Komentáře k článku

Anna 08.03.2018

Po každém pečení plechy (pekáče) hned vydrhnu drátěnkou a mám je pořád ve slušném stavu. Když peču sladká jídla (žemlovku apod. nebo i franc.brambory, bábovku, atd) důkldně vytřu dno pekáče tukem a vysypu strouhankou. S tímto systémem plechy, pekáče není třeba nějak extra drhnout. Troubu vyčistím po každém pečení a vyhnu se tak zdlouhavé práci při větším úklidu. Doporučuju dát rošty z trouby do myčky.

konatovka 08.03.2018

Dobré rady, které se hospodyňkám hodí. *1*

... lenoch v kuchyni !!! konatovka 09.03.2018

Pusť do kuchyně chlapa ... a ten vymyslí ... pečící papír *1* Přece nebude ... po každém pečení ... drhnout plech, jak i..ot !!! ... *3*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat