Komentáře k článku

vivi11 25.05.2017

dřív se používal petrolej

matka 24.05.2017

Nejlepší a nejlevnější co pomáhá na vši je, když smícháte alpu se stolním olejem a vetřete to do vlasů. Necháte to působit a pak umyjete vlasy. Je to lepší a účinnější než to co zakoupíte za hříšné peníze v drogeriích a lékárnách.

konatovka 24.05.2017

Nepamatuji si, že by moje děti měly někdy vši, jsou již dospělé, ale já, jako dítě jsem je měla a tehdy byl problém se jich zbavit. Používal se petrolej, což tedy pěkně pálilo.:-O

Daneba konatovka 24.05.2017

Ve svém dětství jsem je "zažila" jen 1x na táboře u jedné dívky s dlouhými vlasy - řešili petrolejem bez ztráty vlasů a přenosu na jiné :-) Moje děti ve věku 7 - 9 let v 80. letech je "přinesly" ze školy asi 2x a měla jsem z toho tenkrát skoro šok. Bohužel u vnuků asi před 10 lety už to bylo horší a teď jsem slyšela v okolí, že jich je zase dost. Prý na ně docela spolehlivě účinkuje nějaký veterinární přípravek a je levnější než ty z drogerie. Tee tree by mě nenapadl, díky!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat