TESTOVÁNÍ: Šetrné a účinné praní s Feel Eco Baby

23.10.2017 | Testování

Víte, jaký mýtus koluje o pracích gelech? Že musíte dělat kompromisy a vybrat si buď gel ekologický, nebo gel účinný. Opak je pravdou! Aktuálně jsou „v kurzu“ pokrokové formulace, které chytře kombinují sílu i jemnost přírody.


Celkové hodnocení: 89%

Hodnocení: 105 testerek

Doporučeno: 93x


Při výběru pracího gelu samozřejmě musíme být nejopatrnější u těch nejmenších – u dětí. Proto česká značka Feel Eco vyvinula produktovou řadu Feel Eco Baby, která je přímo určená pro praní dětského a kojeneckého prádla. Ocení ji také dospělí alergici nebo osoby s citlivou pokožkou.

Prací gel nejen pro miminka

Feel Eco prací gel Baby je vhodný na bílé, barevné i tmavé prádlo. Obsahuje složky pro ochranu barev, díky kterým si můžete být jistá, že vaše prádlo bude vypadat stejně i po opakovaném vyprání.

Co naopak neobsahuje, jsou parfemace, alergeny a konzervanty.

Prací gel Feel Eco Baby tak pomáhá předcházet vzniku nežádoucích dermatologických reakcí při kontaktu pokožky s pranými tkaninami.

Prát ekologicky je hračka

Ekologie je pro značku Feel Eco zásadním měřítkem kvality produktu. Všechny aktivní prací složky jsou proto záměrně voleny tak, aby byly snadno biologicky rozložitelné.

Enzymatické složení pracího gelu je navíc navrženo tak, aby se prádlo dalo efektivně vyprat i při nízkých teplotách.

Prací gel Baby obsahuje suroviny rostlinného původu a získal od britské Vegan Society mezinárodní ochrannou známku "Vegan"

Více informací získáte na www.feeleco.com

Klady:

  • vhodný na bílé, barevné i tmavé prádlo
  • efektivní praní i při nízkých teplotách
  • obsahuje suroviny rostliného původu
  • i pro velmi citlivou pokožku
  • bez parfemace 

Zápory:

  • méně učinný na dětské skvrny (mrkev apod.)

Porovnat ceny pracího gelu Feel Eco Baby můžete na Zboží.cz

vybraná testerka | 27.11.2017

Hlavní přednost tohoto výrobku je samozřejmě to, že je ekologický. Pere skvěle běžně znečištěné prádlo,skvrny od mrkve či mandarinek mi bohužel nevypral. Nijak výrazně nevoní...celkově jsem byla s pracím prostředkem spokojená.

vybraná testerka | 22.11.2017
Doporučení: 7

V přípravku Feel Eco Baby jsem vyprala prádlo pro svého tříměsíčního synka. Dávkování ve víčku je super. Přípravek opravdu neobsahuje žádnou parfemaci. Prádlo bylo vyprané, i zaschlé skvrny a jiné nečistoty byly odstraněny. Vypadá, že je i šetrné k dětské pokožce, protože se syn po pár dnech vůbec neosypal.

Nedokážu soudit, po pár dnech zatím jen samé klady :)

vybraná testerka | 22.11.2017

Pere dobře, skvrny vezme jak které. Nevoní, ale suché prádlo má po vyprání v tomto prostředku takovou čistou vůni :-). Zdá se mi, hlavně u čtvercových plínek, že jsou měkčí, než v jiném pracím přípravku pro sensitiv pokožku.

vybraná testerka | 22.11.2017

Gel vypral skvěle všechno prádlo, které jsem s ním prala. Musím podotknout, že oblečení ale nebylo nijak extrémně špinavé, žádné zaschlé skvrny od jídla. Určitě je dobře, že je ekologický a je vhodný pro děti na citlivou pokožku. Za mě velké plus. Prádlo je po vyprání krásně měkké.

Během používání jsem na žádné nenarazila.

vybraná testerka | 22.11.2017

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet ekologický prostředek na praní. Mám 14 měsíční dceru, takže se snažím myslet především na její zdraví. Balení je příjemně velké. Ačkoli je přípravek bez parfemace, já z něj něco cítím a nemohu se rozhodnout jestli mi to voní nebo nevoní. Po vyndání prádla ze sušičky je to ještě výraznější. Na běžně znečištěné prádlo stačí.

Bohužel skvrny od jídla typu mrkev, dýně a podobné nevypere. Na dětské prádlo se mi tedy nezdá úplně ideální. Ocenila bych přípravek opravdu bez žádné vůně/zápachu.

vybraná testerka | 21.11.2017

jsem ráda, že jsem mohla mít tu příležitost otestovat tento výrobek. Dávkování je díky víčku supr, vyhovuje mi, že je i na barevné prádlo....určitě bych ho doporučila všem, nejen maminkam s malými dětmi.

vybraná testerka | 21.11.2017

Největší plus tohoto pracího gelu vidím v jeho složení, že je šetrný k přírodě, žádné alergeny....Dávkuje se dobře pomocí víčka, láhev je praktická a dobře skladná, Použití jak na barevné, bílé, tak i jemné prádlo. Určitě bych doporučila i ostatním, děkuji za možnost testovat

vybraná testerka | 21.11.2017

Ráda používám ekologické výrobky,takže jsem ráda,že jsem měla možnost zkusit tento prací gel.Prádlo bylo po vyprání velmi příjemné na dotek. Parfemaci jsem nepostrádala,stačí,když prádlo voní čistotou.Pokud jde o samotné praní,tak prádlo bylo vyprané dobře,pouze skvrny staršího data- různého původu zůstaly.

Neodstraní některé starší skvrny,hlavně ty od jídla.

vybraná testerka | 21.11.2017

Ucinne a pritom ekologicke prani. Staci mala davka, podle navodu a vyprala se i zaxchla krev. Pro deti prijemny praci gel. Obleceni je po vyprami mekke, prijemne, lehce se sklada. Peru denne a mam ted i dobry pocit. Jsem opravdu spokojena.

Nezjistila jsem zadny.

vybraná testerka | 20.11.2017

Po vyprání v tomto pracím prášku mi příjde prádlo jemnější a příjemnější na dotek, než při praní třeba v Arielu, který běžně používám. Dobře se dávkuje. Mohu použít jak na bílé, tak na barevné prádlo.

Nemá moc příjemnou vůni.

vybraná testerka | 20.11.2017

Děkuji za možnost testovat tento produkt. Je super ,že je český. Dcera je spokojená, prádlo je nadýchané. Vypere i mastné skvrny na ubruse. Snadné dávkování díky tekutosti. Dobře se rozpouští a pění. Stačí přidat pár kapek vůně a je to dokonalé

Chybí mi vůně,ale je to neparfémovaný prostředek takže....

vybraná testerka | 20.11.2017

Oceňuji ekologický a šetrný prací gel, který je vhodný i pro děti s citlivou pokožkou. Dobré je, že gel je možné použít pro bílé, tak i barevné prádlo. Prádlo po vyprání je měkké a příjemné na dotek, skvrny povolily. Zkoušela jsem nalét na skvrnu a nechat působit. Když si člověk zvykne na specifickou vůni, tak je prádlo příjemné, přece jen jsme zvyklí na parfemované prací gely.

Při prvním otevření vlivem podtlaku a úzkého hrdla, gel, který ulpěl na víčku se dostal ven. Bylo by lepší mít láhev s širším hrdlem a víčkem pro lepší manipulaci.

vybraná testerka | 20.11.2017

Hezky voní, je tekutý, takže nezůstává na oblečení a hlavně je šetrný! Jak přírodě, tak k pokožce. Mám citlivou pokožku , ale s tímhle pracím práškem nemám vůbec žádný problém. Dobře se dávkuje, má víčko s nádobkou.

Nevypere úplně krev na rozdíl od jiných pracích prášků.

vybraná testerka | 20.11.2017

-prádlo je jemné, nadýchané - vypere i skvrny od jídla, ale je nutno zvýšit dávku - žádné vůně, ale tím pádem ani žádné alergické reakce - hustá konzistence - dobré balení, pohodlně se drží a je skladné -

- nevypere skvrny od trávy

vybraná testerka | 20.11.2017

S přípravkem jsem spokojená, prádlo je čisté. Bílá barva se mi zdá i o trošku zářivější. Prádlo je hezky měkké a příjemné na dotek.Na skvrny stačí nalít trošku před praním a vypere pak krásně.Nezkoušela jsem tedy dlouho zaschlé skvrny. Ale jinak můžu určitě doporučit.

Chybí mi trošku vůně,ale to je opravdu jen maličkost.

vybraná testerka | 20.11.2017

použila jsem na všechny barvy a materiály pro mimčo a praci schopnost perfektní. skvrny od ovoce a zeleniny(pyré) staré několik dní se vypraly téměř všechny, ovocné trošku zůstaly. Po natření gelu na čerstvou skvrnu a působení 30 min a pak vyprat, zapůsobilo i na borůvkovou přesnídávku. S gelem jsem velice spokojena, máme dost tvrdou vodu a dávkování je dobře rozepsané.

gel je dost tekutý oproti jiným gelům na praní, je potřeba si na tuto formu zvyknout

vybraná testerka | 20.11.2017

Je tekutý, což vítám, protože v nadrzce na prasek nezustava žadný povlak. Po záporech, které uvádím se mi nejvíce osvědčil na prani spodního prádla, které šetrně vypere a já nemusím, z důvodu nesnasenlivosti na kuži z obyčejneho prostředku, žehlit.

Vubec mi nevoněl, spíše naopak, ale přidala jsem vždy par kapek esenc. oleje a pradlo hezky voní. Nevypere vetší skvrny např. od jídla, takže na pradlo pro děti do tři let je pro mě na nic.

vybraná testerka | 20.11.2017

Krásně vypere i zaschlé skvrny. Prádlo je zářivější. Je bez parfemace. Jsem zvyklá, že mi prádlo po vyprání voní, ale u malého miminka je dobře, že cítit nejde. Navíc je šetrný k přírodě, což je velké plus.-

-

vybraná testerka | 19.11.2017

Gel dobře pere běžně zašpiněné prádlo, pro silněji špinavé je nutné poněkud zvýšit dávku. Dobře se odměřuje a v pračce dobře rozpouští. Nástup pěnivosti pomalejší, ale pak pěnivost vydatná. Gel nevoní, ale vzhledem ke kategorii, do které patří, je to normální. Vyprané prádlo je nadýchané a na pokožce dětí jsem nezaznamenala žádnou negativní reakci. Gel mohu doporučit pro běžné praní dětského prádla, kde je vyžadována alergická snášenlivost, neboť gel není alergení.

vybraná testerka | 19.11.2017

Moc děkuju za toto testování. Jsem nadšená. Nikdy bych nevěřila, že prací prostředek bez fosfátů a jiných dochucovadel, bude tak účinný. Vyzkoušela jsem na barevné, tak i bílé prádlo. I při nízkých teplotách bylo vypráno na jedničku. Vyzkoušela jsem i v kombinaci s eko aviváží a také super. A navíc podporuji českou firmu. Určitě doporučuji.

vybraná testerka | 19.11.2017

Také bych moc ráda poděkovala za možnost testování tohoto pracího gelu. Vyzkoušela jsem ho k mé plné spokojenosti na barevné prádlo. A po vyzkoušení jsem ho darovala dceři, kterou velmi potěšil, protože má dvě malé děti a obě mají sklony k atopii, takže si opravdu musí dávat pozor v čem jim prádlo pere. Obě jsme byly velmi spokojené. Dcera je naopak nadšená, že není gel parfémovaný, že má opravdu šetrné složení. Dětem prádlo nedráždí pokožku. Mně se zase líbí, že jde o český výrobek.

vybraná testerka | 18.11.2017

Děkuji za možnost otestovat orací gel Feel Eco Baby. Hned jsem vyzkoušela radu na skvrny, tak že jsem ji předem ošetřila neředěným přípravkem. A skvrna se krásně vyprala. Také jsem dlouho hledala vhodný přípravek na tmavé prádlo. Různé přípravky zanechávaly na tmavých oděvech různé mapy. Tady u tohoto přípravku jsem to nepozorovala. Já aviváž moc nepoužívám, tak jsem byla docela spokojená s tím, že přípravek nemá vůni.

vybraná testerka | 18.11.2017

Prací gel Feel Eco Baby mě nadchl svým složením šetrným k přírodě. Po praní je oblečení barevně stálé a vyhovuje mi na citlivou pokožku nejen pro děti, ale i dospělé tím, že nijak po vyprání nevoní a nedráždí pokožku. Mám vyzkoušené i Feel Eco Color a Aviváž a také se osvědčily při praní. Za mě mohu tedy doporučit pro děti i dospělé na všechny druhy prádla i pro praní při nízkých teplotách :-).

Gel je tekutější, proto se hůře možná některým testujícím nalévá, je to ale o zvyku. Mě to problém nedělalo, po druhém použití už jsem se s nálevkou naučila.

vybraná testerka | 18.11.2017

Měla jsem možnost testovat tento prostředek a jsem s ním velmi spokojená. Vnučka má problematickou kůži, často má ekzémy a proto nemůžeme prát v ledasčem. Prádlo vyprané v tomto gelu je nejen patřičně čisté, ale i vhodné pro praní vnuččiných věcí. Gel je neparfemovaný a to je v tomto případě plus. Můžu jen doporučit.

vybraná testerka | 18.11.2017

Určitě jsem ráda že jsem vybrána , abych sama při praní vyzkoušela tento Eko výrobek, který mě mile překvapil. Je vhodný pro praní dětského prádla, vzhledem k jeho celkovému složení. Dále šetrný k životnímu prostředí, a nevyvolává alergické reakce na kůži. Což ocení zejména citlivé osoby a děti.

Nevypere větší skvrny což u dětského prádla je trochu problém, a také není parfémován, jak jsem zvyklá u jiných gelů. Možná by neškodila trochu praktičtější odměrka.

vybraná testerka | 17.11.2017

Děkuji za možnost zúčastnit se testování. Vše co je přírodní je pro moje děti to nejlepší, "obyčejné prací gely" plné fosfátů již nekupuji. Příjemně nevtíravě voní, opravdu jako dotek přírody. Prádlo je pěkně vyprané. Občas nějakou skvrnku zanechá, ale to dělají i běžné prací prostředky...

žádné

vybraná testerka | 17.11.2017

Běžně zašpiněné prádlo přípravek vypere výborně, ale pokud je prádlo špinavé víc, tak na to je bohužel výrobek krátký. Čerstvě vyprane prádlo nemá vůbec žádnou vůni. Pro alergiky a děti doporučuji.

vybraná testerka | 14.11.2017

Pro dětské prádlo to asi není špatný výrobek.Prádlo vypere celkem dobře,ale když je tam větší flek tak ten bohužel odolá.Je vhodný i pro alergiky,synkovi na ekzém nevadil i když jsem měla velké obavy.

Na můj vkus moc řídký a trochu vůně by opravdu asi neuškodilo.Není špatný,ale moc nenadchne.

vybraná testerka | 14.11.2017

Výrobek mně mile překvapil.Nevypral sice úplně dokonale některé oblečení od příkrmů,ale zašlé bílé věci úplně rozzářil.Navíc jsme nepocítili ani při opětovném použití žádnou alergickou reakci na kůži.

Jediné s čím jsem trošku bojovala bylo víčko a dávkování.Myslím,že by výrobce měl uzávěr udělat kratší a spíše širší.

vybraná testerka | 13.11.2017

Děkuji za možnost testování, vyzkoušela jsem na dětském prádle - barevném i bílém. Vypralo dobře až na horší fleky od jídla. Bílá barva je po něm intenzivnější. Vyhovuje mi, že je gel šetrný k přírodě, nezanechává zbytky gelu na oblečení a nemusím se bát že se synovi zhorší projevy na kůži.

Jsem přeci jen zvyklá na tu miminkovskou vůni. Ač je prádlo nadýchané tak kvůli slabé vůni jsem neměla úplně ten pocit čistého prádla. Jídlo jsem bohužel z prádla nevyprala na 40'C , podruhé jsem gel nalila přímo ma špinavé tričko a na stejnou teplotu vyprala.

vybraná testerka | 13.11.2017

Praci gel je bez parfemace. Pere ale skvele. Zasla bila je opet jako nova, takze ja jsem spokojemna. Navic mam i dobry pocit, ze vecicky pro maleho jsou vyprane bez jakychkoliv skodlivin. Takze ja urcite doporucuji.

Uvitala bych prece jen trosicku vune.

vybraná testerka | 13.11.2017

Přípravek mě velice příjemně překvapil. Nejen, že velmi příjemně voní, opravdu lehounce, přírodně, ale hlavně také skvěle pere. Do bíla vypral i starý zapraný bílý ručník, u kterého už bych tomu nevěřila. Určitě tento gel doporučuji a já určitě ho znovu domů koupím.

Nevím.

vybraná testerka | 13.11.2017

Prací gel je bez parfemace,neobsahuje škodliviny, krásně prádlo vypere, prádlo je po něm hebké, synovo suchou pokožku nedráždí. S pracím gelem jsem velice spokojená a jsem ráda, že jsem ho v naší rodině mohla vyzkoušet.

žádné

vybraná testerka | 13.11.2017

Prací gel jsem použila již pětkrát a můžu doporučit,prací gel má přírodní vůni a pere skvěle,bílé prádlo je čisté a zabralo i na zašlou bílou barvu.Doporučiji všem maminkám,já jsem s pracím gelem spokojená a těším se na další testováním

vybraná testerka | 13.11.2017

Gel je bez parfemace, takže nic nedráždí pokožku, ne jen dětátka ale také citlivou pokožku dospělých. Příjemný, nezůstávají po něm žádné stopy jako po některých gelových přípravcích na praní. Šetrný k přírodě.

Nepodařilo se mi vyprat skvrny od příkrmů

vybraná testerka | 12.11.2017

Děkuji za možnost testování. Zkoušela jsem je jak na barevné i bílé prádlo. špínu zvládlo dobře, prádlo bylo hebké a barvy byli osvěžené a bílá byla bílá :) Za mě spokojenost je bez alergenů a ani mi nevadí, že je bez parfemace i tak je prádlo hebké a svěže voňavé

vybraná testerka | 11.11.2017

Prací gel jsem použila na barevné prádlo. Po vyprání bylo prádlo hezky měkké, pěkně vonělo a nikde žádná známka po flecích nebo jiných nečistotách. Láhev se pěkně drží při dávkování oproti některým jiných výrobkům.

Trochu mě překvapilo větší dávkování v porovnání s jinými pracími gely.

vybraná testerka | 11.11.2017

děkuji za testování váš výrobek nemá chybu dětské prádlo po praní měkoučké vonavé mohu jen nadále všem doporučit skvělý výrobek i nadále budu kupovat

vybraná testerka | 11.11.2017

děkuji za možnost testování pracího gelu Feel Eco Baby. vyzkoušeno na dětském prádle a účinky praní mě mile překvapily. gel je bez parfemace a bez obsahu běžných alergenů, ale prádlo vypral výborně. tedy ho doporučuji.

vybraná testerka | 10.11.2017

Jsem velmi spokojená, prací účinek je vysoký, není parfémovaný, nezpůsobuje alergickou reakci,malá má občas pupínky u lemů ponožek a po vyprání v Feel Eco Baby se neobjevují, budu ho nadále kupovat,protože testování mě přesvědčilo.

vybraná testerka | 09.11.2017

Je celkom dobry . mozno si ho kupim znova-a odporucim znamym.Celkom pekne vyprate veci a ziaden zapach po prasku super .aj ked prasok zvlasne citit pradlo vobec pekne ciste vyprate .kedze mam dvoch synov tak prasok dostane zabrat...dufam ze to bude aj tak nadalej .

negativa to ma ze keby bola inac tvarovana flasa lebo ak nalievam do nadobky tak sa vsetko rozlieva vsade..

vybraná testerka | 09.11.2017

Tak jsem konečně mohla otestovat prací gel Feel Eco Baby a jsem velmi spokojená. Ač jsem tomu moc nevěřila, prádlo bylo krásně čisté a třebaže není prací gel parfémovaný, prádlo mělo zvláštní příjemnou nevtíravou vůni. Výrobek neobsahuje alergeny, takže pro malé děti naprosto ideální. Opravdu mohu jen doporučit.

Možná by to chtělo nějaký náhubek když se gel nalévá do odměrky, aby nebyla nádoba oblemcaná. :)

vybraná testerka | 09.11.2017

Prostředek pro děti od Feel Eco mě opravdu mile překvapil. Vzhledem k tomu, že je jemný, očekávala jsem nižší prací výsledky. Ale skvěle si poradil se všemi dětskými fleky - od přesnídávky, trávy a skvěle zvládl i manželova trika, která jsem prala současně. Použila jsem ho na vyvářku i na 40 stupňů. Opravdu není navoněný, což dráždilo pokožku malé i mě. Jsem opravdu velmi spokojená a moc ráda, že je konečně na trhu skutečně účinný prací prostředek na dětské prádlo.

vybraná testerka | 09.11.2017

Vůně je nenápadná, ale i tak prádlo voní "čistotou". Dávkování je přehledné a umístěné na viditelném místě. Neobsahuje MIT. Pokud nevlastníte ČOV a nevedete non toxic domácnost, tak je to stále lepší varianta, než klasický komerční prášek.

Není uvedeno celé složení, po dohledání datového listu zjistíte, že zase tak eko není... Vzhledem k tomu, že funguje na bázi mýdla, tak jej nemohu využít na látkové pleny a ani na ručníky.

vybraná testerka | 08.11.2017

Já sama upřednostňuji přírodní kosmetiku před tou mainstreamovou. Tento prací gel je vynikající. Oproti konkurenci má opravdu příjemnou, medovou vůni, krásně pere a hlavně je ekologický. Určitě to není mé poslední balení, protože pro své miminko chci to nejlepší. Prozkoumala jsem celou značku Feel Eco a celý sortiment mě zaujal natolik, že budu pořizovat další věci do domácnosti.

Někdo by mohl namítnout, že se jedná o drahý prací gel. Jeho cena je 160 Kč na 25 dávek. Není o tolik dražší než běžně dostupné "chemické" prací gely pro miminka a za to drobné připlacení tento gel určitě stojí.

vybraná testerka | 08.11.2017

Včera mi přišel balíček. Hned jsem dala dcery bílé prádlo vyprat. Když jsem otevřela gel na praní, přišlo mi, že je zvláštně cítit. Dala jsem jej do pračky a čekala. Prádlo bylo pěkně čisté, nebylo ničím cítit a bylo jemné na omak. Dnes má dcera na sobě včera vyprané body a punčochy a super. :-) Doporučuji a děkuji.

vybraná testerka | 07.11.2017
Doporučení: 10

Dnes mi testování přišlo a jako nedočkavec jsme hned sesbírala všechno synovo prádlo a dala se do praní. Syn se zabavil díváním se na pračku a já se těšila na výsledek. Byla jsem moc ráda, že oblečení nebylo vůbec zabarvené, bílá nezešedla a zůstala bílá. Přípravek odstranil i pach z ublinknutí od syna, za což jsme velmi vděčná! Odlila jsem trochu sestře, ta před dvěma hodinama doprala a je taky nadšená. Takže obě doporučujeme :) prádlo je heboučké a já mám skvělý pocit, že dělám maximum pro syna :)

žádné. Snad jen že se na něm stanu závislá, je skvělý.

vybraná testerka | 06.11.2017

Tento praci gel mohu jen doporučit. Je jemný a šetrný k dětské pokožce, není parfemovany, a nevoní uměle. Dětské prádlo krásně zbaví i skvrn od jídla. Jako každá máma chci pro své dítě to nejlepší a praci gel Feel Eco Baby je nejlepší a vím, ze jim nezatěžuji pokožku svého syna.

16.01.2023

Feel eco baby je má oblíbená značka,která dobře pere oblečení.

Zadne

20.12.2022

Jestli chcete šetrně prát tak vám mohu doporučit

19.12.2022

Tuta pračka je skvělá, vždy vše dokonale vypere. Doporučuji

20.11.2022

Mohu doporučit, šetrné k dětskému oblečení

Žádné není

27.10.2022

Přípravek je šetrný jak k přírodě tak i k dětské pokožce, což je jeho největší plus

18.09.2022

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

14.12.2020

Feel eco jsem si zamilovala, musela jsem vyzkoušet i tento gel, nevypere skvrny od jídla, ale na to mám prostředek na skvrny take od Feel Eco, každý máme jinou pračku, je to určitě i tom. A aviváže 😍 to je vůně, nádhera.

13.12.2020

Asi bude proti alergický. Jemná vůně. Rozzáří bílou barvu pokud se nešetří na dávkování

Skvrny zůstaly

25.06.2020

Gek používá neteř pro děti bo mají valmi cutlivou pokožku a po běžných pracích prostředcích se umí nepříjemně osypat - zatím je spokojená , pokožku nedráždí a pere v pohodě

01.12.2018

Přípravek opravdu neobsahuje žádnou parfemaci. Prádlo bylo vyprané, i zaschlé skvrny a jiné nečistoty byly odstraněny. Vypadá, že je i šetrné k dětské pokožce, protože se syn po pár dnech vůbec neosypal.

26.06.2018

Jelikož máme doma čerstvé miminko, tak již před narozením jsem hledala, jaký prací prášek či gel by byl pro miminko nejšetrnější. Tento prací gel mě zaujal spokojeností zákazníků a tak jsem se rozhodla ho taky vyzkoušet. Mohu říct, že zatím jsme s ním velmi spokojená a miminko zatím taky :-) Peru v něm i své prádlo, jelikož mám sama velmi citlivou pokožku.

21.03.2018

já jsem spokojená je účinný a hlavně ekologický, pro mě je na prvním místě jestli je moje dítě nenosí oblečení, které je prané v chemikáliích a jestli vyperu všechny skvrny je mi upřímně jedno stejně tak jestli voní po fialkách Cenově vychází podobně jako ostatní ekologické prací gely, takže jednička s hvězdičkou

slyšela jsem že tato firma vyrábí chemické prostředky a tohel je jen jedna ekologická řada pokud je to pravda, tak to je za mě jediný zápor :)

03.03.2018

Největší plus tohoto pracího gelu vidím v jeho složení, že je šetrný k přírodě, žádné alergeny a další bakterie....Dávkuje se dobře pomocí víčka, láhev je praktická a dobře skladná, Použití jak na barevné, bílé, tak i jemné prádlo. Určitě bych doporučila i ostatním, děkuji za možnost testovat

02.03.2018

Prací gel Je vhodný pro všechny typy prádla. Výrobek je bez parfemace. Prádlo je po vyprání krásně jemné a měkké beze skvrn. Je vhodný i pro citlivou pokožku. Velmi praktické má i balení, které je super

06.02.2018
Doporučení: 46

Feel Eco prací gel Baby je velmi koncentrovaný, ekologický, účinný a hlavně je vhodný pro dětskou a citlivou pokožku. Nejvíc se mi líbí, že neobsahuje žádné konzervanty, alergeny a je bez parfemace. Za mě určitě doporučuji

26.01.2018

Uplne nejvic super praci prostredek pro moje miminko. Je vhodny jak pro bile,tak i barevne pradlo,takze parada. Je setrny k pokozce miminka a take setrny k prirode. Na druhou stranu ale velmi ucinny na skvrny.

21.01.2018
Doporučení: 5

Měla jsem možnost vyzkoušet tento prací gel a musím říci,že je bezvadný.Líbí se mi na něm že je vhodný na bílé i barevné prádlo.Dobře pere i při nízkých teplotách.Je bez parfemace,proto je vhodný pro citlivou pleť.Máme doma Elinku,která má citlivou pleť,tak jsme moc rádi za tenhle výrobek.

Žádné

08.01.2018

Po kladných ohlasech zde na Bety.cz jsem si tento prací gel Feel eco také zakoupila. Moc se mi líbí, že je gel ekologičtěji odbouratelný a protože mám dvě malé děti, bylo rozhodnuto. S pracím gelem jsem spokojná. Je bez parfemace, což mi nevadí, protože suším prádlo venku, takže stejně krásně voní "větrem". Děti nemají žádnou alergickou reakci, k tomu šetříme přírodu, tudíž ho budu kupovat i nadále ;-)

12.12.2017

Kamarádka na mateřské prací gel Feel Eco používá na neznečištěné miminkovské oblečky. Pro miminka je podle mě nechemický prací prostředek základ. Převážně na bodýčka, které mají celý den na těle. Při papání používají brindáky, které pak perou v běžném pracím prášku.

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Nic

06.12.2017
Doporučení: 14

Tento prací gel doma používáme už delší dobu. Je skvělé, že nedráždí dětskou pokožku, je šetrný i k přírodě a není z něj cítit žádná chemická "vůně". Na skvrny od agresivnějších jídel (mrkev, druhy ovoce apod.) sice nestačí 100%, ale vzhledem ke složení to ani očekávat nelze. Jen chemické látky "vyžerou" všechny fleky. Stačí předeprat nebo nechat odmočit a je to ;)

Určitě žádné

05.12.2017

Mám raději prací gely než prací prášky. Tento mi navíc vyhovuje, že je biologicky rozložitelný a nezatěžuje přírodu. Další plus je , že nemusím mít jiný gel na bílé a jiný na barevné prádlo, že je univerzální. Prádlo po něm příjemně voní, je měkké. Za mě určitě dobrá volba.

30.11.2017

Je výborný. Vypral mi úplně vše, jak jsem zvyklá z běžných komerčních gelů! Vůně taková žádná, prádlo jen cisté, i když jsem se po otevření lahve vůni divila.. I zaschlé skvrny jsou fuč. Vřele doporučuji.

30.11.2017

mám ráda přírodní čistící prostředky hlavne kvuli dětem a přírodě používáme bezfosfátový prací prásek už dlouho a tato znacka má jistě fajn produkty sprchový gel jsem zkoušela a jsem spokojená už jsem přemýšlela o koupy tak uvidíme...

30.11.2017

Na základě tohoto testování jsem se rozhodla vyzkoušet tento šetrný ekologický přípravek a už po pár vyprání nelituji, prádlo je krásně čisté, nadýchané a že nevoní to vůbec nevadí, pro mě spíš pozitivum. Je jasné, že mrkev to asi nevyžere, ale to jsem ani nečekala - nekupovala jsem si přeci žádnou chemii :-) Určitě jsem spokojená!

30.11.2017

Feel Eco Baby gel na praní se mi líbí že je vhodný jak na bílé,barevné tak i na tmavé prádlo. je šetrný k dětské pokožce a nedráždí citlivou pokožku, Vypere celkem dobře. jsem s ním spokojená

28.11.2017

tento gel je super že je vhodný jak na bílé,barevné nebo tmavé prádlo.líbí se mi že je vhodný i pro nejmenší děti s citlivou pokožkou.pere poměrně dobře pokud nenecháme skvrny dlouho zaschnout.jsem s ním spokojená

24.11.2017

Feel Eco prací gel Baby je skutečně nejen pro miminka. Líbí se mi, že neobsahuje parfemace, alergeny a konzervanty a tak pomáhá předcházet vzniku nežádoucích dermatologických reakcí při kontaktu pokožky s pranými tkaninami. Za mě doporučuji.

23.11.2017

Ekologický prací gel má výborné prací schopnosti . Je šetrný k prostředí i k pokožce malého dítěte. Pěkně vypere a má neobvyklou vůni po vyprání. Dávkování je také praktické a cenově je dostupný. Určitě si ho opět koupím.

23.11.2017

Na doporučení od kamarádky, která tento prací gel pro děti otestovala a byla velice spokojená. Mám měsíčního syna a jsem s pracím gelem velice spokojená. Gel si poradí s různými skvrnami a zaschlými skvrnami od blinkání.

22.11.2017

Peru v něm prádlo děti i naše. Dávkování je fajn, jen bych ocenila, kdyby byla ke gelu třeba i nějaká davkovaci nádobka. Jinak prádlo vyprane dobře. Hrozně se mi líbí ten obal. Těším se až vyzkouším i další věci když máme kupónek. :)

21.11.2017

Praci gel Feel eco používáme od té doby, co de narodila první dcera. Praci gel nám vyhovuje všem. Dcery bez reakce. Je ekologický, takže děláme dobrou věc pro všechny. Vyperu skvrny, prádlo nesmrdí. Super

19.11.2017

Já osobně doma používám jedině dětské přípravky na praní. Mám citlivou kůži a nemůžu použít jen tak něco. Tento výrobek mě potěšil svou nezávadností a dokonce i má dcera ho chválí. Navíc mám vnoučata, takže přípravek se hodí.

žádné :)

18.11.2017

feel eco baby je ekologický přípravek na praní nejen pro děti, ale i pro nás dospělé s citlivou nebo i atopickou pokožkou. Má jen slabou nevtíravou vůni, šetrný i k životnímu prostředí, prostě dobrá volba.

14.11.2017

No to je uz jina nez z tim sprchovym gelem toto zase krasne provoni vase obleceni i to detske i pro dospelaky.Super cena jen by mohli udelat vetsi baleni ktere by bylo dostupne i u nas na ceskem trhu.

13.11.2017

Vzhledem k tomu ,že do testování jsem nebyla vybrána,tak jsem si gelik koupila sama jelikož mám 4mesicni mimco,a musím uznat ,že mě prášek milé překvapil jak vůní,tak i prádlo po vyprání aa usušení bylo heboucke a krásné voňavé,takže za mě určitě doporučuji,. Určitě jsem nekupovala naposledy 😊

Nenašla jsem nic negativního 😊

11.11.2017

Prací gel na dětské prádlo baby je pro mě totální propadák vytestovala ho kamarádka a já mohla vyzkoušet,šílený až nechutný zapach-je bez parfémace?! Nic to nevypralo ani základní skvrny natož dětské příkrmy....jen ten smrad zůstal...

09.11.2017

Osobně jsem prací prostředek nezkoušela, ale jelikož má 7 měsíční miminko, a pročítám recenze, určitě si jej koupím a vyzkouším.. Líbí se mi že není zbytečně parfemovány a vypere i skvrny na oblečení.

08.11.2017

Bohužel, testování mi nevyšlo, ráda jsem ho chtěla vyzkoušet. Jedná se o ekologický výrobek, kterým já dávám přednost pro jejich vlastnosti. Je šetrný k prádlu, zachovává jeho barvu a neobsahuje parfemace, alergeny a konzervanty. Určitě si ho koupím.

08.11.2017

Práci gel je šetrný k prádlu,není parfémovaný a dobře pere skvrny,dokonce i ty zašle které předním.nesly vyprat,práci gely mám ráda už je pro jejich pohodlnost a úsporu, určitě bych volila třeba i varianty na různé barevné pradlo

08.11.2017

Pokud trpíte na alergie nebo ekzémy, jsou tyto ekologické produkty to pravé pro vás. Cena je zhruba na stejné úrovni jako jiná ekodrogerie a je opravdu velmi šetrná k pokožce i k prádlu. Za vyzkoušení stojí i jejich další produkty.

07.11.2017

Feel Eco prací gel Baby je vhodný na bílé, barevné i tmavé prádlo to je asi jediny argument tohoto vyrobku, byt ma byt bez parfemace smrdi silenym zpusobem uz z dalky, pradlo vypere nicmene na odolne skrvny nestaci

07.11.2017

velice ocenuji že je tento prací gel šetrný nejsen k dětské pokožce ale i pro alegiky.líbí se mi jeho příjemná vůně a přírodní složky.neobsahuje chemii.a je šetrný k přírodě.za sebe mohu jen doporučit

07.11.2017

Feel Eco Baby je neparfemovaný koncentrovaný tekutý prací prostředek určený pro praní dětského prádla, a nejen pro děti, ale také osoby s citlivou pokožkou, atopickým ekzémem apod. . Stejné značky je i Aviváž, Oba výrobky neobsahují žádné parfemace, alergeny a konzervanty, prostě ekologické, šetrné i k přírodě, nejen k nám lidem.

07.11.2017

Ačkoliv je Feel Eco prací gel Baby určen primárně pro praní dětského prádla, začala ho používat i naše rodina, přesto, že malé dítě doma nemáme. Moc mi vyhovuje, že je vhodný na bílé i barevné prádlo a že je bez parfemace, konzervantů a hlavně alargenů.

06.11.2017
Doporučení: 11

Jsem velice potěšena, že se objevil prací gel vhodný pro miminka. Neobsahuje alergeny, ani konzervanty. Je přírodní. A právě takové složení dětská pokožka potřebuje. Je ekologický, obsahuje jen suroviny přírodního původu. To chválím a doporučuji.

06.11.2017

výborný gel, dobře rozpustný, nezůstává na oblečení, vhodný na barevné i bílé prádlo, příjemná vůně, šetrný k přírodnímu prostředí, nemusím předávat aviváž, i když máme citlivou pokožku tak je hypoalergení a nedráždí - vřele doporučuji

nic

06.11.2017

líbí se mi, že Feel Eco prací gel Baby je vhodný na barevné i bílé prádlo! Myslím si, že má cenu volit si ekologické produkty, nejde jen o nás, ale i o naši přírodu, která chemií trpí už dost! Super produkt

05.11.2017

Tento prací gel používá má kamarádka která má pulroční dcerku a je s ním maximálně spokojena.Gel krásně voní,žádné chemické složky,je vhodný jak na barevné tak i bílé pradlo a je šetrný k dětské pokožce.

05.11.2017

Pro alergickou či citlivou dětskou pokožku báječný výrobek. Prádlo p něm velmi pěkně, jemně voní a snese ho každá pleť. Bez zbytečných chemických přísad a přesto je čisté a zdravotně nezávadné i při nižších teplotách. Mohu doporučit.

04.11.2017

Přírodní přípravky s v mnoha ohledech směle mohou srovnávat s chemickou klasikou. Osobně mi tento ekologicky šetrný prací výrobek vyhovuje. Prádlo je čisté, svěží, voňavé. Žádné alergické kožní reakce jsem u nikoho z rodiny po jeho použití nezaznamenala, na rozdíl od mnoha klasických prášků. Doporučuji.

04.11.2017

Mě vyhovuje zejména to, že je přípravek vhodný na barevné i bílé prádlo. Je bez zbytečné přidané chemie a to u nás doma vyhledáváme. Velmi jemně, nevtíravě a přirozeně voní a prádlo je čisté i vyprané při nižších teplotách. Cena přijatelná.

04.11.2017

Tento prací gel neznám,proto si počkám na recenzi vybraných testerek.Já osobně na prací gely nejsem peru klasicky v prášku.Ale to se může změnit,pokud budou recenze kladné.Každopádně všem testerkám gratuluji a přeji příjemné testování.

03.11.2017

S tímto produktem jsem naprosto spokojená,je vhodný i pro citlivou pokožku,je bez chemie,což velice oceňuji.a také není testován na zvířatech.ma příjemnou vůni,za sebe mohu jen doporučit,jsem nadšená..

03.11.2017

Výrobky této značky si doporučují maminky, zejména, pokud mají alergické, či citlivé děti. Podobné ekologické a k přírodě i člověku šetrné výrobky velmi vítám. Prací gel nezanáší pračku, prádlo je čisté a bez zbytečných chemických přídavků. Pěkně voní a prdlo je na omak příjemné.

03.11.2017

Dlouho jsem hledala prací prostředek, který je vhodný pro citlivou dětskou pokožku. Syn občas mívá sušší pleť nebo vyrážku, tak nechci jeho pokožku ještě zbytečně dráždit používáním normálních pracích prostředků. A po tomto gelu bez problémů. Oblečení je krásně voňavé a beze skvrn.

03.11.2017

Přeji všem testerkám hezké testování s gelem Feel Eco Baby a těším se moc na hodnocení. Toto je pro mě novinka a určitě ráda produkt zakoupím, když se Vám osvědčí. Vypadá dobře! Těším se na hodnocení.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.


Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat