Milujete ho? Otestujte se

09.03.2017 | Vztahy

Láska je opravdu záhada. Někdy i úplné maličkosti ukazují, že jsme v tom až po uši. Jak se také tento úžasný cit projevuje?

Pokud souhlasíte s většinou z následujících tvrzení, pěkně v tom lítáte. A to je dobře! Lásku je totiž třeba hýčkat a užívat si ji!

1. Víte, zda si sladí kávu/čaj

Jinými slovy si všímáte i úplných maličkostí týkajících se vašeho partnera a automaticky je ukládáte do paměti. Víte, co má rád a co ne, jaké dobroty ho potěší a co by nikdy nepozřel, zkrátka vám neunikne nic, co by mohlo vašemu milému udělat radost.

2. Chcete se s ním podělit o všechno

Když se nám v životě stane nějaká významná událost, je jasné, že se o ni chceme podělit se svým okolím. Ovšem s lidmi, které milujete, se toužíte podělit i o úplné maličkosti. Ano, i to je láska!

3. Bývalý vás už netrápí

Když si vybavíte své bývalé partnery, už necítíte bolest či smutek z rozpadu vztahu ani zbytek náklonnosti, kterou jste k nim ještě nedávno chovala. Zkrátka už tak nějak necítíte žádné velké emoce. Minulost je uzavřena, žijete svou přítomnou láskou.

4. Jakmile se na displeji objeví jeho jméno, radujete se

Ptají se vás přátelé, proč se tak usmíváte nad svým mobilním telefonem, a jediná pravdivá odpověď by byla, že se tam právě objevilo jméno vašeho milého? Ten příval radosti, aniž byste si ještě poslechla nebo přečetla, proč vás partner kontaktuje, to je příznak lásky.

5. Znáte jeho přátele a on ty vaše

Když nám na někom opravdu záleží, chceme, aby byl součástí našeho života se vším všudy. To znamená, že ho chcete představit svým kamarádkám/kamarádům a ráda také poznáváte jeho blízké.

6. Zajímají vás i úplné maličkosti z jeho života

Touha vědět o tom druhém i to největší tajemství k lásce patří. Jako byste chtěla znát každou jeho myšlenku, vědět o všech touhách a starostech, ale i radostech, zkrátka úplně všechno.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat