Komentáře k článku

Jarmila 27.09.2023

Často mě přepadají záchvaty paniky v autě,jsem spolujezdec,hlavně při delších cestách. Manžel se na mě za to zlobí,ale nedokážu to ovládnout. Co mám dělat? Jsem zoufala

Luba 12.09.2021

Píšete kravinu: "Podle lékařů hyperventilujete kvůli vysoké hladině CO2". A proto dýchejte do pytlíku (kde je vyšší koncentrace CO2)! Skutečnost je taková, že se dýcháním do pytlíku SNAŽÍTE ZVÝŠIT KONCENTRACI CO2, protože podle skoro 150 let známého poznatku od Bohra "při vyšší koncentraci CO2 v krvi dochází k VYŠŠÍMU VSTŘEBÁVÁNÍ KYSLÍKU TKÁNĚMI)".

konatovka 27.12.2017

Vše se dá vyřešit v klidu.;-)

Snažím se nepanikařit

vera 25.12.2017

Člověk, který trpí záchvaty paniky, tomu asi tímto článkem nepomůžete. Ten patří do péče psychiatra. Jde o duševní poruchu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat