REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vysáto i vytřeno v jediném kroku? To není sci-fi

22.11.2017 | Testování

Když vám podlahy v celém bytě či domě pokrývají dlaždice, plovoučky, lina nebo jiný typ tvrdých podlah, a máte navíc čipernou rodinu s malými dětmi, je jasné, že úklid vám zabere docela dost času… A že se při něm pěkně nadřete! Vysát nebo zamést a pak ještě vytřít – tenhle kolotoč baví málokoho. A tak nevynecháte příležitost z něho vyskočit. Třeba díky čističce tvrdých podlah Kärcher FC 5.


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 43 testerek

Doporučeno: 63x


Možnost otestovat tohoto šikovného pomocníka na úklid tvrdých podlah spousta z nás přivítala s nadšením. Co na tom, že žádná nebydlíme ve vile připomínající rozlohou fotbalový stadion. Stačí místnost či dvě, jež člověku seberou prostřednictvím nekonečného vytírání a spol. hodiny života, a hned máte spoustu zájemkyň. Nakonec jsme ale rozhodli spravedlivě – přístroj na čištění tvrdých podlah Kärcher FC 5 otestovaly v redakci šéfredaktorka Petra a obchodnice Denisa. Obě jsou maminky malých dětí a ani jedna si péči o podlahy doma zrovna neužívá. Jak se čistička osvědčila?

Když starý vysavač odpočívá


Trápení se s taháním vysavače a pak kýble s vodou a hadrem? Tak na to můžete s úžasným čističem Kärcher FC 5 zapomenout!

Když jsme se před lety s manželem stěhovali do nového bytu, odmítla jsem jakékoli koberce. Doma u rodičů jsme jich měli plný byt a neustále se musely vysávat. Proto jsem byla úplně nadšená z plovoucí podlahy v novém bydlení – představovala jsem si, jak budu vysávat maximálně v rámci vánočního úklidu a jednou týdně podlahu elegantně přejedu mopem. Nemohla jsme být dál od pravdy,“ směje se Petra.

Zatímco když byt obývali jen ve dvou, stačilo podlahu vysát o víkendu a vytírat ji párkrát do týdne, jakmile do rodiny přibyla dvojčata Jáša s Honzíkem, vysavač se nezastavil. „Aspoň mi to kluci kompenzovali tím, že při zvuku vysavače spali. Zatímco já tiše zuřila,“ vzpomíná Petra, jak její robátka klimbala v postýlkách, zatímco ona tahala vysavač a poté kýbl s vodou a hadrem. „Kdyby mi tehdy někdo řekl, že existuje přístroj, díky kterému tohle všechno odpadá, ulíbala bych mu ruce.“

A on skutečně existuje. Funkce 2 v 1 čističky na tvrdé podlahy FC 5 od Kärcher umožňuje stírat a vysávat jak vlhké, tak i suché nečistoty pouze v jednom jediném pracovním kroku. Tak se odstraní obtěžující vysávání a stírání je bez námahy, důkladnější a rychlejší než kdy předtím.

Asi si dovedete představit, že na tohle testování jsem se opravdu těšila,“ usmívá se naše šéfredaktorka.

V kuchyni se nezastaví


Rotující válce z mikrovláken pojmou nečistoty a zároveň odsávají z válců směs vody a nečistot bez přerušení. Snazší už to být nemůže!

Také Denisa byla z možnosti otestovat přístroj, jehož automaticky zvlhčované, rotující válce z mikrovláken pojmou nečistoty a zároveň odsávají z válců směs vody a nečistot bez přerušení, opravdu nadšená.

„Pokud má člověk větší byt a malé děti, je to neuvěřitelný pomocník. Vysaju a vytřu během jednoho pohybu. Nejvíc jsem Kärcher FC 5 během testování využila při úklidu v kuchyni, když ta moje dvě malá ‚prasátka‘ dojedla. Bez potíží si poradí s rozlitým džusem, drobky z housek, ale zvládl i zátěžový test v podobě špaget s rajskou omáčkou. Moje děti ho tedy nešetřily,“ popisuje Denisa.

Ovšem nejen jako úklidový pomocník měl přístroj Kärcher v její domácnosti úspěch. „Děti byly úplně fascinované, jak se v parkovací stanici vyčistí umazané válce. Já zas ocenila, že vůbec nepřijdu do kontaktu se špínou – nádrž na vodu se prostě vylije, válce se čistí samy… Co víc si přát!“

Snadno a rychle


U našich testerek měl přístroj na čištění tvrdých podlah Kärcher FC 5 opravdový úspěch.

Obě naše testerky pak ocenily, jak snadno se přístroj ovládá. „Kdo mě zná, ví, že nejsem zrovna technický typ. Takže když jsem Kärcher FC 5 viděla poprvé, trochu mě to vylekalo. Ale úplně zbytečně, jak jsem zjistila později. Ovládání je jednoduché, intuitivní, přístroj za vás vlastně všechno řeší sám. Dokonce se sám i pohybuje, protože válce rotují dopředu a tím jej posouvají. Takže z tohohle úklidu vás záda bolet nebudou,“ pochvaluje si Petra.

To potvrzuje i Denisa. „Překvapilo mě, že se čistič vejde i pod postel či komodu, kde mívám potíže i s větším vysavačem. Navíc je vybavený otočným kloubem, díky kterému nemusíte řešit každou překážku nebo nábytek, vedle kterého uklízíte,“ popisuje.

Zkrátka Kärcher FC 5 měl u našich redakčních testerek jasný úspěch. Aby ne – čistička, která podlahu vysaje a setře v jediném kroku, znamená podstatnou úsporu sil i času, které pak můžete využít na důležitější věci.

Klady: 

  • Funkce 2 v 1
  • Čistící a parkovací stanice
  • Kvalitní válce z mikrovláken
  • Funkce samočištění válců 

Zápory: 

  • Vyšší hmotnost přístroje
  • Pri práci překáží šňůra
20.11.2022

Dokonalý pomocník do domácnosti, vřele doporučuji.

27.10.2022

Ideální pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

08.10.2022

Dva v jednom je skvělá věc. Ušetří spoustu času.

Větší velikost. Horší na uskladňování.

30.09.2020

Tak tohle je bomba jako ze sci-fi filmů - saje , vytírá , sám se čistí - fantastický pomocník

cena

10.01.2019

Tento výrobek, vysavač maminka dostala od nás všech jako dárek na vánooce. Po něčem toužila a tohle nám padlo do oka. Pořád touží po čisté podlaze a tohle jí sen splnilo. Moc si ho chválí a i mě vyhovuje. Často si ho půjčuji a musím říct, že je perfektní

22.11.2018

Produkty od značky Kärcher mám velmi ráda a nikdy nás nezklamaly. Tato značka je známa svou kvalitou a samozřejmě kombinací barev černá a žlutá. Již pár výrobků máme a vážně bychom je za jiné nevyměnily. O tomto přístroji jsem do této doby neměla ani potuchy, ale když jsem ho spatřila naživo v prodejně, tak mě velmi uchvátil. Líbí se mi propracování, ale ocenila bych nižší hmotnost přístroje, jelikož má náš baráček dvě patra, tak tahat to nahoru a dolu by bylo celkem obtížné. Všude máme buď dlažbu nebo plovoucí podlahu, tak u nás by se nezastavil. Již vím, že od této značky jeden produkt dostaneme k vánocům a už se ho nemůžu dočkat ;-)

14.03.2018

Karcher,jak jinka nez dokonalost sama design a celkove zoracovani stroje je vlastne velkej boom kterej se u nas obevil.Mame ho doma a vynachvalit si ho nemuzu,je super sice tezky ale to se da zvladnout

04.03.2018

Tento vyrobek me velice zaujal jak svou funkcnosti, tak i vzhledem. Je to uzasny pomocnik do kaude domacnosti. Poradi si snad s jakoukoliv spinou. Mela jsem moznost s nim uklizet a je to opravdu zazitek. Ovladani ke velmi jednoduche.

Vyrobek je az moc drahy a je take tezky.

03.03.2018

Kärcher FC 5 je vynikající výrobek do domácnosti. Čistí dobře dlažby, plovoucí podlahy, dřevěné parkety koberce asi ne . Nejvíc se mi líbí, že nádobka na špinavou vodu se snadno čistí a válce se dají prát v pračce. Za mě určitě doporučuji

07.02.2018

přístroj na čištění tvrdých podlah Kärcher FC 5 mě zaujal na první pohled, rozhodně patří ke kvalitním kouskům, tato značka mi byla do nedávno neznáma, ale určitě si díky Vám tuto značku vyzkouším!!!

06.02.2018
Doporučení: 44

Kärcher FC 5 je vynikající výrobek do domácnosti. Čistí dobře dlažby, plovoucí podlahy, dřevěné parkety atd. Nejvíc se mi líbí, že nádobka na špinavou vodu se snadno čistí a válce se dají prát v pračce. Za mě určitě doporučuji

27.01.2018

Karcher nikdy jsem nemela moznost vyzkouset jelikoz je to nad nase financni moznosti ktere mame,ale znama z prace ho ma doma a nemuze si zo vynachvalit stale se vychlubuje jak je super sice je tezky ale pry super

27.01.2018

Moc se mi líbí že má tolik možností jak ho využít :-) a moc ráda bych si ho pořídila , nezabere tolik místo jako spoustu jeho náhradníků :-) líbí se mi jeho vzhled i jeho vysoký výkon :-) určitě je bezvadný

15.01.2018

Zrovna se chystáme ke koupí tyčového vysavače a tady v testování jsem narazila na Kärcher FC 5 úplně koukám na jeho přednosti, mám načtených spoustu vysavaču ale tento všechny "schová do kapsy", co je pro ženu víc?než ušetřit a usnadnit si práci,nad to není nic!!!

03.01.2018

čistič tvrdých podlah Kärcher FC 5 je super pomocník pro každou domácnost, mám jej sice od vánoc, protože jsem si ho moc přála a Ježíšek mně vyslyšel, ale je opravdu perfektní a neměnila bych. Jsem ráda, že ho mám.

20.12.2017

Přístroj na čištění tvrdých podlah Kärcher FC 5 je další ze skvělých pomocníků do domácnosti, hlavně pro ty co mají veliké místnosti o hodně metrech čtverečních s plovoučkou, dlažbou nebo třeba s linem. Funkce 2 v 1 umožňuje stírat a vysávat jak vlhké, tak i suché nečistoty pouze v jednom jediném pracovním kroku, což je skvělé a ušetří to spoustu práce. Rozhodně doporučuji.

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Nic

01.12.2017

Myslim, ze znacka Karcher uz mluvi sama za sebe. Dokonaly pomocnik do domacnosti.Dokonale vycisti okna, koberce, podlahy. Vysaje a zaroven vytre, udela tak prace za vice elektro pomocniku a usetri spoustu mista v domacnosti.

30.11.2017

Je to skvelá značka. V dnešnej dobe plnej šmejdov na nezaplatenie. Upratovanie je konečne tou pravou zábavou pre celú rodinu od otca až po babičku a dedka. Treba vyskúšať túto značku človek si ju rýchlo obľúbia.

Vysoká cena

30.11.2017

Kärcher FC 5 je naprosto úžasný pomocník, bez kterého já už si neumím úklid představit. Úžasná úspora času a námahy tím, že vysává a vytírá zároveň. V kuchyni s ním uklízím denně a musím říct, že s ním uklízím ráda a že mně úklid s tímto pomocníkem prostě baví.

28.11.2017

Já osobně nezkoušela ale kamarádka si jo zapůjčila a velký úspěch vyčistil ji krásně koberec okna s tím vyčistila prostě karcher je všestrany pomocník a i super značka škoda že jeho cena je vysoká a bohužel jen tak neporadím určitě by byl úspěšný pomocník v mě domactnosti

28.11.2017
Doporučení: 11

KÄRCHER FC 5 čisticí hlava s flexibilním otočným kloubem. Snadno podjede pod nábytkem. Snadná ovladatelnost při objíždění předmětů. Čištění až bezprostředně ke kraji - pro vynikající výsledky v rozích a na hranách. Snadno vyjímatelný systém dvou nádrží. Snadné naplnění nádrže na čistou vodu pod vodovodním kohoutkem. Hygienické vyjmutí a vyprázdnění nádrže na špinavou vodu bez kontaktu s nečistotami.

Cena dost vysoká.

27.11.2017

Co víc dodat, Karcher je asi nejlepší značka na úklid domácnosti interiéru oken a podlah, a stále věci vylepšuje a dělá nové trendy a ulehčení úklidu, miluji tuto značku a přemýšlím i o jeho koupi a ne jen vypůjčení na vyčištění když potřebuju

27.11.2017

Fakt, že tento pomocník nese název značky Kärcher už je samo o sobě zárukou ne tak ledajakého přístroje. Tento vám neskutečně ulehčí úklidovou práci, dobře se s ním manipuluje a zvládne ho každý člen rodiny.

26.11.2017

Tak tohle je vysoce navykovy pomocnik,ktereho budete brat do ruky s radosti. Lehce se s nim maniquluje,setri mraky casu a sve misto u vas v rodine si urbite zaslouzi. S nim neni predvanocni uklid nocni murou.

25.11.2017

Podlaha věčně od bláta a linolea plná smetí, to vše naše děti a pejsci připraví denně, proto se hodí výrobek, který dokonale vytře a zároveň vysaje všechny tyto nečistoty. Praktický do ruky, snadno ovladatelný díky relativně nízké hmotnosti.

24.11.2017

nejen že dobře vypadá,ale vytře vyluxuje bezvadné.V dnešní době uspěchané je to veliká úspora času.Známá si tento výrobek pořídila a slyším jen samou chválu.Tak že za mne mohu plně doporučit.jelikož mám koberce tak u mne by se moc neuplatnil

24.11.2017

tak o tomto výrobku slyším poprvé a vypadá moc dobře musím říct mamce at se zeptá v té půjčovně jak si půjčuje vysavač na koberce tuším že měla od stejné značky půjčený vysavač na mokré čištění a byla sním spokojená.... jestli ho tam náhodou již nemají at ho můžem taky zkusit. :)

24.11.2017

Mít vyluxováno a vytřeno zároveň, to je sen každé ženy. Zvláště před Vánoci. S tímto přístrojem to jde a jde to snadno. Podle návodu je ovládání snadné a výsledky viditelné. Vyhovuje všem podlahám v domě a to je vynikající. Snadná údržba. Je také celkem skladný.

23.11.2017

O tomto čističi tvrdých podlah jsem slyšela prvně až tady na Bety. Přijde mi hodně zajímavý. Je to takové spojení vysavače a mopu. Líbilo by se mi si ho vyzkoušet, jen mi podle videa přišlo trošku složitá jeho příprava a následné čištění.

23.11.2017

O této novince na vysávání a vytírání jsem již slyšela a myslím že to může být velice praktické a hlavně ted před vanoci na uklid.Určitě se s ním bude uklízet jedna radost a časem bych možná uvažovala i o jeho koupi

23.11.2017

Zkoušela jsem u kolegyně z práce. Je s tím moc spokojená. Jsem vysoká a toto jsem ocenila. Nemusela jsem se ohýbat. Lehké ovládání. Dobře se drží v ruce. Je to praktické. Dobře vysává . Doporučuji já i kolegyně :-)

23.11.2017

O tomhle úžasném výrobku jse slyšela samou chválu.Kamarádka si ho pořídila a je s ním velice spokojená.Vysává i vytírá,což usnadní úklid a ušetří čas.Uvažuji,že si ho taky pořídím.S takovým pomocníkem by byl úklid hračka.

Žádné.

23.11.2017

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vysáto i vytřeno v jediném kroku? To není sci-fi.Tento přístroj vypadá velice zajímavě a prakticky.Uklízení je s ním určitě snadné i zábavné.I díky speciálním vychytávkám,vypadá prostě dobře..

23.11.2017

Tak tohle je opravdový vynález pro naše podlahy - Čistička tvrdých podlah Kärcher FC 5 je skvělou volbou, jak si perfektně vyčistit domácnost během malé chvilky. Určitě doporučuji si připlatit a pomocníka zakoupit.

23.11.2017

přístroj na čištění tvrdých podlah Kärcher FC 5 je dokonalé ztělesnění úspory času :) Vždycky si říkám, tak mám vyluxováno a můžu jít stírat :) a tady je obojí v jednom :) čas tak lze využít k lepším věcem :)

23.11.2017

S radostí jsem vyzkoušela vysavač, který není jen pouhým vysavačem. Nerozvíří jen prach po bytě, ale skutečně ho odstraní z povrchu dlaždic plovoucích podlah všeho druhu i z linolea. Kde je třeba, pomůže si navlhčením povrchu. I slabé ženy se s ním poradí a i netechničtí jedinci ho budou snadno umět ovládat. Výborný.

22.11.2017
Doporučení: 8

Zní to malinko jako sci-fi - starý vysavač už jen odpočívá respektive je ve výsluze a místo něj nastoupí mladík čistič tvrdých podlah Kärcher FC 5, který vám tisíckrát usnadní práci při uklízení. A vy si konečně můžete užívat radovánek života.

Takový krasavec nemůže mít ani jednu zápornou vlastnost!!!

22.11.2017

Dokonale vyblýskané podlahy v celém domě. Klidně i strojem z půjčovny. Moc se nám osvědčil. Dlažby i lina čistá, lesklá. Přebytečná použitá voda vysátá. Jednoduše padne do ruky, lehký, snadno ovladatelný.

22.11.2017

tento výrobek je supér má ho známá je s ním velice spokojena vytírá vyluxuje za mě na jedničku

22.11.2017

Jsem přesvědčená, že se jedná o výborný pomocník do domácnosti na podlahy, kdy provádí mokré i suché nečistoty pouze v jednom jediném pracovním kroku. Osvědčí se hodně tam, kde jsou malé děti, ale ocenila bych ho i já, ale zatím nemám ve všech místnostech plovoucí podlahy.

22.11.2017

To je výborný nápad, vysavač 2v1 to je skvělá věc. Maminka má robotický vysavač 2v1, je s ním maximální spokojená. Sice nám to hodně usnadní práci při uklízení, ale vysavač je vysavač a mop je mop..

22.11.2017

Wow, chci poděkovat člověku, který tento vymyslel, jelikož jsem nadšena s funkci vysavače 2v1. Zjednodušší to nejedné ženě práci, ale díky tomuto výtečného vysavači, vám zbyde čas i na sebe samu. Za mne 1***

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat