TESTOVÁNÍ: Stimulátor klitorisu Satisfyer Penguin

07.06.2021 | Testování

Nemáte stálého partnera, žijete ve vztahu na dálku, nebo jen milujete orální sex? Pak vám ve sbírce erotických pomůcek nesmí chybět stimulátor klitorisu se schopností sání! Hledáme 5 testerek, které ho přizvou do své postele a zkusí sílu podtlaku!


Celkové hodnocení: 100%

Hodnocení: 34 testerek


Na jazyce a rtech se nachází velké množství nervových zakončení a penis nebo klitoris se vždy vyloženě těší, až je milostný partner obsype polibky. Ostatně, právě kontakt úst a pohlavních orgánů je podle anket jednou z neoblíbenějších sexuálních praktik, bez které se v životě neobejde až 75 procent jedinců. Milují ho muži a ženy napříč generacemi a zvlášť dámy si orální péči o svoji vulvu nesmírně užívají, protože většinou orgasmus prožívají právě díky stimulaci poštěváčku (pochva je až na místě druhém).

Když snaha není odměněna

Bohužel, někdy stačí nesprávné tempo dráždění, méně šikovný milenec nebo špatná technika a vyvrcholení není tak uspokojivé. Naštěstí některé výkonné a důmyslně vymyšlené pomůcky mohou sílu, délku, intenzitu i zabarvení orgasmu zachránit. K těm patří Satisfyer Penguin, který i vás dostane svým originálním a hravým designem vyšperkovaným k dokonalosti.

Takových slastných vychytávek je ale víc. Udělejte si na stránkách diskrétního erotického obchodu Sexshop 51 radost - s kuponem BETY2021 získáváte slevu 15 % (platí na celý sortiment do 30.9.2021). Ale teď zpět k něčemu, co je jako jin a jang klitorálních potěšení.

Rozkoš na 11 způsobů

Uvedená černo-bílá hračka připomínající tučňáka je sice ozdobená růžovou mašličkou, ale to jí na výkonu nic neubírá, naopak. Vtipný design v kombinaci s důmyslnou technologií zajišťují jedinečný pulzační zážitek tlakových vln v rámci 11 stimulačních programů, ze kterých si vybere každá hrdá majitelka této hračky. Vždyť se skrz ni prosaje až do orgastického ráje nejen o samotě, ale i s partnerem! Jak to celé funguje?

Proč se nesoustředit jen na střed klína?

Stačí přiložit silikonovou hlavičku do oblasti klitorisu a oddat se intenzivnímu potěšení a jedinečným orgasmům. Zkuste trochu experimentovat s úhly i stranami a nechte se laskat jakoby z boku. Obvykle totiž bývá jedna strana klitorisu citlivější než ta druhá. Výhodou je, že kdo má Satisfyer, získá pro své erotické pokusy neomezený prostor a čas. Tučnák totiž vyniká velmi tichým chodem, který nikomu dalšímu z rodiny neprozradí, co se děje pod peřinou. Ergonomický tvar, menší velikost a hmotnost ho oproti jiným stimulátorům předurčují na pozici žádaného společníka nejen na cesty. Značka Satisfyer to prostě umí!

Nelétavý pták je přizpůsobený i k potápění

Ještě většímu potěšení nahrává i fakt, že hračka je plně voděodolná, takže ji nějaká ta kapka tekutiny rozhodně nerozhází. Odnímatelná silikonová hlavička také umožňuje pomůcku důkladně vyčistit, hlavička se přitom dá kdykoli vyměnit. Tučňák se nabíjí pomocí magnetického USB kabelu, je vyrobený z příjemného silikonu a ABS plastu a používá se s lubrikanty na vodní bázi. Když přivřete oči, máte pocit, že vám klín saje partner z masa a kostí. Nebo ne, je to prý ještě lepší. Potvrdí, nebo naopak vyvrátí tuhle informaci nějaká z pěti vybraných testerek? 

Běžná cena 1 299 Kč

Sexshop 51 nabízí i další rozkošné produkty a stimulátory klitorisu.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 5 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda by pro ně byl Satisfyer Penguin tím pravým postelovým společníkem? 
HLASTE SE DO 20. ČERVNA 2021.
Vybrané testerky získají 1ks stimulátoru klitorisu Satisfyer Penguin​.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 07.07.2021

Na tohle testování jsem se vážně těšila a výsledek naprosto předčil moje očekávání . Balíček přišel krásně zabalený, takže byla opravdu radost ho rozbalovat. Pak už jen počkat cca 1,5 hodiny na první nabití a hurá na to. Musím říct, že u mě tedy Penguin zabodoval hned napoprvé, ačkoliv nemám s podobným typem pomůcek žádné zkušenosti. 11 stupňů intenzity je dost na to, aby si vybral každý, co je mu příjemné. Mně stačí prvních pár. 😊 Nejvíc oceňuji, že je stimulátor opravdu tichý a člověka tak v intimní chvíli neruší nějaké nepříjemné vrčení. Je malý, takže ho můžete vzít kamkoliv s sebou. A další velké plus tohoto pomocníka je voděodolnost, takže nic nebrání ani zážitkům ve vaně či sprše. Nakonec musím říct, že je to opravdu návykové. Dosažení orgasmu je rychlé a spolehlivé. Až mám trochu strach, aby mě normální sex s přítelem ještě bavil. 🙈

Žádné nejsou.

vybraná testerka | 05.07.2021

Stimulátor klitorisu Satisfyer Penguin mě velice mile překvapil, ačkoliv tedy ze začátku jsem měla docela problém s tím jak ho použít, zřejmě tím, že jsem nikdy podobného pomocníka nevyužila, takže než jsem přišla na správný sklon úhlu atd. tak mi to trošku trvalo 🙂.Ale pak se mi začal čím dál více zamlouvat.Vyzkoušela jsem ho i ve vodě a musím říct, že pod vodou je prožitek mnohem intenzivnější a orgasmus bouřlivější.Také je velice výborný pomocník na stimulaci bradavek, dokáže opravdu hodně vzrušit.Je super, že intenzita jde nastavit a tak si každá žena může nastavit intenzitu jakou potřebuje.Jako další plus je určitě USB nabíjení a dlouhá doba výdrže po nabití.Určitě mohu všem ženám doporučit.

Žádné zápory nemá.

vybraná testerka | 05.07.2021

Jsem ráda,že jsem měla možnost otestovat stimulátor.Velká výhoda je,že se dobijí na usb kabel.Líbí se mi i magnetický systém nabiječky.Jelikož jsme ho měla poprvé,tak jsem byla nejdříve zklamaná (na poprvé,to chce trochu cviků a přijít na to jak ho používat).Ale po dalším zkoušení,když se přijde na to a co ženě vyhovuje a přijde na správný úhel,tak to stojí za to a už nebude chtít žádný jiný vibrator.Jinak velice tichý a akorát do ruky.Tak že si myslím,že cenově odpovídá a žádná žena,co ho vyzkouší nebude litovat.Jsem velice spokojená a velice mě překvapil,určitě doporučuji každé ženě.

Na nic jsem nepřišla.

vybraná testerka | 04.07.2021

Naprosto dokonalý, úžasný, skvělý milovník ;-) Velké plus je voděodolnost a musím říct,že mě uspokojil víc než klasický vibrátor.Pro mě jako pro single ženu,je to naprosto vyhovující pomocník.Miluji všechny erotické pomůcky,protože mi rozumí a ví co a jak to potřebuji :-) Mohu všem ženám doporučit..

Žádné nejsou

vybraná testerka | 04.07.2021

Tohle dobíjecí zvířatko se opravdu nezdá... Perfektní velikost i tvar, co skvěle padne do ruky. Má naprosto tichý chod, což z něj dělá diskrétního společníka, ať už jste kdekoli. Byla to láska na první zapnutí! Pro nezkušené s tímto typem hračky to chce trochu cviku, ovšem jakmile si najdete správný úhel "kontaktu" a pro vás nejpříjemnější intenzitu sonických vln, orgasmy získají zcela nový rozměr. A velká pochvala za voděodolnost! Koneckonců, který tučňák by se bál vody, že? :-) Tenhle je navíc nejen roztomilý, ale i hodně výkonný. Doporučuji ho všem, kteří se nebojí posunout uspokojení na vyšší úroveň. Předčil očekávání! A přišel krásně zabalený v růžové, pobavil i průvodní dopis :-)

Žádná negativa, žádné zápory.

21.01.2024

super stimulátor klitorisu opravdu zážitek pro každou ženu

11.10.2023

Toto si musí zamilovat každá žena i s partnerem vám dokáže oživit sexuální hrátky

12.07.2023

Kámoš do nepohody, co nezklame. 😂 Lehký, hezký design

Nic

25.01.2023

Top top nejlepší, hodně si sním užijí legrace..

Nemám co vytknout

19.01.2023

Stimulátor klitorisu Satisfyer Penguin je perfektní určitě doporučuji

23.12.2022

Je to úžasný přístroj, moc ho doporucuji všem ženám

17.12.2022

Doporučuji ženám u kterých moc nefunguje jejich muž

16.12.2022

Spokojenost nadevse vše účinné tak jak má nemůžu si stěžovat

15.12.2022

super hračka pro dospělé. používáme často. příjemná na dotek

20.11.2022

Koupila jsem kolegyním pod stromeček tak jsem zvědavá zda se zalíbí

14.11.2022

Naprosto dokonalý simulátor klitorisu zbožňuju ho 10/10

10.11.2022

Hezký vypadá, materiál příjemný. Doporučuji všem ženám

04.11.2022

žena,co ho vyzkouší nebude litovat,,sama ho mám doma

27.10.2022

Skvělý společník na chvíle bez partnera, ale i s partnerem.

Nejlepší věc co kdy někoho napadlo vyrobit. nebo když je člověk sám.

19.03.2022

Stimulátor je malý takže ho můžete mít všude sebou. Je tichý což je výhoda

29.11.2021

Díky jeho velikosti a vtipnému vzhledu super na cesty či do kabelky 😈

že bychom ty chlapy už nepotřebovali?🙈

28.10.2021

zde nejde nic jiného říct, než jen, že je to velmi skvělý společník. :) Má krásný design, kterým si mě získal. Líbí s emi jehoi funkce a vřele ho všem doporučuji :) kvlitní výrobek

nic

16.10.2021

zajímavá hračka, určitě stojí za to vyzkoušet něco nového

05.10.2021

Má pěkný vzhled, je akorát do ruky a je super, že má tolik rychlostí.

Mě osobně nenadchl. Má moc velkou hlavici.

01.09.2021

je to opravdu nadčasové,musim říct ze to doporučuji každé ženě a každá si ho stejně jako ja nemuze vynachwalit

nema zapor

27.08.2021

Pro ženy určitě dobrá věc.

Žádné na tom jako chlap nevidím.

26.08.2021

Skvělá hračka pro samotné ženy, ale o pro páry

žádné

24.08.2021

Kamarád na cokoliv.... Pred par lety jsem ho vyuzivala a to bylo něco.

Žádné

23.08.2021

pro milovnice erotických pomůcek . skvělé .já za to nejsem .ale kdo miluje .takové věci .dopřejí .každý je nějaký

neznám

11.08.2021

Muj nový rychlý a spolehlivý kamarád. padne do ruky, je elegantní a vždy poteší :)

Přítel na nej žárlí :))

06.07.2021

Zaruka uspokojeni kazde zeny. Pak uz zalezi jen na intenzite a vlastni chuti.

29.06.2021

Nevsedni provedeni stimulatoru. Myslim ze oceni kazda zena touzici po orgasmu. Diskretni hracka, ktera by mela byt v kazdem zenskem supliku)

24.06.2021

Tento pomocník diskrétně ale intenzivně potěší každou ženu..

Další hodnocení

Vybrané testerky


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat