Komentáře k článku

Martin 31.03.2022

Štíhlý pas a širší boky jsou obrovský magnet pro muže

čuk 28.08.2017

Vidíte. A já myslel, že taky záleží na inteligenci té dotyčné. Ale vidím, že mé obyvy, abych neměl bylý děti , jsou zcela zbytečné.

ččuk čuk 28.08.2017

pardon obavy

kamarád 26.08.2017

Ta fotka je opravdu přitažlivá... Jen kdyby nebyly ty ženské často tak protivné... :-)

LEA 24.08.2017

Parametr ŠÍPR (Šířka P...)je opravdu důležitý.

Jíťule 13.08.2017

Co člověk, to jiný názor...

deeana 11.08.2017

zajímavé

Monalisa 10.08.2017

V článku nebyla řeč o velkých zadnicích ani o velkých prsou (které bez podprsenky padnou proklatě nízko). Taková žena nevypadá atraktivně, ale hlavně vypadá bohužel jako vlastní matka:-( Nezlobte se na mě, ale neznám takového chlapa, který by se za takovou ženou byť jen otočil. V domácnosti pochopím, tam je to vyčůranost od chlapa, taková žena bude vděčná za to, že má "svého"chlapa, a pro takového by se rozkrájela.. Myslím, že štíhlá, sebevědomá je v kurzu více, proto si chlapi po 40 hledají o generaci mladší štíhlé blondýnky:-) ne opak.. Byla řeč o správném poměru pasu a boků, tj. pas 60 , boky 90:-) Žádný vyklepaný tuk, celulitida, visící zadnice a visící prsa. Vše pevné a ve správném poměru a na svém místě:-)

Marek 10.08.2017

Každý má rád něco jiného.Mě osobně se nelíbí hubené ženské.Ty jsou líné něco dělat.Jen samá paráda .Jak se co nejlépe obléknout aby byla in pro ostatní.Každý týden na gelovky a na kafíčko a doma bordel jako v tanku.Takovou už jsem mel třikrát udělal jsem změnu zlatý střed.Prsa má vlastní přírodní nééé silikon .Bez namalování vypadá skvěle.Ta předchozí musela být namalovaná pořád. 10kg makeupu na hubě.:-P Dnes jsem spokojen uklízeno ,uvařeno supr žena<3.Je to jen z mé skušenost a můj názor

tut Marek 28.08.2017

Marku, blahopřeji.

helus 09.08.2017

Velmi zajímavý článek.

Lena 09.08.2017

u mě v práci chlapi říkaji...ženská bez prdele je jak týden bez neděle...takže se rádi podívají...prý se musí dát ženská za co chytit...

neo.sca Lena 09.08.2017

přesně tohle říkám přítelkyni když začne říkat, že má velký zadek. Ženská má mít prdel.

gek neo.sca 28.08.2017

A když se ti líbí, tak by měla být nadšena, že má takového chlapa. ZDRUV

snegurka 09.08.2017

:-D:-D nesmysl.

Loise 09.08.2017

Bok musí být široký jak rok. Mám rád ženy co jsou při těle, chudé vržou..*19*

Jirka 09.08.2017

Většina žen které jsou štíhlé ale mají velký zadek má z toho mindrák než jim dojde že s touhle postavou můžou chlapy přehazovat vidlema. Ano spousta mužů takovou postavu demonstrativně odsuzuje a hrdě se hlásí k celkově štíhlému až hubenému ideálu protože to je in a komu jde o image nemá jinou možnost.

Muž Jirka 09.08.2017

Ženská s velkým zadkem (a vším ostatním normálním) vypadá jak postižená. Samozřejmě existuje mnoho úchyláků, kteří mají rádi postižené. Ale rozhodně se to nedá považovat za ideál krásy...

Darja 09.08.2017

To jsou strašný hemzy. K volovi vždy jen kráva. Každá žena je individuální, stejně tak muž. Tyhle vaše kecy zablokují kupu krásných ženských, jejichž jediným mínusem je nízké sebevědomí. Pište už prosím o něčem normálním!

vivi11 09.08.2017

to je fakt hodně důležitý....

Muž 09.08.2017

To bude pravda. Velký zadky jsou latinskoamerická a zejména afroamerická móda. Tam si do nich ještě píchaj silikon. My v evropě jsme poznamenáni slovanskou, germánskou a románskou kulturou. Nejkulatější ženy z těchto tří jsou slovanky. Nicméně ani ony nemají zadky jako Kim Kardashian. BTW. Velký zadek je v podstatě postižení. Asi jako když se někdo narodí s kratší rukou.

Joza 09.08.2017

Boky a tlusty prdele jsou hnus! To je zase nadpis. Nesmysl. Chlapum se libej tycky, ne hnusne hrusky! :-P

šperkdozadečku.cz 09.08.2017

Jojo, boky a zadeček to my rádi.

P.J. 09.08.2017

Řekla bych, že bych mohla o nepřitažlivosti psát knihy :-\ Roky jsem už sama a ani předtím to nebyla žádná hitparáda. Někomu prostě není dáno a já si to vybrala plnou měrou.

čí jméno? P.J. 09.08.2017

Blbost, po tom co jsem viděl v Kauflandu byste musela vypadat jako měsíc uhynulá velryba aby vás nikdo nechtěl. Když se může metr šedesát vysokej bílej plážovej balón, vést za ruku s docela urostlym pohlednym týpkem, tak si myslim že máte taky šanci ať vypadáte jakkoli. Jestli to náhodou není tím, že se za sebe stydíte a neumíte nést hrdě svoje ženství. To chlap cejtí a odpuzuje ho to. Nebo to třeba může bejt tím že už jste to v duchu vzdala. S tím mám bohaté zkušenosti, taky jsem to víceméně vzdal (po smutné zkušenosti z předchozího vztahu) a ženský to poznaji a nejeví sebemenší zájem. A to přesto že jsem ještě docela mladej, vysokej, štíhlej, svalnatej a doufám že i celkem pohlednej :-D. Ani se žádnýmu vztahu nebránim jenom už nemám chuť někoho balit a zvát jí na večeře a culit se od ucha k uchu jako puberťák, abych pak zjistil že to stojí za pytel a přemejšlel jak se s ní rozejít. No a to je ten problém, leklou rybu nikdo nechce. Musí vám být vidět na očích že máte zájem. A to platí i pro ženy, už nejsme ve středověku abyste čekala až vám někdo bude nosit kytky a hrát pod oknem na mandolínu. Podle mě je nejlepší se s tím smířit a najít si něco jinýho, v mém případě je to posilovna, prostě na něčem usilovně pracovat a občas si vypomoct na nějakejch těch stránkách pro dospělé :-D. Snad jsou nějaký i pro ženský ale o žádnejch nevim XD.

P.J. čí jméno? 09.08.2017

Asi máte pravdu ve všem, co si o mně tipujete. Z mužských jsem spíš nervozní než bych se jim snažila přiblížit. Raději se tady nebudu rozepisovat, nic se tím nezmění.

Vanda čí jméno? 09.08.2017

Jen tak si pročítám komentáře a náhodou se mi líbí Vaše reakce na komentář paní J.P. 8:48. Já, kdybych nebyla zadaná, tak bych o setkání s Vámi stála. Určitě je to hodně o sebevědomí člověka a co vyzařuje, to znamená, jak ho vnímá okolí, ale je fakt, že často vídám páry, kde on je pohlednější než ona (řečeno kulantně), tak nevím, třeba kouzlo osobnosti. Tak vám přeji, abyste našel nějakou fajn ženskou, možná si najde Vás a ani nebudete vědět jak.*5*

Jirka Vanda 11.08.2017

Tak to moc děkuju, to potěší ani nevíte jak. Já vám zase přeju, ať vám vydrží váš současný vztah a jste v něm spokojená a šťastná<3.

Starý zkušený proutník 08.08.2017

Tvar nemusí být dokonalý, jde o to aby muž jazykem dokázal najít laple, klitoris vchod atd. Najít nahmatat, né to hledat mezi hroudami sádla.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat