Komentáře k článku

konatovka 18.07.2017

Většinu triků znám a používám je.*1*

Ely 18.07.2017

Další "úžasný" článek. Jen zapomněli říct, že v mnoha kypřících prášcích je i mouka, spíš asi autor myslel přidat jednou sodu. A s tím salátem je to taky mimo, jednak si nějak nedokážu představit to přidávání koření a oleje při krájení, to jako zeleninu zakápnu olejem, posolím a až pak krájím? Bullshit. A zrovna tohle způsobuje rychlejší kažení vzhledu, zeleninový salát je dobré nakrájet klidně i nějakou dobu dopředu, uložit v ledničce, ale zálivku dát až těsně před podáváním.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat