Komentáře k článku

ats 14.08.2020

Jo, tak ta hláška, že myčka vždy umyje nádobí líp než moje ruce, to je vtip dne. Myčka umyje líp, když tam mám výjimečně málo nádobí, když se mi to podaří superskvěle naskládat, když mám dobrou tabletu a když mám nádobí, které by jen stačilo otřít hadrem. Jinak vždycky najdu aspoň jednu věc, co musím domývat - obvykle vyšší sklenice nebo i hrnce. O odéru odstáté vody (a to myčku čistím prostředkem, občas pustím naprázdno, filtr myju a čistím) ani nemluvím. A nemám úplně šunt myšku, Bosch podle mě myslím úplně zlej není. Vodu myčka šetří, o tom nic, ale za ty nervy s tím, co se umyje a co budu domývat, to často nestojí.

Alena 11.08.2020

Houbičky do mikrovlnky nedávám, raději je častěji měním (takže nekupuji ty nejdražší).

Roza 10.08.2020

Řiďte se zdravým rozumem a ověřenými fakty. Jde jim jenom o peníze, ostatně jako dnes ve všem. Ocet a soda nahradí všechny nesmysly.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat