Komentáře k článku

renda4141 10.01.2017

Používám ozdoby po mé babičce. Ještě ručně vyráběné. :-)

snegurka 01.01.2017

Já bych řekla Anglie a ne Amerika.

vivi11 07.12.2016

trendy neřeším

konatovka 04.12.2016

Já si na žádné trendy nepotrpím.*1*

Viki 03.12.2016

Všichni novináři by si měli uvědomit, že žijeme v Evropě a ne v Americe.Nebo berou velké úplatky za propagaci Ameriky a tak jim budou do toho zadku lézt pořád. Většina lidí u nás se přece těší na Ježíška a ne na ...mase.Za komančů nám taky nikdo necpal na vánoce dědu mráze.Už se konečně vzpamatujte anebo se do té Ameriky odstěhujte.My chceme žít v Čechách a na Moravě a ne v americké kolonii.

Táňa 03.12.2016

A to frčí kde? V Americe? Prosím ukažte nám co je české.

xxx Táňa 03.12.2016

Přesně to samé mě napadlo. Vážená redakce, bylo by dobré si uvědomit, že tento "článek" podstrkujete českému čtenáři. Santovské čepičky na opěradlech a oblečky na příborech a další hrůzostrašné amerikanismy si laskavě ponechejte, a zkuste něco, co má tradici u nás.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat