Komentáře k článku

Věra 10.05.2024

Jaký je rozdíl mezi normálním listovým a tímhle?😂🤦

Eva 06.05.2024

Tak tohle zrovna rychlé není! Dělám také ze 3 ingrediencí, stejný poměr másla, tvarohu a hl. mouky (zpravidla 250 g díky váze másla a tvarohu), špetka soli, na štrúdl je v pohodě. A nedělám žádné desetiminutovky, zpracuji a hned peču 3 velké štrúdly, jen ještě klasicky potřu vejcem.

Hana 01.05.2024

Radši dělám klasické těsto

Alena 01.05.2024

Konvalinka34@seznam.cz

Alena Alena 01.05.2024

Skoro celé to je jako křehké těsto. A metla na začátku se nazývá pádlo.

Hana 01.05.2024

Dobrý den, já dělám listové těsto mnoho let, ale spíše na " arabský " způsob, smíchám mouku s vodou a solí, rozdělím na 8 dílků, z kuliček vyválím postupně tenké ( skoro průsvitné) placky, každou řádně potřu rozpuštěným máslem nebo ghí, nechám odpočinout a tu hromádku placek opět rozválím a potřu znovu máslem, pak teprve přeložím jako obálku, nechám v lednici odpočinout , pak použiji, toto těsto je vynikající plněné čerstvým sýrem s petrželkou na slano, nebo čokoládou na sladko. Dobrou chuť!

Lenka Hana 13.05.2024

To vypadá skoro jako recept. Můžete prosím upřesnit druh a množství mouky, spotřebu másla a vlastně i kolik vody? Děkuji.

Lomax 01.05.2024

Kdyz vidim ten valecek vybavi se mi slizkej ksicht toho premierskeho ukropicuse Petra Fialenka

Eva Lomax 06.05.2024

A ctutná ten fíkus po upečení jako štrúdl?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat