Jaká kamarádka je pro vás ta pravá? Napovědět vám mohou i hvězdy

09.09.2019 | Vztahy

Jakou kamarádku potřebují Panny a s kým si skvěle rozumějí Kozorozi? Víme to!

Beran

Potřebujete někoho, kdo s vámi udrží krok. Doslova. Jste velmi energické znamení a nesnesete nudu. Nevydržela byste dlouho s někým, kdo není tak akční jako vy.

Býk

Máte od přírody tendenci se o starat o druhé, a tak vám bude vyhovovat kamarádka, která dokáže vaši péči plně ocenit, ale která vás – jako hrdé znamení – nezahrne přehnaným obdivem.

Blíženci

Máte občas pořádně ostrý jazýček, a tak byste nemohla mít za kamarádku někoho, kdo by si vaše vtípky bral příliš osobně a neustále se urážel.

Rak

Nebojíte se dávat najevo své emoce, a tak oceníte kamarádku, které nebudou vaše občasné výbuchy smutku či radosti přivádět do rozpaků, ale která naopak ocení vaši otevřenost.

Lev

Milujete zábavu a společnost, a tak byste nemohla mít za kamarádku někoho, kdo by nejraději proseděl celý večer doma u televize a z nových zážitků by měl spíš strach než radost.

Panna

Jste silné osobnosti, ale občas sklouzáváte k vážnosti a uzavřenosti. Proto ve svém životě potřebujete kamarádku, která vás přinutí opustit „ulitu“ a užívat si života.

Váhy

Máte kolem sebe spoustu známých, ale tu pravou kamarádku máte jen jednu. Musí to být někdo, kdo vám rozumí beze slov a kdo je k druhým stejně štědrý a otevřený jako vy.

Štír

Ráda zkoušíte nové věci a pouštíte se do nejrůznějších dobrodružství. A tak vaše kamarádka musí mít smysl pro objevování nových věcí a aktivit.

Střelec

Jste od přírody optimisté a jen máloco dokáže zkazit vaše nadšení pro nové věci. A tak byste vedle sebe nesnesla kamarádku, která je pesimistická a skeptická ke všem aspektům života.

Kozoroh

Přátelé jsou jako vaše rodina, a tak potřebujete po svém boku kamarádku, které nebude vadit, že ji tak nějak „adoptujete“ a zahrnete do své rodiny.

Vodnář

Milujete svou nezávislost, a tak potřebujete, aby vám kamarádka poskytla dostatek svobody. Také je nutné, aby stíhala tok vašich myšlenek, v nichž jste neustále ponořená.

Ryby

Jako znamení, které rádo objevuje, ale nerado riskuje, potřebujete kamarádku, která bude vaší věrnou parťačkou a nebude vás nutit zbytečně riskovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat