Testování s Perfect Clinic: Které testerky vybrali lékaři k odborným konzultacím?

31.10.2017 | Testování

V rámci testování s prestižní pražsku klinikou estetické chirurgie Perfect Clinic vybírali minulý lékaři této kliniky na základě fotografií, které naše testerky poslaly redakci či připojily do Rozstřelu testerek nejvhodnější kandidátky pro mini-invazivní zákrok zajišťující omlazení obličeje. Které z teserek se dostaly do užšího výběru?

Mezi zákroky, které mohou na vybranou testerku na Perfect Clinic čekat, patří například bezbolestná aplikace kyseliny hyaluronové, omlazení vlastní krví, rejuvenace pleti frakčním laserem CO2 nebo lifting obličeje pomocí vstřebatelných nití. V některých případech volí odborníci kombinaci různých přístupů.

Které testerky zamíří ke konzultaci?

Z přihlášených tetserek vybrali lékaři Perfect Clinic tři, které obdrží pozvání k odborné konzutaci. Ta proběhne 6. listopadu mezi 11. a 12. hodinou na Perfect Clinic. Které z testerek se mohou na konzultaci těšit?

  • OlgaDres
  • čvančara
  • velinka

Vybraným testerkám gratulujeme!

Na základě konzultací pak lékaři vyberou jednu z testerek, která 13. listopadu v 11 hodin podstoupí samotný zákrok omlazení obličeje. Testerky, které absolvují odborné konzultace, ale nebudou vybrány k samotnému zákroku, obdrží slevový voucher na anti-aging zákrok na Perfect Clinic.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat