Komentáře k článku

Věra 01.05.2020

Kdybych si a začátku nepřečetla jméno autorky, byla bych přesvědčená, že to psal jeden mužský, co na internetu poučuje podobně. Ráda bych viděla, jak se bakterie "zavrtávají" do prádla nebo jak se tričko "namočí do mýdla" aj. Hlavně: Kdo udržuje hygienu, ten se může zpotit jak chce a není to cítit. U někoho možná trochu, pokud požil pažitku, cibuli...ale ten pot nikdy nesmrdí tak strašně, že prádlo tím páchne i po vyprání. To se může stát jedině tomu, kdo trvale zanedbává pravidelnou hygienu a všemožné bakterie se mu na místech, kde je víc vlhko a teplo přemnoží, přežívají, hynou a rozkládají se. S takovým čunětem bývají potíže i jiné, protože VŠECKO SOUVISÍ SE VŠÍM. Pozn. Překrývat tělesné smrady voňavými prostředky z drogerie je FUJ. Chci-li vonět, tak v prvé řadě - hygiena. Vůně až potom. Je to jako s bydlením. Chci-li byt ozdobit nebo "navonět", v PRVÉ řadě ÚKLID, pak zdobení...Jak jsem psala: Všecko souvisí se vším. Nechtěla bych navštívit ani obydlí takového člověka se smradlavým potem, ani kolem něho projít, nedejbože někde vedle něho muset sedět nebo stát...huuuuuuuuuu

Zuzka Věra 07.06.2020

Vy asi nebudete ani nejbystřejší, ani jste evidentně hodně dlouho pořádně nemakala. I když se člověk ráno osprchuje, použijte deodorant, dá si čisté vyprané tričko.... pokud pak 10 hodin v práci maká, tahá těžké věci, tak se celou směnu potí a těžko se půjde o jedné přestávce na svačinu mezitím sprchovat. A to nemluvím o tom, že pracovní mundůr není že 100% bavlny, je tam spousta polyesteru a s tím také nic nenaděláte. Takže ať chcete, nebo nechcete, na konci dne je to triko cítit. A vaše debilní kecy o nedostatku hygieny nejsou na místě.

Šárka Věra 28.01.2022

Vidím, ze jste asi snědla všechnu moudrost ;-);-);-) moje dcery jsou x krat ve sprše, denne i dvě / tři trika a stejně, pokud nedáte správný přípravek, zápach potu se jen tak nevypere. Takže o hygieně si mluvte kde chcete, pouze však upozornite na vlastní hloupost!!!

Jura Věra 28.01.2023

Sice toho v hlavičce moc nemáte, ale aspoň jste hygienicky čistá. Znám pár takových žen, někdy k nim přivoním, ale hlavně nesmí mluvit, to ani vůně nepomůže a utíkám.

kamila76 30.04.2020

to věděli naše babičky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat