete představit, jak to vypadá, když se ráno poctivě namaže sedm žen stejným přípravkem.

Vůně mi připomínala něco z dětsví, takže jsem si ji hned zamilovala,“ potvrzuje naše redaktorka Kristýnka, která sice ve snaze onu vůni z dětství identifikovat za dva týdny testování vyjmenovala prakticky všechny názvy mýdel či parfémů z 80. let, ale nakonec uznala, že bude lepší, když to vzdá a bude si parfém v balzámu SynCare prostě užívat.


Praktické balení, snadná aplikace, rychlé vstřebávání, jemná vůně a hlavně vyživená, vláčná a hydratovaná pokožka. Tělový balzám SynCare potěšil všechny z nás.

Dokonce i manžel postřehl, že večer v posteli voním jinak než obvykle. Moc parfémovaných přípravků nepoužívám a tenhle tedy voňavý je. Na mě maličko neobvykle, ale vůně je jemná a nevtíravá,“ pochvalovala si Petra.

Zástupkyně maminek v našem týmu pak ocenily, že byl SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C schválen i pro používání u dětí od 3 let.

Moc se mi líbí, že ho mohou používat i naše děti, takže například v létě na dovolenou nebudeme muset tahat milion jiných produktů, ale můžeme se všichni namazat po opalování na sluníčku nebo po koupání v moři,“ zdůrazňuje pravá i levá ruka naší redakce Denisa, která má doma šestiletého Tobíka a dvouletou Valinku.

Když zapomeneme na šupinky

A jak vlastně SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C v zátěžovém testování sedmi ženami obstál?

Po dvou týdnech mazání mi úplně zmizelyšupinky na nohách. A stejně dopadla i suchá místa na loktech a kolenou. Pokožka je evidentně hydratovaná a vyživená. Mám z balzámu dobrý pocit a vypadá to, že se ze mě snad konečně stane pravidelný mazal,“ slibuje si Petra.

Líbí se mi, že člověk hned po nanesení balzámu cítí, jak se pleť jakoby uvolní a není nepříjemně napnutá. Například po holení ji SynCare krásně zklidní, takže není podrážděná a nesvědí,“ vyzdvihuje Nela.

Myslím, že u tohoto tělového balzámu už zůstanu. Na rozdíl od jiných, podobných produktů na něm nějak nemůžu najít žádnou chybu. Vím, že to zní nepravděpodobně, ale prostě je to tak. Kromě vyživené a hydratované pokožky bylo příjemným bonusem i to, že jsme si tohle kolektivní testování a rozmazlování sebe sama všechny užily,“ uzavírá Kristýnka.

Chcete také potěšit svou pokožku tělovým balzámem SynCare? Seženete jej na www.syncare.cz

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Krásně voní a dlouho vydrží, skoro celý den

Žádné není

25.06.2020

Naprosto úžasný kosmetický přípravek , sama bych jej určitě nekoupila - vyhrála jsem jej v soutěži a rozhodně budu používat i dál , krásně zvláčňuje a provlhčuje peť i pokožku na těle , šupinky , strupy i jiné kožní nedostatky krásně zlukviduje a moc příjemně voní

20.03.2019

Perfektní krémová konzistence, příjemná vůně. Pokožka zůstává pružná a příjemná na dotek. Lehce se vstřebává a já jsem pak měla pocit, že jsem omládla alespoň o 20 let. Za mě určitě doporučuji.Pecka...

13.02.2019

Tento hydratační tělový balzám je skvělý a příjemně a nevtíravě po něm kůže voní.A není mastná, jako je tomu u řady jiných výrobků.Dále výrobek obsahuje vitamin C a kyselinu hyaluronovou.Na suché lokty funguje dokonale!

10.12.2018

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C je perfektní výrobek. Nejenže se snadno a dobře nanáší, ale pokožka není mastná. Navíc opravdu příjemně voní. Určitě dávám plus za jeho hydratační schopnosti.

01.12.2018

Ráda zkouším nové věci a tak tělových krémů mám vyzkoušenou již několik a tento patří rozhodně mezi ty lepší. Pokožka po namazání zůstává krásně jemná a krém se podstatě hned po namazání krásně vstřebává. Nemám u krémů ráda silné vůně a tak mě potěšila

16.11.2018

Jelikož mám problematickou pokožku, kterou je potřeba pravidelně mazat nějakým krémem, tak jsem se na základě zdejšího hodnocení rozhodla tento krém vyzkoušet. Již ho tedy nemám, ale byla jsem s ním nadmíru spokojená a v nejbližší době si ho hodlám znovu pořídit. Ráda zkouším nové věci a tak tělových krémů mám vyzkoušenou již několik a tento patří rozhodně mezi ty lepší. Pokožka po namazání zůstává krásně jemná a krém se podstatě hned po namazání krásně vstřebává. Nemám u krémů ráda silné vůně a tak mě potěšila jemňounká příjemná vůně. Tento krém hodlám doporučovat :-)

08.11.2018

DOKONALÁ HYDRATACE ... Přípravek se snadno roztírá , nezanechává pocit mastnoty na pokožce. Balzám je decentně parfemovaný.Skvělé je že je vhodný i pro děti do tří let což mě překvapilo a potěšilo :)

05.07.2018

Tuto kosmetiku mi doporučila po porodu moje kosmetička, byli to tři produkty právě na mastnou pokožku ke sklonu k černým tečkám. PO první aplikaci mě zaujala vůně produktů a po dalších pár dnech co jsem poctivě nanášela jsem byla mile překvapena. Kosmetika funguje, jsem s ní velmi spokojená.

Možná cena ale za to to stojí.

03.03.2018

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C je velice příjemný na pokožku, velmi hezky se leskne a voní .Vyhlazuje a a hydratuje- přitom není pokožka mastná.zbavuje šupinek ktaré mě dříve trápili .rozhodně doporučuji

06.02.2018
Doporučení: 70

SynCare Hydratační tělový balzám je úžasný přípravek, protože se snadno roztírá, kombinuje účinky kyseliny hyaluronové s vitaminem C a přestože je velmi bohatý na výživné látky, nezanechává pocit mastnoty na pokožce

28.01.2018

Úžasný Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCare na mou citlivou a velmi suchou pokožku, navíc krásně příjemně voní a nenechává pleť mastnou, dobře se vstřebá a pokožka je pružnější, jsem jiná cítím se líp DOPORUČUJÍ

27.01.2018

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C se dobře nanáší na plet,krásně voní a nezanechává pokožku mastnou :-) nedráždí pokožku ba naopak ji příjemě hydratuje :-) rozhodně doporučuji

16.01.2018

Pro mou suchou a citlivou pokožku ideální přípavek. Krásně hydratuje a zanechává po sobě svěží a dlouhotrvající stopu. Kyselina hyaluronová a vitamín C mají blahodárné účinky. Snadné nanášení, lehké vstřebávání a příjemná vůně už jsou takový milý bonus navíc.

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Nic

07.12.2017

Hura za tento vyrobek. :-) Kyselina hyaluronova je balzam pro pokozku. Vaze na sebe vodu a proto je plet vypjatejsi, vyzehlenejsi, vrasky vyplnene. Skvele se nanasi, dobre a rychle se vsakuje a plet neni mastna. Navic skvela znacka. :-)

05.12.2017

Syn Care klidně můžu nazvat mojí osobní domácí značkou nebo mého hlídače krásy. Tento výrobek nejen že krásně voní, ale umí se mnou hotové zázraky, Jakmile ho použiji, mám hned lepší náladu a v tomto období to ocením

nic

30.11.2017

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C je velice příjemný na pokožku.Vyhlazuje a a hydratuje- přitom není pokožka mastná.zbavuje šupinek ktaré mě dříve trápili .rozhodně doporučuji

27.11.2017

Poprve s touto znackou jsem se setkala u sve mamky, ktera neda na kosmetiku co se tyce vrasek a celeho tela dopustit. Vyzkousela jsem si aplikovat na sobe Syn Care je telovy balzam, ktery krasne voni a zanechava pokozku jemnou na cely den. Mate pocit cistoty.

25.11.2017

Tuto kosmetiku znám a oblíbila jsme si ji. Poprvé jsme ji dostala loni na vánoce a od té doby je to můj must have. Kosmetiku mám obecné ráda a toto doporučuji všem, které trápí vrásky a chtějí si kvalitně a šetrně ošetřit pleť.

nic

24.11.2017

Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCare je velice příjemný balsám který pokožku vyživuje do hloubky, vyhlazuje a hydratuje. Pokožka je poté sametově hebká a bez šupinek. Líbí se mi i to, že je téměř bez parfemace. Rozhodně doporučuji.

23.11.2017

Na hydratační tělový balzám jsem byla zvědavá , proto jsem si pořídila vzorek kosmetiky a testovala jsem na své pokožce. Pěkně voní , má příjemnou konzistenci , která je bezproblémů roztírá a rychle vstřebá do pokožky. Pocit hebkosti trvá dlouhou dobu. Dobrá značka.

10.11.2017

Měla jsem možnost tento výrobek vyzkoušet a moc mile mě překvapil, jak vůně, která je příjemná a uklidňující, tak i konzistence mléka. Krém se krásně roztírá, což je pro mě velké plus, pleť je po něm krásně hebká a hydratovaná :-)

09.11.2017

Líbí se mi na balzámu, že se vstřebává prakticky okamžitě, protože se používá především po sprchování. Hezky voní, pokožka je hebká, je vhodný pro sušší pokožku, což já mám. Cena také příznivá, doporučuji.

07.11.2017

Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCareje uplne kouzelny hydratacni krem, diky prakticke pumpicce si clovek nanese presne dane mnostvi kremu, ihned se krasne vstrebava

27.10.2017

Tak tenhle hydrytační balzám je skutečným balzámem pro pokožku. Jsem s ním maximálně spokojena. Skvěle se roztírá, nenásilně voní, nenechává na pleti mastný pocit, protože se vstřebá velmi rychle. přitom ale skutečně hydratuje. Já už u něj zůstávám. Koukla jsem na web a mají velkou spoustu zajímavých produktů - objednala jsem si noční výživný krém s arganovým olejem, tak jsem na něj zvědavá. I ceny mi přijdou na tu kvalitu příznivé.

Zatím o žádných nevím.

26.10.2017

Tuto značku znám moc dobře má úžasnou kosmetiku a několikrát jsem si již od této značky produkt koupila a byla jsem opravdu velice spokojena a do budoucna si rozhodně tuto značku budu kupovat i nadále

26.10.2017

Syncare je moje oblíbená kosmetika. Mají i skvělé akce, kdy se vyplatí třeba balíček koupit k Vánocům. Jistě udělá někomu radost, protože je to kosmetika opravdu účinná. Mě rozhodně moc vyhovuje! :-)

26.10.2017

Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCare je naprosto skvělý přípravek. Obecně mám ráda přípravky této značky, ale hodnocený balzám je prostě úžasný. Je to nejlepší tělový balzám, který jsem kdy měla. A že už jsem jich vystřídala hodně.

25.10.2017

Ještě jsem nezkoušela tuto značku ale určitě bude velice kvalitní sice na mě trošku dražší ale za kvalitu se platí.Má praktické balení je vhodná i na suchou kůži obsahuje vitamíny a dobře se vstřebavá přemyšlím že si zkusím pořídit nějaký testr

25.10.2017

Od Syncare kosmetiky jsem již použila několik druhů přípravků. Nejraději mam enzymatický peeling, který nechává pleť úžasně hladkou. Také jsem si velice oblíbila oční masku a a oční krém. Tato kosmetika je vysoce kvalitní.

25.10.2017

Podle článku usuzuji že krém musí být opravdu vláčný a voňavý ,mám ráda když se večer namažu a pak krásné voním i bez parfému . Určitě bych chtěla vyzkoušet a výrobek si zakoupit , mám po létě suché ruce a celkově vysušenou pleť

23.10.2017

mám ráda výrobky,které obsahují kyselinu hyaluronovou kterou mám jen ty nejlepší zkušenosti-pomohla mi po popáleninách na obličeji mohu potvrdit,že vyživuje do hloubky a tento balzám je opravdu vynikající

23.10.2017

velice příjemný balsám který pokožku vyživuej do hloubky,vyhlazuje a hydratuje,pokožka je poté sametově hebké,a bez šupinek,líbí se mi i to že je téměř bez parfemace a má praktické balení,za sebe doporučuji

22.10.2017

Skvělý přípravek pro oživení, vyživení, omlazení zkrášlení pokožky celého těla. Nenahraditelná kyselina hyaluronová a navíc potřebný vitamín C jsou pro pleť učiněným pokladem. Balzám jemně voní, snadno se nanáší a dokonale se roztírá. Nenechává na pokožce žádné nežádoucí zbytky. Vstřebává se rychle a úplně. Pokožka je hebká, hladká, vyživená.

21.10.2017

Má oblíbená značka kosmetiky. Na základě přečtených recenzí od redaktorek jsem balzám zakoupila a musím souhlasit ve všech bodech. Pokožka je hladká, vypjatá, vyživená. Velmi příjemná, jemná vůně. Dokonale se roztírá díky skvělé konzistenci. Doporučuji.

21.10.2017

Hm,tak už vím o co si napíšu ježíškovi.Tuto kosmetiku vůbec neznám,ale podle recenzí a chvály redaktorek se o ní musím něco dozvědět.Jistě to bude dobrá kosmetika,zvlášť,když obsahuje kyselinu hyaluronovou.Díky za tip.

20.10.2017

V minulosti jsem už měla možnost jeden výrobek této značky vyzkoušet, jednalo se o krém s kyselinou hyaluronovou a byla jsem s ním velmi spokojená. Ani nevím proč jsem si nepořídila a nevyzkoušela další výrobky tak to budu muset brzy napravit.

20.10.2017

Několik výrobků od Syncare už jsem v minulosti měla. Vždy to byly dárky a pokaždé jsem byla moc spokojená. Teď čtu tohle hodnocení a napadá mě, proč jsem se vlastně o značku víc nezajímala. Kosmetika mě baví. Takže díky za tip. Jdu se podívat na jejich web. Tyhle inspirace tady jsou fajn. A redaktorkám malinko závidím. Ale v dobrém :)

19.10.2017

Jsem ráda, že si dámy redaktorky užily testování Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C značky SynCare. Je mi jasné, že se jednalo o hodně příjemné a voňavé testování! Myslím si, že hýčkat a rozmazlovat by se měla každá žena, nejen dámy redaktorky!!!!

19.10.2017

Má oblíbená značka, můj oblíbený výrobek. Kyselina hyluronová a další prospěšné látky dělají pleti moc dobře. Balzám se dobře roztírá a dokonale vsakuje do pokožky, která na nanesení ihned reaguje vypnutím a zvláčněným.

19.10.2017

Tak to zni bajecne budu muset napsat jeziskovi...... Zvlaste me zaujalo jak popisujete vuni ktera vam pripomina neco z detstvi. Takovou vzpruhu pro pokozku bych take potrebovala. Dekuji za inspiraci :-)

19.10.2017

Děkuji za ty pro dárek k vánocům pro mojí maminku. Kosmetiku této firmy neznám, ale kladná hodnocení testerek mě přesvědčila, že se nebude jednat o špatný výrobek. Osobně dávám sice přednost přírodní kosmetice bez parfemace, vzhledemk AE, ale maminka žádné problémy s pokožkou nemá a proto si myslím, že to bude pro ni skvělý dárek

19.10.2017

Přiznám se, že dávám přednost kosmetice bez parfemace. Nicméně recenze i složení mě zaujalo a poohlédnu se po produktu jako tip na dárek pro mou maminku. Kyselina hyaluronová - to je ďáběl na vrásky, to se ví. :-D

18.10.2017

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C je skutečný balzám pro mou suchou pokožku. Krásně se v mžiku rozetře, příjemná parfemace, já jsem spokojená velice a doporučuji všem.

18.10.2017

Některé výrobky této značky znám. Tento přípravek bohatý na kyselinu hyaluronovou a vitamín C si určitě pořídím. Dámy redaktorky, zdá se, otestovaly ke své spokojenosti a nějakou tu hyaluronovou injekci má pleť jistě ocení. Příjemná, nevtíravá vůně, snadné nanášení a roztírání, to vše jsou skvělé bonusy.

17.10.2017

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Jak jsme se rozmazlovaly a voněly si.Značka syncare je podle mě velice kvalitní kosmetickou značkou.Já mám ráda hlavně jejich pletové krémy s kyselinou hyaluronovou,která má skvělé účinky..

17.10.2017

S timto vyrobkem jsem se setkala nedavno diky moji kamaradce.A musim rict,ze i me velmi prijemne potesil.Jako velky bonus vidim pozitivni ucinky na pleti,ktera je nyni odpocata a jakoby zdravejsi.Jiz na pohled krasne hydratovana.A celkove pokozka tela je po naneseni velmi "spokojena" je to jeden z mala vyrobku na trhu,ktery je opravdu velmi dobry...

Zadne nejsou

17.10.2017

SynCare Hydratační tělový balzám 100% kyselina hyaluronová a vitamin C je podle vašeho hodnocení velmi kvalitní kosmetický výrobek na suchou pleť a podle jeho složení, kde je kyselina hyauronová a vitamín C bych si ho určitě koupila. Vaše hodnocení mě o tom přesvědčilo.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat