Komentáře k článku

nevim 16.10.2017

Měla jsem přítele s kterým jsem byla tři roky.Rozuměli jsme si,měli jsme stejné koníčky ,zamilovala jsem se i když před tím jsem měla dvacet pět let muže který měl občas ulety.Opět kvůli nevěře jsme se pak rozvedli,byla jsem z toho špatná.Děti už byly dospělé zustala jsem sama.Pak mi dcera našla přítele o kterým jsem se už zmínila.Po dvou letech jsem zjistila že se setkává se svou ex manželkou.Zjistila jsem také že mi lže ale dala jsem mu ještě jednu šanci.Po dovolené kam jsem jela s kamarádkama jsem opět zjistila že se setkává se ženami s kterými si psal v ruzných seznamkách třeba sex na jednu noc a pod.Vše bylo diskrétní.Bohužel psal to ale z mého počítače.Přestala jsem věřit.

kamila76 12.10.2017

jednou v životě potkáte někoho a přestože již jste nevěřili najednou zase dokážete prožívat štěstí od začátku. nic není jednoduché a nic ani není zadarmo!!!!!! ale stojí za to si počkat :)

jindra 03.10.2017

se z toho po......nevera byla,je a bude,naucte se stim zit.soucast zivota

kattkaa 01.10.2017

uvěřit mužům někdy trvá

Nemám strach z lásky, na začátku stejně na strach neni prostor a po čase to člověk bere už jinak

helus 01.10.2017

Nikdy jsem neměla strach z nového vztahu.

Nevím,nevěra se u nás nekonala

No jo, není to jednoduché

Mr.John 30.09.2017

Nevím no někdo se nikdy nenaučí řídit auto, někdo prostě nemá štěstí na vztahy. Já jsem zažil jenom neúspěchy a zklamání, nevím co bylo špatně, asi jen to, že na světě je hodně přitažlivých chlapů. Mám z toho hrůzu, nechci prožívat další zklamaní, tak se ženským radši vyhýbám. Mám se dobře, ale je to útěk, ztrácím drahocenný čas, pak se někdy člověk zastaví, a řekne si, že je mu samotnému smutno, v tu chvíli vás to všechno dožene, cítím se mizerně, jsem otrávený, zklamaný nedá se se mnou moc komunikovat, a tak hodím za hlavu neřeším, jedu život zase dál, ale stejně se musíte jednou zastavit a zase vás to dožene. To je ten začarovaný kruh.

Novekoste Mr.John 01.10.2017

Jj rozumím Vám,znovu se naučit věřit a vyjít ven ze svého smutku je těžké.Ale není dobré zůstávat v energii,jakou člověk měl při rozchodu,trápit se,nebo nedej Bože zahořknout.Protože co vysíláme,to přitahujeme.Takže budeme přitahovat zase jen zklamané jedince a Ti veselí a milí se nam obloukem vyhnou.Přeji hodně štěstí a odvahy.

kamila76 30.09.2017

jsou pády a vzestupy

konatovka 30.09.2017

Musí to být hodně těžké, já jsem to nezažila, ale některé moje kamarádky ano.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat