Komentáře k článku

renda4141 10.01.2017

Zbavuji se průběžně celý rok. :-)

snegurka 01.01.2017

Uklízím průběžně.

vivi11 07.12.2016

uklízím celoročně

Mirka 04.12.2016

Když průběžně uklízím celý rok,tak proč se strhat na vánoce? Navíc jsem přesvědčená,že na vánoce je nejvíce návštěv,děti nadrobí cukroví,spíš to vypadá na úklid po vánocích.Tak žádné stresy a šťastné a pohodové svátky vám všem.

konatovka 04.12.2016

U nás uklízíme oba, manžel i já, takže na Vánoce je to pro nás běžný úklid.*1*

Uklízím průběžně celý rok,2x ročně vygruntuji a jinak to neřeším.Když je pořeba něco vyhodit,tak to prostě vyhodím.Oblečení třídím tak jednou ročně,co se ještě hodí odvezu na charitu,co se nehodí nekompromisně vyhodím.;-);-)

Anita 03.12.2016

Pořádek se udržuje, ten se nedělá.Pak mne nemůže nic zaskočit.Uklízím průběžně a když malujeme,tak pak se zbavuji věcí které už pár měsíců nepoužívám.Nemám ve skříňkách ani skříních zbytečností.

Milan 03.12.2016

Uklízím denně, tak proč ještě blbnout na Vánoce. Jenom Vánoční atmosfěru prostírání na stoly a vánoční výzdobu. Jinač si užívat svátků , sednout si s manželem ke skleničce a povídat si je to kouzelné.

Renata 03.12.2016

Já vždy uklízím, když u toho není zejména můj muž, ten nikdy nic nevyhodí. Sama stihnu úžasný objem práce, uklízení a udržování domácnosti nemám jako nutné zlo, ale relax.Ten pocit, když jsou čistý okna a nový ubrus na stole a kytka( u mě nezbytnost).Co mi činí problém, vyhodit oblečení, které už není in, ale pořád zachovalé.Nj, ale zlikvidujte kožich, který je jak nový, ale nový je už 10 let....

Věra 03.12.2016

ten kdo se stará průběžně celý rok, může si dát sklenku, přeci o tomhle Vánoce nejsou

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat