4 vlastnosti, po kterých muži u svých partnerek touží

17.02.2016 | Vztahy

Každý člověk je jiný, a tak neexistuje univerzální návod, podle kterého se dá „sestavit“ ideální partnerka či partner. Ale přesto jsou určité vlastnosti, které muži u ženy oceňují a které hledají. Jaké to jsou?

1. Hravost

Říká se, že muži jsou věčnými kluky – a i když oni by to nejspíš nepřiznali, potvrdí to každá žena. A tak není divu, že muži milují, pokud v sobě i partnerka skrývá kousek dítěte. Hravost (ale pozor, neplést s dětinskostí!) je pro vztah velká deviza.

2. Nezávislost

Ano, muži milují, pokud je jejich partnerka potřebuje a oni ji mohou ochraňovat. Ale rozhodně jim neimponuje závislost ženy na muži. Naopak ocení, když si žena nechá své koníčky, práci, svůj pohled na svět…

3. Citová vyspělost

Žena, která ovládá své emoce, ale neskrývá je a umí s nimi pracovat, to je mužský sen. Drama, hysterie, hlasité scény apod. nejsou něčím, co muži umějí zpracovat a co ve svém životě chtějí.

4. Přitažlivost

Nemá cenu nic předstírat – pokud mezi partnery nefunguje přitažlivost a vášeň, nebude mít jejich vztah dlouhého trvání (nebo nebude příliš šťastný).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat