TESTOVÁNÍ: Testování příkrmů od HiPP

31.05.2023 | Testování

Nestíháte vařit a vymýšlet pestré varianty obědů? Jeden den ryba a druhý den telecí maso… Pak sáhněte po osvědčených recepturách hotových BIO příkrmů ve skle HiPP. Hledáme 30 maminek, pro které je kvalita stravy, pestrost a chuť velmi důležitá!


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 72 testerek


Zavádění příkrmů, to je proces seznamování dítěte s novou formou stravy. Jedná se o období objevování nových chutí, vůní a barev. Platí přitom, že správný jídelníček má být nejen vyvážený, ale především pestrý. Je potřeba zkoušet, ochutnávat – a mít trpělivost.

Co když to mému dítěti nechutná?

Pokud to vypadá, že určitý pokrm (druh masa či zeleniny) dítěti nechutná, nevěšte hlavu a vytrvejte. Někdy je potřeba i 10–15 pokusů, než si miminko na novou chuť zvykne a oblíbí si ji. A jak je to s načasováním?

Proč příkrmy HiPP?

S HiPPem máte jistotu, že se vašemu děťátku dostává stravy té nejvyšší kvality, což potvrzuje sám Stefan Hipp, majitel společnosti. „Rozhodli jsme se pro cestu poctivého zemědělství, za          kterou sice stoji vice námahy a více práce, ale s nákupem HiPP produktů si můžete být na 100 %    jisti, že svému dítěti podáváte stravu té nejvyšší kvality. Protože, když jde o děti, na kvalitě záleží.

Malé děti jsou na kvalitu potravin a přítomnost škodlivých látek velmi citlivé. Z tohoto důvodu HiPP standardy kvalit převyšují zákonné BIO normy a všechny výrobky prochází řadou přísných testů na přítomnost více jak 1200 škodlivých látek. Ostatně, společnost HiPP je německá rodinná firma, která patří k největším zpracovatelům produktů ekologického zemědělství.

Co budeme testovat a koho hledáme?

Na testování hledáme 30 maminek s dětmi ve věku od 6 měsíců do jednoho roku, které s námi chtějí sdílet své zkušenosti s přikrmováním v aktuálním testování. Dle věku dítěte, dostanete jeden testovací balíček příkrmů. Pak už jen stačí ochutnávat a zamilovat se do nových příchutí. Vyzkoušejte řepu, brokolici, krůtí, hovězí i rybu!

Testovací balíček číslo 1 obsahuje BIO příkrmy s věkovým určením 8-10 měsíců:

  • BIO vývar s nudlemi a krůtím masem
  • BIO Pasta Bambini zeleninové lasagne
  • Těstoviny s mořskou rybou, brokolicí a smetanou
  • BIO červená řepa s jablky a hovězím masem
  • BIO rýže s mrkví a krůtím masem

Cena balíčku: 375 Kč

Testovací balíček číslo 2 obsahuje BIO příkrmy s věkovým určením 6- 8 měsíců:

  • BIO mrkev s kukuřicí a BIO telecím masem
  • BIO Boloňské špagety
  • Brambory s králičím masem a fenyklem
  • Mrkev s bramborami a lososem
  • BIO polévku z červené řepy a hovězím masem

Cena balíčku: 320 Kč

Přejeme dobrou chuť a spoustu zážitků při objevování nových chutí.

Více informací najdete na www.hipp.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerek maminek, které napíší níže do Rozstřelu testerek věk dítěte, číslo testovacího balíčku a odpoví na otázku, zda by jim HiPP produkty usnadnily období příkrmů.
HLASTE SE DO 13. ČERVNA 2023.
Vybrané testerky získají příkrmy HiPP.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 17.07.2023

Příkrmy jsou velmi chutné a lahodné. Nejsou nijak slané. Dítko nemělo problém s jakoukoliv příchuti. Vše hezky spapalo. Sklenička je super na cestování. V restauraci neměli problém nám ji ohřát. V dnešních velkých obchodních domech jsou i mikrovlnné trouby v přebalovacím pokojíku. Určitě nakoupíme do zásoby.

Bez záporů

vybraná testerka | 11.07.2023

Příkrmy od HiPPu jsou prostě skvělé! Používala jsem je už od miminka. Synovi všechny moc chutnaly. Nejraději má samozřejmě rád těstoviny s rajčatovou omáčkou jako asi každé dítě, ale neměl problém ani s mořskou rybou. Cena těchto příkrmů je oproti konkurenci o dost vyšší, ale jsem ochotná si za kvalitu připlatit.

My to teda zrovna nepotřebujeme, protože syn zbodne skleničku jak nic a ještě chce přidat, ale víčko jde opravdu špatně zavřít. Na opětovné vložení do tašky na cestách to moc není.

vybraná testerka | 10.07.2023

příkrmy byli voňavé a chuťově zajímavé. synovi chutnaly neměl problém s žádným. jsem ráda, že jsme měli možnost vyzkoušet, protože některé byly příchutě který bys mi jen tak nekoupili. velice nás překvapili špagety ty za nás byli fakt super. a veliký favorit byli také brambory s králičím masem. jinak na cestování takové příkrmy rádi doporučíme

vybraná testerka | 09.07.2023

Se synem ve věku 7 měsíců jsem testovala balíček s příkrmy č.2. Syn všechny příkrmy jedl s chutí, nenarazila jsem na to, že by mu některý z příkrmů nechutnal. Díky testování těchto příkrmů se seznámil s novými chutěmi (zejména různé druhy masa). Asi nejvíce si vychutnal Mrkev s bramborami a lososem. Domnívám se, že je to dané i tím, že má rád základní chutě. Osobně mne překvapilo, že se v mnoha příkrmech vyskytovala cibule (Brambory s králičím masem a fenyklem, BIO polévka z červené řepy a hovězím masem, BIO Boloňské špagety) - na tuto surovinu jsem syna dosud nezvykala (v rodině jí příliš nepoužíváme, máme doma alergika na cibuli). Na hotových příkrmech oceňuji nejen úsporu času, ale také různorodý výběr použitého masa, ale také receptury, které se velmi blíží hotovým dospěláckým pokrmům. Nejvíce oceňuji pokrmy s rybou (lososem), protoře nemusím řešit nákup čerstvé ryby a vykosťování. (Sama pro sebe bych si koupila zmrzlou a vykosťovat neumím). Podobnou výhodu vnímám i u příkrmu s králičím masem.

Jako drobnou nevýhodu těchto komerčních příkrmů vidím to, že často obsahují potraviny, které se běžně nezavádějí (cibule, rajčata,... ) ve věku, který je uveden na skleničce. Na straně druhé, pokud je dítko zvládne přijmout bez reakce, je to zase rychlejší cesta k pestré stravě. Hipp patří k těm dražším příkmům, takže pro některé rodiny může být hůře dostupný. Na straně druhé, při ceně kvalitních potravin a energií jsou tyto příkrmy vhodné nejen na cesty.

vybraná testerka | 09.07.2023

Skvělé neprůstřelné složení, výborná chuť. Oblíbenec malé jednoznačně hustý vývar (opravdu velmi hustý a hutný), můj oblíbenec naopak Pasta bambini :) (dojídala jsem za malou) Mořská ryba vůbec není cítit rybinou, jako je tomu u jiných značek - také krásné složení. Některá jídla jsem musela i vyfotit, vypadají opravdu chutně a jednotlivé suroviny jsou krásně viditelné.

I když máme většinu potravin zavedených, dcera ještě nejí kousky, musela jsem všechny příkrmy mixovat, ale na chuti to vůbec neubralo :)

vybraná testerka | 08.07.2023

Ideální příkrmy zejména na cesty, ale skvělé i při nedostatku času či nápadů, co vařit. Pestrá nabídka kombinací navíc umožní vyzkoušet i to, co doma nevaříme nebo na co třeba zrovna nemáme všechny suroviny. Děkujeme za možnost vyzkoušet nové chutě, Hipp příkrmy nám usnadnily naše letní cestování a syn vyzkoušel nové chutě i nové suroviny. Zaujala mne zejména kombinace brambor s králičím masem a fenyklem, která mu nejen chutnala asi nejvíce, ale měla i pozitivní vliv na jeho často bolavé bříško. Tak jsme rovnou koupili další do zásoby. Díky příkrmu s lososem pak může mít syn snadno rybu i na výletech a dovolených, kde to často nelze. I když nemáme příkrmy dlouho, syn už vždy ví, co bude následovat, když vidí lžičku nebo zahlédne skleničku. Zatím mu vše chutná, zejména příkrmy s masem, nemusím ho naštěstí nijak přesvědčovat. Většinu skleniček snědl celé najednou a ještě by snad pokračoval. Překvapený vypadal jen chvilku u příkrmu s kukuřicí, ale pár lžiček stačilo, aby i té přišel na chuť.

Ocenila bych, kdyby bylo víčko lépe šroubovací, aby šla sklenička znovu zavřít a my mohli snadno použít později. Vyšší cena.

vybraná testerka | 08.07.2023

Já i maličký jsme z příkrmů HiPP absolutně nadšení....malý zblajznul všechny skleničky na posezení (a ještě měl málo ) :-) Jinak já velice oceňuji neobvyklé kombinace - např. lasagne a i skleničku s treskou, protože je to fakt skvělá možnost, jak maličký může ochutnat neobvyklé chutě, které by normálně asi neochutnal .. Takže my jsme z těchto příkrmů nadšeni a moc děkujeme za možnost testování a rozhodně doporučujeme všem maminkám vyzkoušet :-)

vybraná testerka | 08.07.2023

Samík Hipp přikrmy miluje. Tyhle nové chutě jsou super. Moc mu chutnalo. A pro mě jako pro maminku na cestování ale i na doma paráda. Hipp byl s námi ve Francii. Je to skvělý parťák na cesty. Samík si dával jak po cestě tak i na plazi. Super děkujeme za tu možnost. Určitě je neměl naposledy a koupíme si je domů.

Žádné

vybraná testerka | 08.07.2023

- atraktivní příchutě - rychlá příprava - bio kvalita Malému nejvíc chutnal vývar s nudličkama, přesnídávky jsou dost husté, lépe se mu papaly po naředění, jako plus, že toho pak bylo víc, malý má jednu skleničku na víckrát, není velký jedlík. Super na dovču, brali jsme na chatu s sebou, ušetřilo to čas a mohli jsme se věnovat výletům.

- obsahují škrob, dost husté - alergeny - lepek, smetana (ale nám nevadilo)

vybraná testerka | 07.07.2023

Náš momentálně devítiměsíční synek je velký jedlík, nejraději má masíčko, meloun a smetanu 😀. Ovšem tato a další podobná jídla se s sebou nedají vzít, když se jede na punk stanovat do lesů, luhů a hájů. Tak jsme ocenili možnost vzít s sebou skleničky příkrmů Hipp. Chutnaly nejen synovi, ale i dvou a půl leté dceři, která je po něm s chutí dojídala. Nedal jim tolik, jako domácímu kusu masa, i tak jsme ale nadšení. Rýži s konzervou nebo buřt jsme mu pochopitelně dávat nechtěli. Nejvíce chutnalo hovězí s červenou řepou, je pravda, že na tuto chuť je z domova zvyklý. U příkrmů Hipp jsem byla příjemně překvapená, že obsahují normální plnohodnotné suroviny v bio kvalitě a ne nějaké prefabrikované náhražky, jak jsem viděla u jiných značek. Děkujeme a budeme v jejich konzumaci pokračovat i dál a na dalších výletech, které nás nejen v létě čekají 😊.

Snad jen vyšší cena, ale za kvalitu si ráda připlatím.

vybraná testerka | 07.07.2023

Značka Hipp pro mně vždycky znamenala záruku kvality. A ani tentokrát nezklamala. Nabídka příkrmů je velmi pestrá, vyznačuje se bio kvalitou a za nejdůležitější benefit považuji, že chutná našemu drobečkovi. Půlroční Eliášek zbaštil všechny, od boloňských špaget až po polévku z červené řepy s hovězím. A právě tuto polévka mu chutnala nejvíce. Překvapila mně tato kombinace, samotnou by mně nenapadlo něco takového uvařit. Za mně i velkost balení výborně zvolená, většinou vychází na dvě porce. Při krmení se snažím prcka zaujmout, lítám se lžičkou jako letadlo do hangáru, nicméně jsem od malého dostala prakticky vynadáno, že krmím moc pomalu :-D vzhledem k tomu, že Eli baští dobře, tak ani nové pokrmy mu nedělají pokrmy. Zatím jsme nenarazili na potravinu, která mu vyloženě nechutnala. Ačkoliv jsem zvyklá vařit domácí stravu, příkrmy Hipp ocením hlavně na výletech nebo když nestíháme. Za nás hodnotíme zcela pozitivně a doporučujeme i ostatním maminkám a jejich dítkům.

Kvalita znamená i vyšší cenu, nicméně občas to za to prostě stojí :-)

vybraná testerka | 07.07.2023

Určitě je to ideální na cesty, kdy sebou člověk nemůže vést chladničku a domácí pokrm. Dceři asi nejvíce chutnal příkrm s červenou řepou, protože tu opravdu miluje. Určitě chuťově zajímavý byl i příkrm s rybou. Celkově jsou tyto skleničky vhodné pro mamči co buď neumí nebo nemůžou doma mimču vařit .

Moje dcera je opravdu velký jedlík a už v 6 měsících jedla porce 250g, nyní v 10měsících kolem 350g, takže bych uvítala větší skleničky se šroubovacím víčkem

vybraná testerka | 06.07.2023

Náš syn je velký jedlík a zatím mu žádná potravina nedělala problém. Chutná mu úplně vše. Jinak tomu nebylo ani po vyzkoušení všech těchto příkrmů a to i toho s rybou, kterou měl prvně. Příkrm s lososem jsem ocenila nejvíc, jelikož rybu domu často nekupujeme a takhle se s ní mohl snadno seznámit. Při zvykání na nové chutě se vždy snažím surovinu podat v celku, aby se s ní seznámil nejen v puse, ale aby si ji mohl i osahat. Aby věděl, jak chutná samotná a následně pak v kombinaci s ostatními surovinami. Nejvíce si oblíbil boloňské špagety, které chutnaly i staršímu synovi. Skleničku s radostí koupím, až zase pojedeme někam na cesty nebo jen tak domů, když se mi nebude chtít vařit.

Ocenila bych kdyby víčko šlo znovu zavřít.

vybraná testerka | 06.07.2023

V dnešní době smoothie mixerů atp. je první příkrm za pár minut hotový,ale ne vždy člověk má po ruce zeleninu a nápady. V tomhle oceňuji originalitu příkrmů Hipp. Například by mě nenapadlo zařadit fenykl do jídla, který je vhodný pro miminka kvůli trávení anebo červenou řepu. Syn u první lžičky nevěděl co s tím,ale den po dni to bylo lepší a lepší. Krom lososa mu veškeré druhy příkrmu chutnaly a sklenice mi vždy vydržela na dva dny. Byli jsme na 3denním výletě a v tuto chvíli právě oceňuji již takto hotové varianty, které při nejhorším můžu podat i za studena.

Možná bych ocenila šroubovací víčko na sklenici kvůli tomu,že syn zatím nesní celou sklenici. A ceny jsou vyšší než v Německu :(

vybraná testerka | 05.07.2023

Za nás jsou příkrmy hipp super alternativou na cesty nebo když se zrovna nechce vařit. Hipp má super složení a u mého syna zabodoval. Normálně příkrmy vařím doma protože skleničky nechtěl až do teď. Nejvíc mu chutnala řepová polévka a taky boloňské špagety. Za nás tedy můžeme jednoznačně doporučit:)

Jediný zápor který vidím je vysoká cena v obchodech.

vybraná testerka | 05.07.2023

Na testování těchto příkrmů od HiPP jsem se moc těšila a byla jsem zvědavá. Malá je od prvních příkrmu dokonalý jedlík. Jí opravdu všechno a neměla dosud s ničím problém, tak mě zajímalo, co řekne na tyhle různé kombinace. Opravdu to člověku ušetří čas i námahu a navíc mě, jako ne tolik zkušené kuchařce, kór když některé věci se u nás tolik nevaří/nejí. Takže hovězí maso s červenou řepou a jablky byl top. Dále také lasagne i vývar s krůtím masem. Ryba byla výraznější, ale malá byla spokojena. Konzistence i chuť super. Malé nevadí ani úplně hladké ani jídlo s kouskami. Za nás 10/10.

Možná vyšší cena v obchodech, ale za kvalitu se holt připlatí a jednou za čas, proč ne.

vybraná testerka | 04.07.2023

Všechny varianty příkrmů synovi moc chutnaly. Asi bych při nákupu váhala nad variantou s červenou řepou, jablky a hovězím a tak děkuji za možnost vyzkoušení, protože i tu velice rád snědl a já jsem ráda, že poznal nové chutě. Kladně hodnotím i vývar s nudlemi, myslela jsem si, že bude mít řídkou konzistenci, ale je to hezky hutný příkrm, jako všechny ostatní.

Vyšší cena, která je ale pochopitelná vzhledem ke kvalitě použitých bio surovin.

vybraná testerka | 04.07.2023

Každá máma podle mě ocení mít po ruce nějakou záchranu ve formě hotového obídku pro naše nejmenší. První měsíce příkrmů jsem poctivě připravovala všechna jídla sama doma. O to víc teď dokážu ocenit například příkrm s červenou řepou a nemám celou červenou kuchyň. Ryba se v naší rodině moc nepřipravuje a tak příkrm s treskou byl k nezaplacení. Nejdůležitější ale je, že všechno malé moc chutnalo. Čeká nás 14 denní dovolená a určitě pár skleniček pro jistotu pojede s námi.

Nejsou

vybraná testerka | 01.07.2023

Značku HIPP jsem znala pouze jako značku kosmetiky pro děti. Mile mně tedy překvapily příkrmy různých chutí, které jsem měla možnost testovat. Líbí se mně složení těchto příkrmů a myslím si, že cena odpovídá kvalitě. Náš jedlík neměl s žádným příkrmem problém, ale nejvíce ho oslovila polévka z červené řepy. Červenou řepu jsme před tímto testováním ještě nedávali, a tak mně samotnou překvapila reakce našeho prcka. Příkrmy jsou jednoduché na připravu a usnadní spoustu času.

nic jsem nenašla

vybraná testerka | 30.06.2023

Předně bych ráda poděkovala webu Tryin za vybrání a zaslání produktů k testování.Simonka je zvyklá jíst pestře a sní téměř vše.Značka HiPP je celkově velmi kvalitní a je roky prověřená.Užíváme od HiPP baby kosmetiku a mléko Combiotik a sem tam si dopřejeme i nějaký ten příkrm.Tato firma dbá na přísné BIO zásady.Zásadně nepoužívají pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva.Ovoce a zeleninu nechávají zrát tak dlouho, jak je potřeba.Suroviny zpracovávají šetrně, aby si uchovaly důležité živiny a vitamíny.A i zvířata žijí v kvalitních podmínkách. Samá pozitiva... (-: BIO červená řepa s jablky a hovězím masem - Na prvním místě v oblíbenosti u nás se umístil tento příkrm. Trochu jsem se bála, aby se nejednalo o rozbředlý červený příkrm. Ale nebylo tomu tak. Příkrm byl překvapivě akorát hustý, dobře se nabíral lžičkou. Chuťově byl velmi příjemný a vyvážený.Super myšlenka uvařit příkrm z červené řepy, mě by to totiž nikdy nenapadlo se přiznám...Mým trikem na ochutnávání a zvykání na určitý druh příkrmů je hlavně trpělivost.Dítě nenutit do jídla toho, co nechce.Spíše být trpělivý a dát mu čas, třeba mu nakonec za pár týdnů daná surovina zachutná.Simonce nechutnají příkrmy s pastinákem, všimla jsem si, že ty nepozře.Jinak maso jí každé.S příkrmy od HiPP jsme byly suma sumárum spokojeni, určitě doporučuji všechny příkrmy k vyzkoušení.

Nic jsem neobjevila

vybraná testerka | 30.06.2023

Celkově mohu říct, že příkrmy hezky voněly a díky drobným kouskům působily trochu víc jako jídlo, než když je to jen najemno rozmixovaná hmota. Rozhodně chválím i složení, které bylo u všech testovaných skleniček plné skutečně dobrých a kvalitních ingrediencí a ničeho navíc. Tak to má být. Náš Matýsek je ale velmi vybíravý, tak jsem se bála, že ho žádné z jídel nezaujme. Zvlášť, když první sklenička k ochutnání byla BIO rýže s mrkví a krůtím masem a odstrkoval mi lžičku od pusy. Druhý den jsem ale zkusila BIO vývar s nudlemi a krůtím masem, který byl můj favorit, a to jste měli vidět tu rychlost jedení a oblizování. Tahle sklenička vyhrála na plné čáře. V těsném pořadí za ní byly Těstoviny s mořskou rybou, brokolicí a smetanou (né každé dítě má rádo rybí chuť, ale náš Máťa ji řadí už od mala mezi své oblíbené. Možná i proto, že jeho tatínek je rybář? :) ) a také BIO červená řepa s jablky a hovězím masem. Obě tyto sklenky baštil celkem ochotně, sice nesnědl porci, kterou by mohl sníst, ale pochutnal si. Lasagne spíše jen ochutnal, ale moc ho nezaujaly. Nicméně chutě se mu stále mění a tak je velmi pravděpodobné, že co mu chutnalo teď mu za týden chutnat nebude a naopak. Mám vyzkoušené, že při bojkotu někdy pomůže do jídla dát trošičku bylinek, které ho trochu ochutí. Malému také nikdy nevyhovovaly příliš husté přesnídávky, takže některé se mi osvědčilo ředit troškou vody. HiPP příkrmy jsou určitě skvělá alternativa k domácímu vaření, na které prostě nemám každý den čas. A největší využití skleniček vidím na dovolených a výletech. Doporučuji pořídit dětskou termosku na jídlo, do které stačí ráno dát ohřáté jídlo a během výletu ho můžete dát mimču kdykoliv zbaštit.

Záporem u HiPP příkrmů je akorát jejich vyšší cena. Je ale třeba říct, že ten rozdíl mezi levnějšími přesnídávkami a HiPPem je opravdu znát.

vybraná testerka | 29.06.2023

Skleničky jsme si vzali sebou na dovolenou. Úspora času a a žádné starosti vidím jako hlavní výhodu. Náš malý mlsoun bohužel ne všechny chutě přivítal. Ale to jsme víceméně očekávali. nejvíce nám chutná polévka z červené řepy a masem a králíček s bramborem. Velikost skleniček je úplně ideální. Když dítě něco nechce je nejlepší chviličku počkat a nabídnout mu to znova po chvilce. Mám s tím dobrou zkušenost.

Asi žádné nemáme možná jsme trošku přemýšleli že sklo přímo do kufru zabalit není úplně nejlepší ale chápeme že sklo je asi pro dítě to nejlepší co muže byt z ohledu škodlivin pro děti . Ryba nebyla vůbec to pravé pro nás. 😅

vybraná testerka | 27.06.2023

Příkrmy Hipp nás velmi mile překvapily. Můj syn je co se týče kombinací jídla hodně vybíravý. Musím obvykle hodně přemýšlet jaké kombinace mu dat aby snědl oběd. Ačkoliv samotně sní vše. S těmito příkrmy ale neměl absolutně žádný problém a snědl je během chvilky! Až jsme s manželem nevěřícně koukali. I my jsme ochutnali🙏🏻 Dekujeme za možnost, určitě brzy nakoupím zásoby 😁

Nic

vybraná testerka | 24.06.2023

Příkrmy HiPP testovala náročná strávnice, moje nedočkavá dcera. Jídlo má ráda a nerada na něj čeká, proto jsou příkrmy ve skleničce super variantou. Snadná příprava, stačí jen ohřát, promíchat a servírovat. Globálně můžu říct, že všech 5 zaslaných příkrmů jsme snědly a chutnaly, i když některý více a jiný méně. Nejvíce nás nadchnul příkrm s lososem, byl poctivý, opravdu z něj byla cítit "rybina". V naší rodině ryby nejíme, nevaříme, takže jsem ráda, že jsem ho aspoň takto mohla dceři dopřát. Naopak nás zklamal příkrm boloňské špagety, konzistence byla na můj vkus řídká, tekutá, i když chuť nebyla špatná. Celkově považuju kombinaci chutí za super nápad. Neumím si představit, že bych měla uvařil králíka s fenyklem, takže fakt oceňuji za originální nápad a kombinaci. Jak už jsem napsala výše, dcera je velký jedlík, do jídla jí nutit nemusím, spíše naopak. Pokud občas nějaký příkrm nechtěla, počkala jsem, zkusila jsem mezitím jiný a ten co moc nechtěla, jsem jí dala třeba o týden dva později. Ale to se mi stalo jen s prvním hráškem, jinak nikdy problém nebyl. Dnes u nás všechny příkrmy najdou uplatnění, sníme opravdu vše. Děkuji za možnost testování. Značka HiPP je velmi kvalitní a to platí i jejich kosmetice a dalších produktech. Příkrmy HiPP jsem zkusila nyní poprvé a určitě ne naposledy.

Nenašla jsem žádné zápory, snad jen vysoká pořizovací cena. Ale za kvalitu a značku se platí a investice do kvalitního jídla pro naše nejmenší se vyplatí. Takže můžu příkrmy doporučit i jiným maminkám.

vybraná testerka | 24.06.2023

Moc děkuji za možnost vyzkoušet něco nového pro moji rozmlsanou lásku.😅🌸 Největší úspěch měl vývar s nudlemi a krůtou, který určitě zakoupím. 🙂 Jen vývar jsem musela mixovat, byly tam celkem velké kusy nudliček, na které malá není zvyklá. Co malé vůbec nechutnalo byly těstoviny s rybou, brokolicí a smetanou. Zbytek snědla tak půlku, takže za mě úspěch a hodnotím kladně. Složení má fajn.

Nic jsem neobjevila.

vybraná testerka | 24.06.2023

Super rychlá příprava- stačí ohřát v mikrovlnce Spousta druhů pokrmů a odstupňováno podle stáří dítěte Za nás jednoznačně nejlepší jsou těstovinové příkrmy! ❤️ Jsem moc ráda, že jsme mohli vyzkoušet další příkrmy od Hippu. Je to naše nejoblíbenější značka. Syn má jak umělé mlíčko, kaše, příkrmy, ale i kosmetiku. Značku Hipp mileráda doporučuji.

Cena (ale za tu cenu to stojí- opravdu kvalitní příkrmy)

vybraná testerka | 22.06.2023

Skvělá chuť, perfektní konzistence, skvělé složení. Velmi oceňuji bohatou rozmanitost příkrmů, zejména příkrmy, které obsahují rybu (losos), jsou připraveny velmi chutně, oceňuji také strukturu boloňských špaget, které se malé dobře polykaly a nelepily se na patro. Skvělá volba na cesty v termohrnku.

Žádné.

vybraná testerka | 22.06.2023

Děkujeme za možnost testování příkrmů od Hipp. Nejvíce mě zaujal příkrm s červenou řepou, jablky a hovězím masem. Malému velmi chutnal. Doma sice řepu máme, ale její příprava zabere spousty času, tak je tento příkrm parádní. Pouze otevřu a ohřeji. Náš drobek není vybíravý a tak mu chutná většina jídel tudíž i skleničky. Jediné co od miminka nemusí je 🥦.

nejsou

vybraná testerka | 20.06.2023

Chutné příkrmy s opravdu kvalitním složením. Jsem ráda, že jsme doma mohli vyzkoušet, moc nám chutnaly. Nejvíce chutnala Mrkev s kukuřicí, protože mrkev máme moc rádi. Naopak Polévka z červené řepy moc nechutnala, protože na červenou řepu nejsme až tak zvyklí. Budu se snažit pomalu přidávat červenou řepu do jídla a navykat. Mě nejvíce zaujala receptura Mrkev s bramborami a lososem, protože ryby moc často nepřipravuji a i nám moc chutnala, protože zde byla velmi cítit chuť mrkve. Tyto příkrmy bych ráda všem doporučila hlavně kvůli jejich složení a chutnosti. Hodí se převážně na výlety nebo teď v létě, když se nechce příliš vařit.

nic

vybraná testerka | 19.06.2023

Určitě doporučuji. Složení je super a chuť také. S příkrmy začínáme a malému moc chutnají. Určitě budeme kupovat. Nejvíce nám chutnali Boloňské špagety. Nejméně polévka z červené řepy s hovězím masem. Ale i když se xichtil vše snědl. Hlavně určitě využijeme při výletech či dovolené. Jediné co tak je asi cena ale kvalita to vykompenzuje.

Nemám co vytknout.

21.01.2024

mám ráda že se na tuto značku mohu spolehnout a není to přešlap vedle chutne a proste skvělé

žádné

21.01.2024

HiPP za mě top produkty pro děti ale i pro rodiče .

14.11.2023

Velice se hodí když maminky nestíhají navařit oběd. Můj syn je miloval. S příkrmy od Hippu jsem velice spokojená. Doporučuji

12.10.2023

Přikrmy u nás mají úspěch. Kupujeme pravidelne Složení je super

10.10.2023

Super složení a k tomu skvělá chuť, jsme s dcerou obě spokojené s Hipp příkrmy.

10.10.2023

Vynikající pomocník pro maminky a velká dobrota pro děti. Široká škála různých příkrmů a s žádným nesáhnete vedle. Čerstvá, nezávadná zelenina i ostatní přísady. Vše v bio kvalitě. Šetrné zpracování. Žádná barviva a dochucovadla. Akorát velké porce. Hipp ví, co dělá.

-

09.10.2023

Syn je má velmi rad. Struktura vyhovuje, chuťově chutné. Kvalita

Vyšší cena.

09.10.2023

kupodivu vnouckovi chutnaly i ty s červenou repou, snědl by I 2 porce

cena

09.10.2023

mému dítěti velmi chutnají nejlepší jsou příkrmy s masem

jen cena je trochu větší

14.09.2023

Prďola je má moc rad, chuťově nejsou špatné Množství je ideální Těšíme se, až vyzkousime další

13.09.2023

velký výběr příchutí, kvalitní složení

úzká víčka takže skleničky nelze pak používat třeba na zavařování tekutější konzistence

13.09.2023

Výborná chuť, dáváme na obídek ale i zamrazuji jako nanuk (když rostou zoubky)

10.09.2023

S dcerkou papáme dost často - obě😆☺️.. milujeme tyhle přesnídávky

06.09.2023

Šetřič času a je velice chutný spokojenost

Asi žádné nejsou

04.09.2023

Příkrmy jsem dělala převážně doma,ale když se nestíhá HiPP nás vždy zachránil, chutné příkrmy , veliký výběr jak chutí tak velikostí. Vyberte si určitě každý. Chutná jako domácí.

25.08.2023

Bio kvalita skvělá chuť U všech našich dětí jsme příkrmy HiPP používali a vždy jsme byly spokojení. Dětem moc chutnají. aktuálně je začíná baštit náš 6 měsíční syn;)

vyšší cena

21.08.2023

rozhodně doporučuji velice kvalitní dítě je spokojené

21.08.2023

Výborné příkrmy pro děti, ale u nás chutnají i dospělým. Ze zdravých ingrediencí, bez zbytečných barviv a aromat. Na výběr široké množství druhů.

17.08.2023

Skvělé příkrmy pro děti, moje dcera je miluje. Jsou cenově dostupné.

16.08.2023

Příkrmy malé moc chutnají. Jsou dobře ochucené a nejsou tolik sladké.

nic

16.08.2023

Příkrmy HiPP dětem moc chutnají ☺️navíc jsou bezva třeba na cesty.

14.08.2023

obrovský výběr, super chuťově, nemám co vytknout

nemam co vytknout

06.08.2023

Malá je miluje a já oceňuji výbornou chuť a konzistenci

03.08.2023

Přírodní látky Žádná vyloženě nepříjemná chuť

Přišlo mi, že neměli úplně zdravou barvu.

30.07.2023

Příkrmy od HiPP jsou perfektní, moje dítě má rádo .

26.07.2023

Příkrmy od Hippu máme rádi od samého začátku. Mají super konzistenci a složení. Obsahově mají na trhu dobrou nabídku příkrmů co se týče masa.

Vyšší cena, což až tak nevadí.

24.07.2023

Synovi chutnají, velký výběr, dostupnost v obchodech

Drahé

13.07.2023

Prikrmy od HiPP jsou kvalitni, kupujeme je predevsim v DM na cesty. Uprednostnuji prikrmy s masem, aby obsahovala porce pro dite idealni slozeni jidla. Hovezi s repou a polevka s telecim je u nas oblibena.

11.07.2023

Nejrychlejší záchrana, když nemáte vařeno, nebo zkrátka nestíháte. Za nás Hipp naprosto nejlepší, jak konzistencí, tak i chuťově. Dcera příkrmy naprosto zbožňovala.

30.06.2023

Po HiPP prikrmech saham, kdyz sama nestiham varit ci nekam jedeme. Pro me je to pak velmi rychla priprava, protoze staci jen ohrat. Vetsinou beru nejake, ktere jsou narocnejsi na pripravu (ne jen zeleninove), ale aby obsahovali maso. Velmi dobre slozeni. U nas jede velmi dobre ten s cervenou repou 😉

29.06.2023

Příkrmy od Hipp jsem dávala u obou děti. A vždy chutnalo.

Nic

29.06.2023

HiPP příkrm jsou jedny z nejlepších a nejchutnějších na trhu. Chutnají celé rodině, ať už jde o ovocné nebo zeleninové, masové, všechny chutnají dobře a navíc dobré složení 👍

26.06.2023

Náš špunt miluje značku hipp a jinou nám nechce. Příkrmy a přesnídávky jsou opravdu chutné.

25.06.2023

Testování jsem se již bohužel nemohla zúčastnit, protože moje dcera je už velká, ale velmi ráda jsem s HIPP příkrmy zavzpomínala, protože byly jediné, které moje dcera měla velmi ráda, jinak to byl občas "zážitek" to její stravování. Krásné časy!

0

22.06.2023

Prikrmy Hipp malý naprosto zboznuje, není snad jediný, co by mu nechutnal. Kupujeme většinou ty, co doma běžně nedelam (rybí, některé druhy masa nebo zeleniny).

Cena Některé prikrmy úplně nevoní, ale malymu to jede, tak proč ne :)

22.06.2023

Jelikož nejím ryby a maso jen párkrát za týden, nechci o to ochuzovat našeho syna, protože vím, že tento druh bílkovin ve vývinu potřebuje. Proto tyto HiPP produkty rada kupuji. Vždy, když obsahují mrkev, zdlábne je opravdu rychle. Proto jsou tyto dva favoriti. Líbí se mi kvalitní složení a příznivá cena. Nyní jsem kupovala za 58 Kč na Rohlíku. Z pohledu ceny a času na přípravu je to ideální nejen na cesty, ale když je třeba rychlý oběd.

22.06.2023

Používali jsme na cesty a naši princezně moc chutnaly.😍

21.06.2023

Cena Kvalita Chuť Náš syn má příkrmy od Hippu moc rád až ho někdy nestíhám krmit

Mohlo by být více kombinací s květákem ten u nás vede

20.06.2023

Malému moc chutnají. Složení mají skvělé. Jsou super třeba na cesty :-) doporučuji

nic

18.06.2023

Co se týče složení , nelze si stěžovat , ale chuť je horší

Moje malá mi to vůbec nechce jíst . Zůstaneme věrní DM kvalitě .

Jídlo pro děti je uděláno přesně podle věkového rozmezí. Je dobré že od 12+ měsíců jsou kousky a děti se naučí kousat a nehltat

Jedině že se blbě zavírají když se neohřejí celý skleničky

14.06.2023

Příkrmy od této značky jsou velice chutné a kvalitní a kupuji je již dlouho.

Žádné

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat