Komentáře k článku

kamila76 11.04.2018

Tak to mi opravdu neříkejte!!!

Hanyna 10.04.2018

Nikoho takhle plachého neznám.

konatovka 09.04.2018

Určitě se snažím k takovým lidem chovat hezky, abych je nerozrušovala.:-O

Mira 09.04.2018

Co stojí za plachostí lidí? To, jak žijeme, jak se k sobě chováme, co vyznáváme, jak víme co je dobře, co špatně atd. Společnost má zažitá určitá pravidla, podle kterých se řídí a to je problém. Dochází tak ke vzniku plachých lidí.

helus 09.04.2018

Plachý člověk by měl vyhledat pomoc.

Anet helus 09.04.2018

Ano... a také každý, kdo kouří cigarety, kdo má nadváhu, kdo konzumuje alkohol, komu chutná sladké, kdo se obklopuje domácími mazlíčky, kdo je hrdý na to, že dostudoval, kdo odmítá jíst maso..., a zejména pak každý, kdo nekouří cigarety, kdo nemá nadváhu, kdo nekonzumuje alkohol, komu nechutná sladlé, kdo nežije s domácími mazlíčky, kdo nevystudoval, kdo jí maso... Trochu tolerance a respektu, madam :-p

Brázdil 08.04.2018

Věty, které byste raději nikdy neměli říkat plachému člověku... Kšááá!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat