Jasná znamení, že se chce váš partner usadit

12.10.2021 | Vztahy

Chodíte spolu nějaký ten pátek, není vám dvacet a přemýšlíte, že byste vztah posunula o nějakou tu příčku výš? Je ale na něco takového připraven i váš partner? Má i on pocit, že je čas se usadit?

Pokud na většinu následujících tvrzení můžete odpovědět „ano“, pak je vyhráno – máte doma muže, který je připraven vzít na sebe závazek dlouhodobého monogamního vztahu, případně manželství či založení rodiny.

Pracuje na dobrém vztahu s vašimi rodiči

Nepodceňujte vztahy v širší rodině. S ohledem na budoucnost je přátelství s potenciální tchyní či tchánem klíčové. Jestliže si to uvědomuje i váš partner, je to nejen znak vyspělé osobnosti, ale i toho, že chápe, jak moc velkou roli budou vaši rodiče hrát i v jeho životě.

Nebrání se myšlence společného domácího mazlíčka

Společný pes či kočka je takový předstupeň rodičovství. Spousta párů si do domácnosti chlupatého mazlíčka pořídí. A to je velký závazek a znak toho, že oba plánují společnou budoucnost.

Mluví o společném domě/bytě či rodinném autě

Zatímco jste dosud bydleli v podnájmu v garsonce, najednou váš partner uvažuje o koupi domečku se zahradou nebo bytu s větším počtem místností, z nichž jedna by se v budoucnu dala využít jako dětský pokoj. Případně při koupi automobilu už přemýšlí o tom, jaký model zvolit, aby se na zadní sedadlo vešla dětská sedačka a do kufru kočárek. I když to neříká takto konkrétně, je jasné, že o rodině s vámi uvažuje.

Říká vám o sobě i velmi citlivé informace

I když jsou spolu dva lidé opravdu dlouho, stává se, že nesdílejí veškeré aspekty ze svého života. Ovšem když se vám partner dokáže otevřít i s těmi nejbolestnějšími či nejcitlivějšími vzpomínkami, zážitky či pocity, je to důkaz opravdové důvěry a ochoty nechat vás nahlédnout do jeho nitra. A to je – především pro muže – ve vztahu skutečně velký krok!

Chce trávit čas hlavně s vámi

Ačkoli dříve byl třikrát do týdne s kamarády a o víkendu jste se o něj s nimi dělila, poslední dobou je nejčastěji ve vaší společnosti. Nemusíte ani nutně podnikat něco dobrodružného, stačí, že jste spolu. Jestliže se s vámi muž dělí o volný čas, je jasné, že budoucnost patří vám dvěma.

Plánuje na půl roku dopředu

Vztahy, které ještě nejsou tak pevné, se mimo jiné vyznačují i tím, že spolu partneři neplánují akce nadlouho dopředu. Jednoduše si nejsou vnitřně jistí, že budou ještě za půl roku spolu. Ovšem pokud partner zcela automaticky plánuje věci ve vzdálené budoucnosti, je to dobré znamení. Ani ho totiž nenapadne, že byste tou dobou nebyla po jeho boku.

Zdroj: https://www.marriage.com/advice/relationship/settling-in-a-relationship/, https://www.bustle.com/articles/126372-9-signs-youre-settling-in-your-relationship







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat