TESTOVÁNÍ: Vakuové mixování s Tefal Freshboost

19.06.2018 | Testování

Chcete, aby váš organismus získal z potravin co největší množství vitamínů a prospěšných látek? V první řadě se musíte postarat o přísun kvalitních a čerstvých surovin. Omezte průmyslově zpracované výrobky a chemicky ošetřené plodiny. Vybrané potraviny šetrně připravujte, aby v nich zůstal vysoký obsah živin. Vyhněte se dlouhému vaření a smažení, raději dejte přednost dušení nebo pečení. Skvělou volbou je takzvané vakuové mixování, které udrží dlouhodobou čerstvost a plnohodnotný přísun živin. Chcete ho také vyzkoušet? Pak se přihlaste do našeho testování mixéru Tefal Freshboost, který bude moci vyzkoušet 20 našich testerek. Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 54 testerek

Doporučeno: 16x


Působením vzduchu na potraviny dochází k přirozené oxidaci, která snižuje výživovou hodnotu a tím i kvalitu surovin. Pozorovat to lze v praxi, když ovoce či zelenina „uvadá“ a ztrácí tak živiny, barvu i chuť. Na první pohled se například oloupané ovoce barví do hněda, čímž se projevuje postupné znehodnocení. Pokud chcete dosáhnout prodloužení vysoké kvality zpracovaných potravin a uchovat vitamíny, je třeba oxidaci omezit či nejlépe zcela vyloučit.

Nová technologie Nutrikeep™ integrovaná do mixérů Tefal, již umožňuje šetrné vakuové mixování, které ztrátě antioxidantů předchází. V průběhu mixování totiž mixér odstraní všechen vzduch z nádoby a tím zaručí delší životnost zpracované potraviny. Díky této metodě dosáhnete nejen pokrmu či nápoje, který je plný živin a vitamínů, ale také lepší konzistence. Mixování bez přítomnosti vzduchu zajistí výsledek bez nežádoucích bublin, pěny a zamezí postupnému rozdělení nápoje na vrstvy, jednoduše udrží ideální homogenní konzistenci. Hotové pokrmy a nápoje tak lákají nejen na pohled, hlavně skvěle chutnají!

Revoluční inovace v přípravě smoothie!

Značka Tefal již od svého vzniku neustále hledá vylepšení, která uživatelům přinesou více benefitů. Mezi nejžhavější novinky patří smoothie mixér Tefal Freshboost (BL181) s integrovaným vakuovým mixováním. Mixér o výkonu 800 W připraví plnohodnotné zeleninové a ovocné nápoje bez ztráty vitamínů díky technologii Nutrikeep™, která z mixovací nádoby odsává vzduch. Suroviny neoxidují a díky této technologii si zachovávají až 3x více antioxidačních účinků.

Součástí balení jsou dvě nádoby o objemu 600 ml, díky tomu si své perfektní smoothie vezmete kamkoli sebou. Doporučená cena je 2599 korun.

Smoothie z běžného mixéru (levá část sklenice) a s technologií Nutrikeep (pravá část sklenice)

Vybrané testerky budou moci mixér Tefal Freshboost testovat po dobu 2 týdnů a poté jej vrátit, nebo odkoupit s 50% slevou!

Na hodnocení testovaného  mixéru se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz

vybraná testerka | 26.08.2018

Mám velkou radost, že jsem měla možnost vyzkoušet právě tento mixér. Tušila jsem povedenou novinku od Tefalu, ale naprosto předčil má očekávání. Vakuové mixování mě nadchlo, smoothie neztrácí svou barvu a je chuťově mnohem lepší, než z obyčejného mixéru. Po pár dnech používání a nadšených reakcí návštěv, jsem zjistila, že z čerstvého, sem tam exotického ovoce, v kombinaci s tímto mixérem dokážete vykouzlit naprostý zázrak. Mixér mixuje led bez sebemenších problémů, velmi rychle jej umyjete, oceňuji i dvě smoothie nádoby.

Za velký nedostatek považuji návod k použití, některé funkce jsem zjistila až při samotném používání, návod je nedostačující a nepřehledný.

vybraná testerka | 15.08.2018

vysoký výkon mixeru, zaujala nás možnost drcení ledu - ledová tříšť byla výborná a hlavně se propojil led s ovocnou šťávou, takže po vysátí brčkem vám nezůstane led holý led :) konzistence smoothie je opravdu jiná díky vákuu, když necháte lahev v lednici, tak na druhý den je nahoře jen drobná hladinka vody :) libí se mi že se nápoj dělá přímo v láhvy, ze které se pak pije, takže žádné přelívání

celkem nepříjemný hluk při chodu (vysokofrekvenční), spodní víčko lahve vůbec nedrží, takže bych neriskovala nošení v tašce, mohlo by se vylít.

vybraná testerka | 10.08.2018

V prvé řadě se chci omluvit za pozdní hodnocení, ale .... dodání mixéru mě zastihlo na dovolené, a protože jsem bezprostředně po jeho vyzvednutí z pošty odjížděla na další dovolenou, hodnocení se opozdilo. Dlouho jsem si chtěla podobný přístroj pořídit, takže jsem byla vděčná za možnost testování a jsem velmi spokojená. Za klad považuji, že šťávy nejsou napěněné, ale naopak jsou kompaktní, kdy dužina se neusazuje dole a nahoře je voda. Navíc šťáva bezprostředně nehnědne. Ještě jsem nezkoušela, že bych si ji udělala dopředu, třeba na svačinu. Mixér má poměrně jednoduché ovládání a oceňuji, že se vypne u vakuového mixování sám, takže nemusím u něj stát a čekat. Na tohle jsem ale přišla úplnou náhodou, v návodu to nikde nebylo uvedeno. Dalším kladem je naprosto jednoduchá údržba. Stačí opláchnutí nožů pod tekoucí vodou a totéž udělat s mixovací nádobou. Pomalu opouštím "tradiční" chutě a zkouším experimentovat. Hlavně přidáváním zeleniny. Hlavně teď v tom horku, mi tyto šťávy nahrazují klidně i tři jídla denně.

Jako negativum vnímám nesrozumitelný a nedostatečný návod. Musela jsem si najít video na youtube, abych pochopila, jak mixér uvést do provozu. Bez toho by mě asi vakuové mixování vyděsilo (při zapnutí mixér vydává ne úplně příjemný zvuk), a protože jsem to ještě u žádného přístroje nezažila, asi by mě to odradilo nebo bych to považovala za vadu. Trvalo mi poměrně dlouho, než jsem si zvykla, že jde o mixér se spodním plněním. Měla jsem zpočátku nepříjemný pocit, že tekutina vyteče. Dnes už to můj mozek zpracoval a nemá s tím vůbec žádný problém.

vybraná testerka | 07.08.2018

Smothie mixér Tefal Freshboost je super po všech stránkách.Hned jsme ho vyzkoušeli i pro děti,které zrovna zeleninu i některé ovoce nemusí,ale mix chutnal v mixované podobě i jim.Teď ho děláme každý den i vícekrát .Má úplně jinou chuť a konzistenci jak u jiných smmothe mixérů,hlavně má stále svěží barvu a nehnědne.Tento mixer,i když je dražší,doporučuji všem.U mě na jedničku s hvězdičkou.

vybraná testerka | 07.08.2018

Musím říct, že jsem opravdu nadšená. Pracovala jsem ve fresh baru, tak že si šťávy dělám hodně často. Nejvíc mě vždy štvala pěna kterou mixér vytvoří, tak že jsem teď nadšená z tohoto mixéru protože žádnou pěnu nevytváří a šťáva není po chvilce hnědá.

Víčko málo těsní a při otevírání vystříkne. Při odsávání vzduchu vytekla šťáva do vakuové nádoby i když bylo dodržené maximální množství.

vybraná testerka | 07.08.2018

Jsem moc ráda, že se můžu testování zúčastnit. Teď v léte úplně ideální záležitost. Dokonce jsem naučila dost ovoce a zeleninu i do svých dětí a v těchle vedrech zvládl i led či tvrdší zeleninu, i oříšky. Vše dohladka rozmixoval a hlavně opravdu uchoval čerstvost smothie. Dvě nádoby jsou skvělý bonus. Takže za mě určitě moc doporučuji!

vybraná testerka | 06.08.2018

Těšila jsem právě na tento mixér, který jsem zahlédla i v nějaké reklamě a moc mě zaujal! smothie totiž miluji a dělám si je každý den, každé ráno :) A právě kvůli udržení čerstvosti jsem se přihlásila i do testování, jelikož jsem se chtěla přesvědčit, že opravdu umí to, co slibuje :) A ejhle, je úžasný! Moc mě překvapil jak vzhledově, tak opravdu i vlastnostmi! Čištění je jednoduché, smothie milionkrát chutnější! Doporučuji všem!

vybraná testerka | 06.08.2018

Mixer je mym nejlepsim pomocnikem mohu s nim pripravovat detem presnidavky z cerstveho ovoce ktere jsou behem chvilky. hotove a moc jim chutnaji. Zacali jsme delat smoothie z ovoci ktere jsme dosud nejedli. Kdo vaha urcite doporucuji poridit. Je to skvela investice!

vybraná testerka | 06.08.2018

Mohu jen doporučit,byli jsme nadšeni, navíc dvě láhve super, zvládne i led a s kombinací melounů v tomto horkém počasí ideální,smooti je hladké a i po půl hodině si zachová svou barvu, ořechy i bylinky taky zvládne.

Podrobnější popis návodu,a těsnost víček.

vybraná testerka | 02.08.2018

Když mi mixér přišel, byla jsem moc zvědavá. Jaký účinek na ovoce asi může mít odsátí vzduchu? Velmi mě to překvapilo. Nejenže výsledná konzistence je krásně jednolitá, ale i po půl hodině je barva smoothie stále nádherně sytá. Mixér dohladka rozmixuje led a měkké i tvrdší kousky včetně semínek a slupek. Lahve s víčkem a praktickým úchytem jsou skvělé příslušenství :)

Špunt na víčku lahve by mohl více těsnit. Při vycvaknutí lahve z mixéru a jejím otočení dnem dolů je v prohlubni trochu smoothie, tak pozor na cákanec na oblečení :)

vybraná testerka | 02.08.2018

Velmi jsem si vždy přála mít smoothie mixér a teď jsem měla příležitost si ho vyzkoušet. Smoothie mixér od firmy Tefal se mi osvědčil, nejenže vypadá pěkně, ale spnil mé očekávání hlavně v tomto období, když je dostatek čerstvé zeleniny a ovoce a tzv. ,,vakuové mixování, kdy vám smoothie vydrží déle a hlavně na cesty nebo do práce. Za mně 1.

-

vybraná testerka | 31.07.2018

S přístrojem jsem spokojená a ráda ho odkoupím. Smoothie má hladkou konzistenci, rozdrtí i kostky ledu, chia semínka, bylinky nebo zmražené ovoce a zeleninu. Funkce vakua mě zaujala a smoothie si opravdu zachová homogenní konzistenci a sytou barvu. S mytím nádob jsem neměla žádný problém. Na obrázku dýňové smoothie s bazalkou, jablkem a kouskem banánu.

- Trošku horší mačkání páčky pro vytvoření vákua (zprvu jsem se bála, abych jí neulomila, ale chce to trochu hrubou sílu) - Návod pouze s piktogramy, moc jsem třeba nepochopila, k čemu slouží samostatná funkce "Vakuukm", proto bych uvítala také návod s podrobným popisem

vybraná testerka | 31.07.2018

Byla jsem na Tefal opravdu zvědavá, přeci jen mám už jeden doma, tak jsem měla možnost srovnání. A jsem nadšená! Perfektně rozmixuje vše, co do něj dám. Smoothie je hladké. Dokonce i manžel začal pít zelená smoothie. Dětem jedou tedy ovocné. Moc doporučuji.

Nemám nic, co bych vytkla.

vybraná testerka | 30.07.2018

Známá spolehlivá značka Tefal Výkon Na spodní části mixéru je protiskluzový povrch Dvě nádoby s víčky (pítky). Smoothie je delší dobu opravdu čerstvé a má nádhernou barvu Smoothie rozmixuje do opravdu úžasné konzistence

Nádoba navíc (na vytvoření vakua) bez ní nejde mixovat, ale musí se nakonec umýt Co mě osobně na mixéru nejvíce vadilo a kvůli čemu jsem ho neodkopila bylo to, že nádoby se hůře vymývají. Nádoby totiž mají speciální součástky, umožňující vytvoření vákua (viz foto) a to koplikuje vymývání :-)

vybraná testerka | 30.07.2018

U nás Tefal dostal zabrat, celá rodina zkoušela všemožné varianty a uspěl na jedničku s vyznamenání. Opravdu nezaváhal u žádné že surovin. Hustota a kvalita smoothie byla super. V životě bychom do sebe nedostali takové kvantum vitamínů. Údržba přístroje je jednoduchá akorát mám strach aby se časem těsnění nezašpinilo, tím že je tmavé nejde nic moc vidět.

Doporučená cena je vyšší ale akceptovatelná. Trošku mi přišel hlučnější než jsem čekala.

vybraná testerka | 30.07.2018

Děkuji za možnost testování. S mixérem jsem velice spokojená, vše rozmixuje opravdu dohladka a navíc za krátkou dobu. Smoothie je z něj jemné a chuťově výborné. Výhodou pro mě je, že se po dobu mixování nemusí tlačítko držet, navíc se po minutě sám vypne. Nádoby jsou dostatečně velké, dobře těsní a dobře se z nich pije. Snadno se udržuje čistý.

vybraná testerka | 26.07.2018

Díky za možnost otestovat mixér Tefal Freshboost. Za mě je super, líbí se mi že seká led a vakuové mixování. Mixuje rychle a dobře nezůstávají kousky. Výhoda jsou dvě lahve, které dobře tesni, můžu si smothie vzít sebou i moje děti si smothie oblíbili chtějí každý den i dvakrát :-)

vybraná testerka | 24.07.2018

Rychlé mixování, nemusím opakovat xkrát Má funkci na mixování ledu- nemusím zmražené ovoce první ohřát. Smothie je nadýchané a rovnoměrně namixované- nezůstávají nerozmixované zbytky. Dalším plusem jsou dvě láhve, které skvěle těsní, a tak si můžete vzít nápoj v klidu s sebou. Velmi snadno se čistí.

Je dosti velký- zabírá hodně místa.

vybraná testerka | 22.07.2018

Mame tento smoothie od patku doma na testovani a zatim splnil ocekavank na 200%. Dk dnes jsem pouzivala obycejny smoothie a neda se srovnavat. Tenhle je opravdu asi ten nej. Dcery ovoce miluji v jakemkoliv stavu, ale stavy sk zamilovaly hned. Zkousely jsme i ledovoh trist a led to rozsekala raz dva. Mohu jen a jen doporucit :-)

Asi jen vyssi cena. Ale opravdu to odpovida kvalite

vybraná testerka | 21.07.2018
Doporučení: 7

Měla jsem možnost testovat Tefal Freshboost, osvědčil se na 100%, bála jsem se, aby smoothie bylo opravdu smoothie, předčil mé očekávání, zkusili jsme kombinaci meloun, borůvky, maliny, rybíz a kiwi, přítel, ač ovoce běžně moc nejí, tak smoothie vypil během 5 minut :-) Já jsem vyzkoušela meloun, maliny, borůvky a mirabelky (špendlíky), barva úžasná a chuť ještě lepší. Takže rozhodně doporučuji, je to jednoduché, pro mě navíc přínos, že si flašku mohu jednoduše vzít sebou do práce.

Zápor nejspíš jen cena vyšší, ale za kvalitu se platí.

21.11.2022

Velice efektivní styl mixování mohu doporučit

Žádné

25.02.2021

super mixér - ovoce vypadá tak nějak zdravě i po rozmixování , nedělá pěnu a má krásnou barvu

-

05.01.2020

Mixér Tefal Freshboost je super po všech stránkách. Rozmixuje dohladka led, tvrdší semínka, slupky, zmrzlé ovoce atd; Údržba je jednoduchá, nože jsou krásně ostré a má jednoduchý design. Za mě určitě doporučuji

19.04.2019

Tento mixér má vysoký výkon,jednoduché ovládání a údržbu.Rozmixuje zeleninu, oříšky,ovoce atd a hned máte čerstvou štávu plnou vitamínů pro děti!Stačí opláchnout tekoucí vodou mixovací nádoby a je hotovo.

Hlučnost, jinak nic

17.09.2018

Smoothie mixér Tefal Freshboost (BL181) s integrovaným vakuovým mixováním je díky technologii Nutrikeep, která z mixovací nádoby odsává vzduch skutečně revolučním Smoothie makerem. Díky tomu, že suroviny neoxidují, zůstávají všechny důležité látky zachovány a navíc má smoothie příjemně čerstvou barvičku. Důležitý je i silný výkon, který je k přípravě kvalitního smoothie nezbytný a 800W je z mé zkušenosti zcela dostačujících. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

25.08.2018

Tento mixér mě velice příjemně překvapil. Jsem ráda, že jsem zvolila tuto známou a osvědčenou značku. Smoothie je hotové za chviličku a mixér si poradí i s mrkví nebo ledem. Rozhodně doporučuji, je super.

19.08.2018

Značka Tefal má právem zaslouženou výbornou pověst a i tento mixer kvalitou, výkonností a elegantním vzhledem je skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Smoothie si ráda dopřávám každý den a teď když máme léto a ovoce je v těchto měsících vynikající, tak mixér se v domácnosti vůbec nezastaví. V zimních měsících zase je vhodný na posílení imunity. Dále najde uplatnění i v domácnosti, kde se nachází malé děti. :-)

19.08.2018

tak tento mixer od tefalu mam doma jsem s nim zatim spokojena, hezky mixuje do hladka a pomuze si i s ledem nebo konopnymi seminky, velikostne je skladny a nedela ramus a krasne mi ladi ke kuchyni, jsem spokojena

14.08.2018

no nějaký ten mixér vyhližím už dlouho já mám už starý a od značky tefal mám doma spoustu kvalitních výrobků se kterými jsem spokojená. tento mixér vypadá moc pěkně a líbí se mi to vakuové mixování a že ovoce něoxiduje... musím napsat ježíškovi!

31.07.2018

Tento mixér mě moc zaujal díky přiloženým obrázkům rozdílu v mixování mixérů jiných. Mixéru Tefal Freshboost je inovativní kousek a pokud bych měla možnost testovat určitě bych si ho zakoupila za zvýhodněnou cenu! :-) Těším se na recenze! Krásné testování!

31.07.2018

TEFAL je stálicí na trhu, kvalita jejich výrobků je nesrovnatelná s ostatními, sama mám od nich několik pomocníků v kuchyni. Tento mixer na výrobu smoothie je opět bomba, smoothie nadýchané, musí chutnat opravdu všem.

30.07.2018

Tefal mě u žádného domácího spotřebiče ještě nezklamal. Je to prostě kvalita, za kterou si ale i trošku připlatíte. Odměnou je ale i fakt, že spotřebič vydrží dlouho a slouží jak má. Toto je super mixér pro milovnice smoothieček.

28.07.2018

Miluji smothie které si dopřávám každý den a musím říct že mě nadchlo že zvládne zeleninu s přehledem a nejen že výsledek vypadá mnohem lépe ale i mnohem lépe chutná než z bězného mixéru,jsem nadšená.

28.07.2018

Velice kvalitní,nadchla mě snadné a rychlé zpracování a také mnohem intenzivnější chut, než běžného smothie.Drinky mi velice chutnají,musím uznat že dřív jsem do sebe nedostal tolik ovoce a zeleniny jako ted.

27.07.2018

Každý ví, že Tefal patří mezi nejlepší výrobce domácích spotřebičů. Vakuové mixování není výjimkou. Snadný a jednoduchý postup. Ovoce a zelenina zůstávají svěží, obsahuji mnohem více prospěšných živin..

26.07.2018

Mixér Tefal Freshboost je alespoň pro mně o hodně vyšší level oproti obyčejnému smothie mixéru. Jeho výkon umožňuje za zlomek času vytvořit perfektní smothie z čehokoliv, všetně přidání kostek ledu. Nevýhodou je vysoká cena a to, že je dost veliký.

18.07.2018

Neodolala jsem a pořídila si tento přístroj na výrobu čerstvých šťáv, pyré a smoothie a jsem nadšená. Děti ani manžel nikdy nezkonzumovali tolik ovoce a zeleniny, jako, když jim je takto připravím. Snadno se ovládá, snadno se udržuje.

17.07.2018

Velice se mi líbí, že Tefal nabízí vakuový mixér, s kterým nedochází k přirozené oxidaci, která snižuje výživovou hodnotu a tím i kvalitu surovin - nedochází ke kontaktu se vzduchem - nezabarvuje se do hněda, ani neztrácí živiny. Nápoj tak bude dlouhodobě čerstvý.

17.07.2018

Skvělý, smoothie si dělám dost často a přesně tento mixér má moje kamárádka, která mi vždy smoothie připraví. Vynikající, všem moc doporučuji, je to zdravé a vyrobené rychle a podle vašich požadavků.

17.07.2018

Dostala jsem tento mixer jako dárek. Vzhledem k tomu, že máme doma roční dítě, které potřebuje zeleninu a ovoce, tak ti byla opravdu povedená koupě. Příprava je snadna, není hlasitý jako ostatní mixery.

15.07.2018

Šikovný a velmi výkonný domácí pomocník, který by neměl chybět v žádné moderní domácnosti. Jsem s ním moc spokojená a věřím, že spolu ještě nějakých pár smoothiček namixujeme :-) Navíc je to designově povedený kousek.

15.07.2018

Zdravé dobroty vyrobené rychle a snadno. S tímto přístrojem to jde skutečně snadno. Je bezpečný, snadno ovladatelný. Smoothie je lahodné, hladké, pokaždé čerstvě vyrobené. Pro děti i dospělé jedinečná možnost, jak zpracovat ovoce a zároveň si pochutnat.

14.07.2018

Tefal je prostě mpje srdeční záležitost. Nová technologie Nutrikeep umožňuje šetrné vakuové mixování, které předchází ztrátě antioxidantů. V průběhu mixování totiž mixér odstraní všechen vzduch z nádoby a tím zaručí delší životnost zpracované potraviny. Díky této metodě dosáhnete nejen pokrmu či nápoje, který je plný živin a vitamínů, ale také lepší konzistence. doporučuji vřele

možná cena. ale Tefal je jednička na trhu, tak je dobré si za kvalitu připlatit.

14.07.2018

Tefal Freshboost mě překvapil svou kvalitou a rychlostí. Vše krásně rozmixuje a já tak mohu dělat smootie nebo nějaké tříště nejen pro sebe, ale hlavně děti to ocení. Snadno se umývá a neulpívají na něm špíny. Doporučuji

13.07.2018

Moc se mi líbí jak vypadá, je praktický a ušetří spousty místa v kuchyni. Jsem mile překvapená jak rychle a hlavně kvalitně udělá ovocnou či zeleninovou bombu. Zkoušela jsem ho u kamarádky ale asi sama pořídím .

Vysoká cena ale za kvalitu se musí platit.

13.07.2018

Líbí se mi celkový design výrobku, je to něco, co si rádi necháte vystavanené na kuchynské lince, a bude radost na něj pohleďět. A stejně tak, jak je krásný na oko, tak je skvělá jeho funkčnost. Určitě musím vytičit jeho sílu, není ani nijak hlučný jak jsem čekala. A v dnešní době, kdy si lidé hlídají, co pijí, je to skvělá volba

13.07.2018

Tento vyrobek je doopravdy velmi kvalitni,potraviny jakehokoliv druhu dokaze zpracovat tak jak si clovek preje.Nadoba je tak akorat na zpracovani az tri porci vaseho smoothie ci polevky.Zvladne vse bez obtizi a bezchsybne.Doporucuji

13.07.2018
Doporučení: 9

Podle recenzí se jedná o velmi kvalitní výrobek, který je velmi dobrým pomocníkem, pokud chceme zdravé ovoce a získané vitamíny. Má velmi dobré technické parametry. Uvažuji, že si ho do budoucna koupím, protože jsem příznivec zdravého stravování.

12.07.2018

Letní pochoutky snadno vyrobené díky skvělému mixéru od osvědčené značky. Maximální zachování potřebných živin a vitamínů s minimem námahy. Přístroj je bezpečný, snadno se ovládá i udržuje v čistotě.

11.07.2018

TESTOVÁNÍ: Vakuové mixování s Tefal Freshboost.Jde o skvělý moderní mixér,jehož funkce umožnují přípravu zeleniny na vysoké úrovni při zachování všech výhod,které zelenina obsahuje.,což je skvělé a přínosné..

11.07.2018

Skvělá novinka která se hodí do každé kuchyně. Připraví plnohodnotné zeleninové a ovocné nápoje bez ztráty vitamínů. Velké plus je že se na vrchu nehromadí pěna . Ovocný drink zůstává krásně promíchaný. Doporučuji

10.07.2018

Dobrý den, Smithe má ráda celá naše rodina a hlavně já a dcerka, Tefal je oblíbená značka a vždy dokáže něčem překvapit a mixér na Smithe je úžasný tudíž doporučuji ať každý vyzkouší.delam v tom zázraky

10.07.2018

Copak tefal, má oblíbená značka přijde každou chvíli s nějakou novinkou. Tento mixér se povedl moc. Užíváme ho denně. Používání´je velmi snadné, údržba také. Je bezpečný. Tichý chod a vysoký výkon. Moderní technologie uchovají v potravinách většinu prospěšných látek a pomáhá je udržet déle čerstvé a zdravé. Vynikající. Tento mixér se povedl moc. Užíváme ho denně. Používání´je velmi snadné, údr žn je velm moc.

10.07.2018

Výrobek se mi moc líbí a byla jsem s ním spokojená hned napoprvé. Nevěřila jsem mu, dokud jsem ho nevyskoušela. Smoothie přímo miluji a dělám si ho téměř každý den a proto jsem ráda za každou novou vymoženost nebo tipy

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat