7 zajímavostí, které jste NEvěděla o mužích

18.02.2016 | Vztahy

Mužský a ženský svět se navzdory tisícům a tisícům let poznávání a přibližování stále velmi liší. A vždycky tomu to tak bude (naštěstí). I proto se na rozdíly mezi námi zaměřují i nejrůznější vědecké studie.

Co o mužích – mimo jiné – odhalily?

1. Je možné odhadnout, s kolika ženami muž spal, podle toho, jak je zábavný (a ano, platí úměra: čím víc, tím víc). Smysl pro humor je u muže velmi silným afrodiziakem.

2. Většina reklam, v nichž vystupují muži, je zobrazuje jako to hloupější pohlaví – neumějí vyčistit sporák, nevědí, jak prát apod.

3. Pokud má ředitel firmy dceru, není platový rozdíl mezi mužskými a ženskými zaměstnanci tak velký jako ve společnostech, jejichž ředitel má syny (tedy alespoň to odhalila americká studie, zda to platí i u nás, je těžko říci).

4. Muži nejsou schopní si zapamatovat tolik z obsahu večerních zpráv, pokud je uvádí přitažlivá moderátorka, jako když je uvádí muž nebo žena, jež jim nepřijde přitažlivá. (A ne že by to někoho překvapovalo.)

5. Vzteklé mlácení do věcí mužům skutečně uleví a rychleji se vyrovnají se svým vztekem. Zabírá to na ně mnohem více než na ženy.

6. Pokud práce, kterou muž vykonává, mu zajišťuje přitažlivost u ženského pohlaví, je mnohem více motivovaný a podává lepší výkony, než když jeho zaměstnání není v očích žen tak přitažlivé.

7. Také muži umějí předstírat orgasmus! Rozhodně to není jen ženskou doménou, i když muži se divadla v posteli dopouštějí mnohem méně často.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat