Single na Valentýna? Odhoďte smutek a užívejte si

13.02.2017 | Vztahy

Únorová oslava zamilovaných, svátek sv. Valentýna, se rapidně blíží. Že jaksi letos nemáte po boku nikoho, s kým byste oslavovala? Padá na vás deprese, kdykoli vstoupíte do obchodu vyzdobeného srdíčky nebo když posloucháte kolegyně plánující romantický večer? Pak hoďte smutky za hlavu! I jako single si tento den můžete pořádně užít!

Jak? Je to snazší, než si myslíte!

Buďte vděčná za to, co máte

Ano, možná byste mnohem raději měla vedle sebe nějakého muže svých snů, se kterým byste si Valentýna mohla náležitě prožít. A fakt, že jej po boku nemáte, vám na náladě nepřidává. Ale na druhou stranu – opravdu jste si jistá, že jakýkoli vztah by vás naplnil štěstím? Víte, kolik žen žije v manželství či partnerství, kvůli němuž se trápí? Buďte realistka – je vždy lepší být single než s mužem, který by vám neposkytnul štěstí, ale který by byl například alkoholik či násilník. To byste opravdu s někým takovým chtěla slavit svátek zamilovaných jen proto, abyste nebyla sama? Asi těžko…

Pořádně se oblečte

Že se zrovna vás letos Valentýn netýká, vůbec neznamená, že byste jej neměla pojmout slavnostně. Takže se pěkně oblečte (do něčeho, co vám sluší a hlavně v čem se cítíte opravdu sebejistá), naličte se a svým vlasům také věnujte víc než tradičních 5 minut. I taková maličkost totiž dokáže zvednout náladu a projasnit den. Sice budete pořád single (na čemž není nic špatného), ale hned ze sebe budete mít lepší pocit!

Vyrazte si sólo

Přece nebudete na Valentýna sedět doma a poplakávat u zamilovaných filmů! Hezky se seberte a vyrazte za zábavou! Máte nějakou single kamarádku? Pak můžete do víru velkoměsta vyplout ve dvou. Ale i když jsou všechny vaše známé šťastně zadané, nemusíte zůstávat doma. Do divadla, kina či restaurace se dá jít i sólo. Když se vám nebude chtít potkávat všechny ty zamilovvané páry, můžete zkusit udělat něco pro sebe – navštivte nějaký kurz nebo běžte do fitness centra. Pohyb vám zaručí dávku endorfinů a po špatné náladě nebude ani památky!

Rozmazlete se

Co takhle zamířit po práci na masáž nebo na kosmetiku? A co projít obchodní centrum a koupit si něco pěkného na sebe? Nebo něco dobrého… Zkrátka letošního Valentýna stravte rozmazlováním sebe sama. Cokoli vám udělá radost, se počítá!

Zábava s dětmi

Jste svobodná maminka? Tak to můžete Valentýna pojmout jako oslavu rodiny. Něco dobrého navařte, případně si dekadentně nechejte jídlo dovézt z restaurace (či ho vyzvedněte cestou z práce), hrajte s dětmi hry, podívejte se na nějakou oblíbenou pohádku… Prostě si i uprostřed týdne udělejte malou oslavu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat