TESTOVÁNÍ: Testujeme Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky, které zachutnají nejen při grilování

24.04.2024 | Testování

Jemné a vláčné hamburgerové bulky, které voní po másle i tradici? Takové skutečně existují. Pečou je v Odkolkově řemeslné pekárně a jejich chutné testování startuje právě teď!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Teplý vzduch, sluneční paprsky, chlazené nápoje, grilované dobroty a posezení v kruhu rodinném nebo s kamarády. Tomu se říká kvalitně strávený podvečer. Grilovací sezona je tu!

Čas voňavých dobrot přichází!

Ze statistik vyplývá, že první nedočkavci rozpalují rošty už na začátku dubna, ti trpělivější až s příchodem máje. Většině vyznavačů této zábavy období venkovního hodování ukončí až pozdní babí léto. Dobrého jídla v dobré společnosti si Češi zkrátka užívají rádi a takříkajíc poctivě. Na seznam top specialit pak patří klobásy, žebírka, vepřové kotlety, hovězí steaky, grilovaná kuřecí křídla i zelenina z vlastní zahrádky. Tuzemským pilířem grilování bývá i pořádný hamburger, jehož základem je šťavnaté maso a kvalitní bulka. Někdo si doma dělá vlastní, zatímco jiný sází na tu kupovanou. I ta ale může potěšit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky!

Odkolkovy řemeslné bulky jako žádné jiné

Prioritou Odkolkovy řemeslné pekárny je nejen ruční práce a úcta k tradičnímu pečení, ale i využití těch nejlepších surovin, čerstvost produktů, jejich plná chuť a samozřejmě i spokojenost zákazníků, a to včetně těch nejnáročnějších. Každý kousek pečiva tu dostává potřebný čas i prostor, aby byl výsledek vždy jedinečný. A jedinečné jsou proto i nové Odkolkovy řemeslné bulky, které letošní grilovací sezonu posunou na vyšší úroveň.

Vůně po másle a jemná chuť tradice

Jako první si všimnete toho, že tyhle speciální „žemle“ voní po másle, což u kupovaného pečiva rozhodně není samozřejmostí. Nadchne vás také jejich větší velikost a to, že krásně drží tvar a nerozpadají se, a to i ve vší své jemnosti a příjemné vláčnosti. Chuťovou a vizuální stránku podtrhuje světlý sezam v kombinaci se sezamem černým. Už se vám sbíhají sliny? Právě hledáme 40 testerů, a to nejen mezi příznivci grilování, kterým Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky zašleme ve dvou baleních, což jsou dohromady čtyři 80 gramové bulky, aby si mohla pochutnat celá rodina. Cena jednoho balíčku je 28,90 Kč. Udávaná trvanlivost je šest dní, ale pojďme se vsadit, že je sníte spíše za šest minut!

Pro další informace navštivte internetové stránky www.odkolek.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 40 testerů, ideálně žen ve věku 20–50 let, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a odpoví na otázku, jak moc se těší na grilovací sezonu a co nejčastěji na grilu připravují?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají dvě balení Odkolkových řemeslných hamburgerových bulek.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

TerezaReb dnes 17:45

Zdravím! Je mi 21 let a na grilovací sezónu se moc těším, protože mám nový gril. Nejraději připravuji alternativní bezmasá jídla, jako třeba hamburger s tofu :)

konickova.klara dnes 17:41

Zdravím, je mi 20 let, grilovací sezónu milujeme a už jsme ji zahájili. Nejčastěji grilujeme cukety, hamburgery a nebo klasicky maso se zeleninou☺️

katenkaaa dnes 17:06

Je mi 20 let. Na grilovací sezónu se moc moc těším ( hlavně na opékání špekáčků a hamburgery 😋 ) nejčastěji s přítelem děláme kuřecí prsa nebo právě hamburgery

jolly dnes 13:38

Mám nejradši grilované maso, je to něco méně běžného a spojeného s pěkným počasím, takže grilovací sezónu mám ráda

Gruella dnes 12:51

Určitě se těším na grilovací sezónu! Na grilu si nejčastěji připravuji klasiku jako grilované maso, například kuřecí nebo vepřové. Z masa pak vyrobím burgery, které doplním zeleninou a omáčkou. Ale také se ráda pokouším o nové recepty, jako jsou zeleninové špízy nebo grilované ryby.

papunkova dnes 9:29

Je mi 35 let a naše rodina miluje grilování. Vzhledem k tomu, že máme doma elektrický gril tak grilujeme i v zimě...ale oheň je oheň. Kluci by mohli hamburgry každý den (aspoň v této podobě do nich nacpeme nějaké maso :-D ). Nejčastěji tedy připravujeme právě ty hamburgry.

SabinaO dnes 9:02

Nemůžu se dočkat! 🤩 Nejčastěji jsou to steaky, kukuřice a samozřejmě burgery. 🤩

Kerry dnes 1:18

Je mi 23. Strašně se těším na grilovací sezónu, protože mám ráda grilované jídlo. Nejčastější připravují grilovaný sýr, klobásy a žampiony

Martinka97 včera 23:52

Je mi 26 let. Na grilovací sezónu se těším strašně moc. Už jsme si stihli jednou gril rozpálit a užít si příchod jara 🤩 Rádi grilujeme různě naložené masa, burgry a občas buřty. Milujeme experimentovat s chutěmi a zkoušení nových chutí a kombinaci 🥳

bogape včera 22:29

Bylo mi 36 let. Poprvé v životě si užívám vlastní bydlení, s tím souvisí i radost z terasy kterou letos doděláme. Už se vidím, jak na terase budu vysedavat, popíjet bublinky a ladovat dobroty z grilu. Miluji grilovanou zeleninu, hermelíny a burgery..

nikyta159 včera 20:41

Je mi 29. Těším se moc, už ji máme vlastně zahájenou, nejčastěji grilujeme maso.

patril včera 20:03

37 let, těším se moc na setkávání s přáteli a nenahraditelnou chuť grilované zeleniny se sýrem, ryb a kuřat

katy1984 včera 18:12

Podke nálady hamburgry,maso,trhané maso,zeleninu

Verdona včera 17:56

Moc se těším na teplé letní večery, pohodu strávenou na zahradě s rodinou a na dobré jídlo a pití. Rádi připravujeme klobásky, kuřecí i vepřové maso a já mám nejraději právě hovězí hamburgery.

Katulinda včera 17:43

Je mi 33 let a na grilovací sezónu se těšíme celou zimu! My už jsme zahájili a letos grilovali. Nejvíce grilujeme maso, klobasy, panenku, hamburgery, cuketu a papriky s vejcem.

hhranolka včera 16:51

my se těšíme moc a naše grilovací sezona již začala - je mi 41 let, bydlíme v rodinném domě a grilujeme pravidelně.

Marci55 včera 15:51

Je mi 49 . Nejraději grilujeme krkovičku a lilek. občas i kuřecí steaky: Už at je zase teplo a můžeme grilovat

Kveta1 včera 0:18

Zdravím, já s dětmi rádi grilujeme a upřímně prakticky cokoliv na grilu nám chutná a nejraději máme krkovici z grilu s vlastní marinádou.

veru98 27.04.2024

Je mi 25 let a nejraději na grilu mám Hamburgery, sýr a kuřecí maso + zeleninu. Na takových rybách se především griluje, takže ideální.

Tabita 27.04.2024

Na grilování se těším moc. Máme úžasné sousedy , celkem 4 domy. Scházíme se, povídáme si, jsme gurméni. Nejvíce milujeme ryby, makrely a pstruhy, milujeme různé sýry a naložená masíčka. Je mi 57 let.



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.


Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat