Z šedé myšky sexbombou. Proměňte se z tuctovky v erotický symbol

29.08.2017 | Vztahy

Opravdu máte dojem, že musíte vypadat jako modelka, abyste probudila nebývalý zájem mužů? Že vás nemá! I z nevýrazné ženy se v minutě může probudit vamp! A snadno!

Být sexy a žádoucí neznamená mít dokonalý vzhled, nýbrž se ve svém těle cítit dobře. Kdo to může zhatit? Osobní sebedůvěru nabourá přítomnost člověka, jehož vzhled je oproti standardu trošku výše. Pak totiž zkoumáme své nedostatky a ovládá nás nejistota. Nejlépe nám je ve společnosti lidí, kteří jsou na stejné úrovni jako my, neboť nás nikterak neohrožují.

Ošklivka Betty jako důkaz?

Jenže co když se tak trochu chceme přiblížit světu, který nás láká, a dokázat sami sobě, že nejen ve vzhledu se skrývá úspěch? Magická proměna! Jelikož existuje, servírujeme ji na stříbrném podnose!

Nejprve se zaměřte na svoji schopnost snášení a rozdávání doteků. Dotek musí vyjadřovat lásku, porozumění, pozitivní postoje. Pokud pohlazení vyvolává úzkost nebo jiné špatné pocity, pravděpodobně si traumata nesete již z dětství, což s sebou v dospělém věku přináší nejeden problém s partnerskými i sexuálními vztahy.

Strachem dojem neuděláš

Víte, že…

Židovské přísloví, že žena by měla být spíš hezká než inteligentní, protože muži líp vidí, než myslí, dokládá jediné: Nechte ho, aby se vám beztrestně podíval do výstřihu – spolkne vás i s navijákem! A když se tam utopí, dobře mu tak!

Na svém okolí to taky poznáte hravě. Takoví lidé mají okolo sebe vybudovanou zeď, jsou odtažití a na každý vstřícný postoj reagují bázlivě. Strach z fyzického kontaktu jim působí odpor k vlastnímu tělu. Nemá-li někdo rád své tělo, nedokáže, aby ho milovali i ostatní. Nejlepším řešením je návštěva odborníka, který odhalí, zda problém nevznikl tehdy, když se otec s matkou nesnažili přetvořit lásku v milující dotek. Jen slova prostě nestačí…

Pokud patříte mezi ty, které se pouze stydí a potřebují ukázat, jak se proměnit ve femme fatale a získat tak muže svých snů, vyzkoušejte následující (opravdu jednoduchý, leč účinný) postup tzv. „kocourolap“.

Rozvlňte boky

Taneční kurzy jsou výborným prostředníkem mezi sebevědomím a pohyby, o nichž jste zatím nevěděla, že jste jich schopná. Již jen pomyšlení třeba na tango či salsu je příslibem erotička a lepšího sebepoznání. Přihlaste se do kurzu!

Mějte poblíž mazlíčka

Pohlazení domácího zvířátka patří mezi léčivé dotykové terapie a ten, kdo sdílí domácnost s něčím chlupatým a tulícím, je podle výzkumu šťastnější. Pořiďte si společníka, který vaši přítomnost a pozornost ocení!

Buďte sexbombou – hned!

Kdo by v dětství nesnil o tom být herečkou? Máte příležitost. Staňte se někým jiným, než doopravdy jste. Na jeden večer, jednu noc, celý život – jak je komu libo. Důležité je zahrát si svoji roli správně.

Jestliže si myslíte, že větší výstřih nebo rudá rtěnka na muže zabírají, ale nejsou nic pro vás, napodobte slečnu, jež ve vás tyto trochu závistivé pocity vyvolala! Rozhoďte vlasy, nasaďte úsměv, rozepněte knoflík u košile a říkejte si v duchu: „Jenom otestuji, co se ve mně skrývá. Budu to brát jako casting na obsazení hlavní role ve filmu.“ A muži budou tát jako nanuk na slunci…

Hýčkejte se

Po návštěvě kadeřníka, manikérky, kosmetičky se vždy cítíme jinak – výjimečně, neotřele a atraktivně. Tělo je spokojené, že dostalo svoji dávku zkrášlení, tak proč na tom nepostavit své kroky k lepším sexy zítřkům? Choďte do salonů krásy častěji a mějte se ráda!

Přivolejte si partnera

Podle vesmírných zákonů špatné myšlenky přitahují špatné lidi, pocity a situace – průšvihy se nabalují. Pozitivní mysl a radost ze života má moc přivolávat to hezké. Pozitivní myšlenky jsou mnohonásobně silnější než ty negativní, tak si neříkejte, že nejste dost krásná, nebo nikdy nepotkáte prince svého srdce – pravděpodobně se tak opravdu nikdy nestane, když se o tom sama přesvědčujete každý den.

Velké tajemství

Když už si dotyky a sebevědomí takhle hezky natrénujete, musíte toho využít ve svůj prospěch! To největší tajemství úspěchu je tak snadné! Líbí se vám ten hezoun na baru? Projděte okolo něho, položte mu jemně ruku na záda nebo rameno a s úsměvem se optejte: „Dovolíš? Potřebuji projít.“

Tím, že jste se jej dotkla, odtrhnete se od většiny dam, které na něho vrhají pohledy – a již na vás bude úplně jinak registrovat! Ve druhém kole ho musíte přesvědčit, že je ve vás ukryto zlato. A máte vyhráno, neb tak se rodí pravé sexbomby! (Pamela Anderson se může jít zahrabat…)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat