REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Spalujte tuky efektivněji s Fat Killer od Ladylab

13.04.2021 | Testování

Nemůžete se zbavit nechtěných špíčků, i když ve svém domácím fitku neskutečně dřete? Netrapte se a využijte sílu extrémně silného vícesložkového spalovače, který účinně redukuje tělesný tuk. Našich 5 redaktorek tohoto pomocníka otestuje a recenze budou určitě zajímavé! Nemusíte ale smutnit, pro vás tu máme právě probíhající soutěž :) Zkuste štěstí!


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 55 testerek


Skoro nejíst a k tomu hodně cvičit? Týrání těla! Jíst pravidelně a střídmě, ale bez pohybu? Týrání těla na druhou. Pokud jen sedíte na gauči a modlíte se tam nahoru v naději, že konečně zhubnete, musíte prvotně snížit svůj denní energetický příjem – ovšem dost brutálně, neboť výdej je vinou nicnedělání už tak nízký. A to se neobchází bez následků.

Tělo nedostatek potravy vyhodnocuje jako hladomor, zahajuje obranu a vydává příkaz zachovat si energii ve formě tukových zásob. Na popud hlavního šéfa (mozku) se také zpomaluje metabolismus. Výsledek? Únava, nechuť cokoli podnikat, demotivace, nedostatek živin, zlámané nehty, vypadané vlasy, zašedlá pleť a kila na svém místě. Svatá čtveřice hubnutí tedy zní: Nebrat tělu jídlo, sportovat, vydržet a mít správného parťáka.

Viditelné výsledky a podpora komunity jako balzám

Ve dvou se to vždycky lépe táhne. Znáte firmu Ladylab? Právě ona může být vaším ideálním parťákem na cestě za vysněnou postavou. Je totiž výrobcem a velmi oblíbenou značkou fitness doplňků stravy, sportovního oblečení, pomůcek, ale také zdravých variant dobrot, stimulantů, nakopávačů, odvodňovačů a proteinů pro ženy. Jejím cílem se stala snaha vytvořit a maximálně podporovat komunitu žen, které mají stejné vize a přání a usilují o to, aby se ve svém těle cítily dobře.

Pod značkou Ladylab nenajdete ale jen doplňky stravy a módní kousky sportovního oblečení. Firma poskytuje i tréninková videa, dostupná na YT kanále Ladylab.cz nebo ve VIP programu, jež nabízí komplexní tréninkový plán. Díky němu se dá cvičit z pohodlí domova. Vraťme se ale k tomu, co uvítá každá žena, která si přeje obléknout si své staré džíny.

Efektivní spalování tuků není jen mýtus

Uvedená společnost má v nabídce Fat Killer, produkt s vysokým obsahem kofeinu, který zvyšuje výkon po tréninku, a umožňuje tak dosáhnout maximální efektivity a rychlejší redukce nadbytečných kil. Fat Killer byl vyvinut odborníky na bázi vědecky ověřených látek pomerančovníku hořkého, L-karnitinu a guarany a byl doplněn o uznávané přírodní polyfenoly. 

Doběhnete dál, uzvednete víc

Smysluplná kombinace těchto látek účinně zmobilizuje tukové zásoby, zrychluje jejich přeměnu na energii a podporuje spalování. Jedná se o velkou stimulační schopnost, která v praxi vypadá tak, že když si obujete tenisky, zvednete činky, nasadíte odporovou gumu, nebo se vydáte jen tak na kolo, podáte vyšší výkon. Samotná redukce váhy se urychlí a jakékoli cvičení se tak stává daleko účinnější.

Jen však třeba počítat s tím, že Fat Killer není pro všechny. Vyhnout by se mu měli kardiaci, děti, těhotné a kojící ženy a zároveň i osoby s vysokým krevním tlakem. Pokud ani do jedné skupiny nepatříte, může vám poskytnout podporu, kterou potřebujete!

 Více informací najdete na: www.ladylab.cz.

15.02.2023

Spalovacím produktům nějak nevěřím, zde jsem se nechala ukecat kamarádkou a musím říct, ze super.

19.01.2023

Fat Killer od Ladylab funguje perfektně jsem s ním nad míru spokojená

07.01.2023

Úžasná chuť i složení, doporucuji všem vyzkoušet. :)

19.12.2022

Fat Killer od Ladylab jsem chtěla dlouho vyzkoušet a tentokrát jsem měla tu možnost a jsem spokojená.

Vyšší cena

19.12.2022

Tohle je skvělý. Zhubla jsem dost kilo. Doporučuji

20.11.2022

Používám produkty od Ladylab opravdu hodně a mohu jen doporučit killera

15.11.2022

Fat Killer od Ladylab je velmi efektivní a mé špíčky spaluje lépe jak ranní sex

04.11.2022

Opravdu funguje používám při redukci váhy. Takže doporučuji

03.11.2022

Podle holek cvičím už nějakou dobu,všechny jejich doplňky jsou super. Fat killer+Turbo,skvělá kombinace.🙏🏻😊

Vyšší cena

03.11.2022

Miluju od Ladylab produkty jsou prostě nejlepší 😁😁

24.10.2022

Ještě jsem nic od Ladylab nevyzkoušela ale podle recenzí možná vyzkouším

24.10.2022

Díky Fat killeru jsem zhubla 20kg po porodu. Super pomocník.

21.10.2022

Skvělé účinky, pro ty kdo cvičí je tento doplněk stravy ideální. Je jasné, že bez pohybu a námahy nebude fungovat.

určitě doporučuji lidem co sportují hlavně ale nefunguje když lezite doma a čekáte že se něco stane.

10.10.2022

Velmi dobrý spalovač používám ho už dlouho. Má opravdu skvele účinky kdy se při tréninku velmi zapotim

10.10.2022

Opravdu pomáhá se zbavit přebytečného tuku za krátkou dobu

19.09.2022

Bez cvičení a pouze s běžným pohybem jsem zhubla za 20 dní 5 kg, podle mě splňuje co slibuje ☺️

nic

16.09.2022

Dobře stavitelné, dobrý jako doplněk stravy během sportu

Nemám

13.09.2022

moje nejonlibenejsi znacka. pouzivam. za me super. ssmozrejme i se hybat. myslet si, ze se nacpu a vezmu si dve tablety a bhdu stihla. je blbost. balicek chodi v krasnem ruzovem provedeni...vonavy 🖤

zadnd.

30.08.2022

Opravdu pomáhá na spalování kalorií, spaluje se rychleji ovšem i tak se samozřejmě musí cvičit a vhodné jist

Mohla by být lepší chuť

17.08.2022

Je to fajn doplnok stravy avšak naozaj len málinko dopomáha základy je zdravá strava a obrovský pohyb

17.05.2022

Hezké balení, dámské,růžové. Určitě to vzbuzuje u žen takovou roztomilost.

Nefunguje, zbytečně předražené.

04.02.2022

Dobrý doplněk stravy při redukci včetně posilování svalů.

Dostupnost

19.12.2021

Funguje jak má, zhubla jsem po něm velmi rychle

Žádné

13.10.2021

s Ladylab mám jen ty nejlepší zjusenosti ❤️ráda doporučuji

05.10.2021

Pěkný vzhled, líbí se mi růžové provedení celého balení.

Za mě jen marketingový tah.

31.08.2021

Opravdu pomáhá při schazovani přebytečných kil

Nejsou

24.08.2021

Nevyhovuje mi.....

Cena. Za tyto prachy mam v nutrendu dvojnasobek lepšího spalovače.

06.05.2021

Od Ladylabu mám doma spousty produktu a fat killer je jeden z nejoblíbenějších ✊🏻

25.03.2021

Produkty od LadyLab mam rada, miluji beh a turistiku a presne styl Fat Killeru a Turba mi dodava energii, mam lepsi vykon i ve dny, kdy se nemam silu dokopat.

23.03.2021

Produkt mam vyzkouseny na doporuceni kamaradky. Je pravdou ze pri treninku mam vice energie. Rano je to pravy zivotabudic, ale nejsem clovek, ktery uziva tyto produkty pravidelne.

Cena, myslet na tabletku

19.03.2021

Fat Killer od Ladylabu už jsem chtěla nějakou dobu vyzkoušet, jsem moc ráda, že jsem nyní měla tu příležitost. Ráda cvičím doma podle různých videí na YouTube a při této aktivitě jsem doplněk stravy vyzkoušela. Jsem velký milovník kávy a tak je mé tělo zvyklé na vysoký příjem kofeinu. Možná i díky tomu jsem nepociťovala nějaké extrémní rozdíly při používání. Při cvičení jsem nezaznamenala žádný obrovský příliv energie nebo spálení více kalorií. Naopak, když jsem vyzkoušela dát si tabletku ráno a oželet ranní kafe, zjistila jsem, že mě nakopla místo obvyklého kofeinu z kávy. 😊 Celkově si myslím, že produkt je určitě vhodný pro osoby, které nejsou zvyklé přijímat větší množství kofeinu, což podpoří jejich aktivitu a tak i cestu k vysněné postavě.

19.03.2021

Tyto produkty predevsim motivujou ke cviceni. Clovek se proste dokope k fyzicke aktivite diky tomu, ze vyuzije doplnek stravy.

19.03.2021

Mojí vášní je sportování. Jako dítě jsem dělala závodně atletiku a byla jsem spíše na krátké rychlé běhy. Popravdě tato doba mě donutila začít běhat a stala se z toho vášeň a jak je to asi u každého kilometry přibývali, ale já pociťovala únavu a začala jsem hubnout v partiích, o které jsem přijít nechtěla. Fat killer mě mile překvapil, jak mě dokáže udržet ve stejném tempu a já se necítím unavená. Používala jsem podle návodu a doporučuji pak to je ten nakopávač, který má být. Je super, že jsem mohla mít možnost tento produkt vyzkoušet a čeká tam na mě ještě mnou běhů s produktem od Ladylab.

19.03.2021

Po pravdě, tohle jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Produkty Fatkiller a zároveň jsem přidala ještě Carnitin. Doplňky co podporují výkon, spalování a nakopnou člověka, když potřebuje zamakat. Pojďme si říct, že jsou to všechno doplňky stravy. Neni to všespásná pilulka, co si člověk vezme a váha jde jako zázrakem dolů. Neměla jsem vlastně ani nijak moc vysoké očekávání, o to víc jsem byla mile přkvapená výsledky a účinky. Pokud jde o Carnitin - beru ráno na lačno, jak se doporučuje + před výkonem. Co je fajn: nejsem unavená, celý den zvládám s energií, dobře regeneruji. Uvidim po delším užívání. Fat killer ovšem velmi překvapil⚡️. Beru cca 15-20minut před aktivitou a protože hodně běhám, byla jsem zvědavá. Musí se dostatečně zapít kvůli extraktu z pepře a dávám si kvůli obsahu kofeinu pozor na to, kolik šálků vypiju během dne. Nemá u mě takový ten nakopávací efekt, ale během běhu pociťuji stálý dostatek energie a vydržim bez únavy hodinu s pocitem, že stále můžu makat a nejsem vyšťavená. Jindy přijde po pár km pokles energie, bolej nohy, bolí všechno a ten výkon neni takový, jaký bych chtěla. S killerem to nemám. Vydržím v pohodě celý trénink, i když je náročný. Trochu jsem se bála dopadů na svoje spaní, jestli když si ho vezmu v odpoledních hodinách, nebudu mít večer problém s usnutím, ale vzhledem k tomu, že mám pravidelnou a náročnou aktivitu, večer usnu bez problémů. Úbytek váhy by určitě přišel při delším užívání a úpravy stravy. Doplňky dobře snáší i moje zažívání. Cítím se po nich dobře a jako doplněk ke cvičení a pro aktivní lidi mi to přijde fajn jako podpora toho samotného výkonu 👌🏻

18.03.2021

Super nakopavac, prival energie, ktery nutno vyplavit sportem! Dodava silu, kdyz clovek nemuze.

18.03.2021

Poslední rok, co je sport méně dostupný jsem na sobě pociťovala, že ho mám nedostatek. Bohužel lenost byla často vyšší a nic mě k pořádnému výkonu nenakoplo. Cvičila jsem alespoň jógu. Když jsem se dozvěděla o tomto testování, řekla jsem si, že je to konečně motivátor a navíc v tom nebudu sama. Začala jsem hned první den, co nám tento růžový poklad do redakce dorazil. První tabletka mě ihned vedla k domácímu cvičení podle holek z LadyLabu. Díky kofeinu jsem cítila, že mám opravdu mnohem více energie a ať už to funguje jakkoliv, cvičila jsem přes hodinku v kuse. Oblečení mám vždy durch, takže těžko říct zda se člověk potí více. Necvičící dny (snažila jsem se jich mít co nejméně) jsem zařadila tabletku po snídani. Myslím si, že tento FatKiller může napomoci i produktivitě při práci😁. Energie máte snad ještě více než po dvojité kávě.☕️ Po více jak 10 dnech užívání a zlepšení životosprávy mám 1 kg dole a rozhodně jsem odhodlaná bojovat dál, věřím že ty pravé výsledky teprve přijdou. Takže nenakopne jen vaše tuky, ale celý váš boj s cvičením. ⚡️

Lehká bolest hlavy při prvním užití. Omezení kávy v jídelníčku.

17.03.2021

Vyzkoušela jsem tuto nakopávací bombu v rámci testování. Jelikož se snažím po celou dobu karantény zůstat ve formě a občas není vůle dostatečně silná, tento produkt mi k tomu značně napomohl. Prostě když si tobolku dáte, je třeba energii vybít. Během několika minut vás produkt nakopne a vy podáváte lepší výkony (alespoň si to myslím)😁. V běhu jsem pocítila hlavně změnu, že jsem během užívání snížila čas na kilometr a po dlouhé době zvládla delší běh, u cvičení před televizí jsem si klidně pustila o jedno video více než dříve. Myslím si, že se po něm více potím, což neberu jako nevýhodu😅. Produkt je takový životabudič a ráda s ním budu pokračovat. V necvičící dny jsem zařadila tabletku po snídani a dokonce jsem díky ní odbourala 2 dopolední kafe😁. Vaše produkty společně v kombinaci s cvičením online, jsou ideální nakopávače v této době. Člověk se tak udržuje i nadále ve formě.

Omezení kávy jako denního rituálu. Hlídat si kdy cvičím, abych večer usnula (tableta hodně nakopne).

16.03.2021

Produkty od LadyLab ráda používám. V kombinaci s jejich videi je to super nakopávačka. Po Fatkilleru se více potím a cítím přebytek energie. Vydržím u cviceni déle a to je poznat i na celkových výsledcích. Ráno nabudí na celý den. Skryte plus: Navic i samotné tablety jsou ruzove💖😁

Cena

16.03.2021

Neměla jsem tu možnost se s tím seznámit, tak hodnocení nemůžu ani dát. Určitě by mě to zajímalo, jestli to má ten účinek, který potřebujeme.

15.03.2021

Efektivní už při prvních náznacích pohybu. Spalování je rychlejší a ve výsledku i viditelnější.

Produkt dražší, ale stojí za to ho koupit. Nemůže se při kojení.

15.03.2021

Fat Killer od Ladylab účinne zvyšuje účinek cvičení.

15.03.2021

Byla jsem s tímto výrobkem spokojená, pomohl mi při cvičení spálit přebytečná kila bez zbytečné námahy

13.03.2021

Za mě super nakopavač s viditelnými výsledky po krátké době. 🔝

12.03.2021

Naprostá bomba! užívám a pomahá to. Je to poznat a to dost rychle. takže fakt velká spokojenost, funguje to, jak má

12.03.2021

Produktu od znacky LadyLab jsem vyzkousela hodne. Tim, ze lze koupit i v lekarne, tak me slozeni uklidnuje vice nez u jinych znacek. Urcite je treba pri pouzivani produktu cvicit a zdravne jist pro idealni vysledek. Konkretne fatkiller me nakopnul pred treninkem, vice se potite s vice vydrzite.

10.03.2021

Mám ráda, když mě něco nakopne!A když výsledek je hned vidět.

09.03.2021

Určitě to není špatné...samozřejmě s mírou, ale videa od Ladylab jsou naprosto super, cvičím moc ráda. Tak cena je trochu vyšší, ale co jsem si objednala, bylo kvalitní.

Bohužel to není ani pro alergiky.

08.03.2021

Cvičím podle Ladylab ☺️ Miluju jejich cviky a ještě víc produkty.

08.03.2021

Prepnout v hlave a vypomoc si doplnkama je nejlepsi moznost. Urcite nestaci jen doplnek a sami hubnete, kazdopadne vas k tomu nakopne, vykon mam po nem vzdy vetsi nez predtim😊

08.03.2021

Měla jsem možnost vyzkoušet pár produktů od Ladylab a vše bylo dobré. Občas si pustím nějaké cvičení na youtube.

u některých produktů složení

08.03.2021

Ladylab znam především z jejich super cvicicich videí, líbí se mi zaměření jenom na ženy, ochutnala jsem i jejich produkty a dobré, i když hodnotami znam lepší značky

08.03.2021

LadyLab mam rada co se tyce cvicich videii, jsou opravdu skvely! Jejich ruzovost je ryze zenska a musim uznat ze jsem ochutnala jiz nejake z jejich produktu a mile me prekvapily. Vzdy me laka vice produkt jen pro zeny nez pro vsechny. Maji skvele zdrave zobani nebo tyto nakopavace pred treninkem, spolecne s vyvazenou stravou mohou nastartovat zivotni zmenu. Za me dobry!👍🏼

Redukce kavy, at nejste jak raketa😊

08.03.2021

velice přívětivi obal,funkcnost,skvela reklama....

08.03.2021

Obaly, podpora mezi sebou super..

Znám mnohem lepší kvalitnější spalovače. Zde je to více o marketingu, obalech, než o samotném produktu. Doporučuji spíše MyProtein, GymBeam.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat